Reclamă

Autoarea Shadow and Bone și-a întâlnit personajele. Ce spune Leigh Bardugo despre producție

Autoarea celebrului serial fantasy Shadow and Bone și-a întâlnit pentru prima dată personajele mult îndrăgite. Leigh Bardugo a avut ocazia să pătrundă în lumea pe care a creat-o după ce a venit în vizită pe platourile de filmare din Budapesta. Reacția acesteia a fost una cât se poate de emoționantă pentru toți fanii seriei Shadow and Bone.

Publicat: 20 mai 2021, 7:23

Leigh Bardugo a fost copleșită de emoții atunci când a pășit pentru prima dată pe platourile de filmare. Autoarea celebrei cărți care a stat la baza serialului nu și-a putut stăpânii bucuria de a fi față în față cu personajele pe care și le-a imaginat la debutul producției.

Autoarea Shadow and Bone și-a întâlnit personajele

Reacția scriitoarei Leigh Bardugo a fost una cât se poate de naturală. Autoarea Shadow and Bone este una dintre puținele scriitoare care și-a întâlnit personajele în lumea reală.

Într-un videoclip care a ajuns viral printre fanii seriei, autoarea este surprinsă cum își strânge în brațe personajele. Plină de emoții a privit cum fiecare scenă din carte prindea contur în platoul de filmare. Cum era de așteptat, primul personaj care i-a venit în întâmpinare a fost chiar Alina Starkov. Puternica grisha este interpretată de tânăra actriță Jessie Mei Li în seria deja celebră Shadow and Bone.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jessie Mei Li și Archie Renaux în Shadow and Bone, sezonul 1, lansat pe 23 aprilie 2021
Jessie Mei Li și Archie Renaux sunt actorii pe care îi vom revedea probabil și în Shadow and Bone, sezonul 2 / Profimedia Images
Reclamă

Printre lacrimi autoarea le-a mulțumit actorilor pentru efortul pe care-l depun pentru realizarea producției. Scriitoarea s-a temut întotdeuna de adaptarea cărților într-un scenariu de film sau serial. Totuși, Leigh Bardugo pare să fie mulțumită de felul în care se desfășoară lucrurile pe platourile de filmare.

Adaptarea este înspăimântătoare. Nu-i blamez pe autorii care nu-și doresc acest lucru, am văzut de multe ori cum poveștile au luat o întorsătură greșită. Cu toate acestea, sunt norocoasă. Oamenii cu care colaborez sunt foarte atenți și grijulii cu materialul pe care l-am creat, dar și cu fanii care iubesc această serie de cărți.  

– Leigh Bardugo

Autoarea Shadow and Bone și-a întâlnit personajele într-un moment unic pentru cariera sa de scriitoare. Cartea sa a fost tradusă în peste 41 de limbi străine și a fost cumpărată în mai bine de 3 mii de copii. Suceesul cărților a fost deja încununat prin lansarea serialului care promite să urmeze fiecare detaliu regăsit în cărți. Leigh Bardugo ține foarte mult la personajele sale, în special la caracterele feminine în care și-a pus toate emoțiile trăite de-a lungul vieții sale de adolescentă.

Reclamă

Personajele din Shadow and Bone au prins viață în lumea reală

Personajele din cărțile autoarei Leigh Bardugo au fost inspirate în mare parte din viața scriitoarei. Ele sunt înzestrat cu puteri supranaturale. Totuși autoarea și-a dorit foarte mult să fie cât mai aproape de adolescenții din viața reală. La fel ca celebrele serii Twilight sau The Hunger Games, firul poveștii îmbină două lumi într-una magică și de neimaginat.

Când autoarea Shadow and Bone și-a întâlnit personajele pentru prima dată, aceasta a izbucnit în lacrimi. La vederea actriței Jessie Mei Li n-a mai putut să-și ascundă emoțiile. Tânăra actriță era costumată în personajul pe care îl interpretează, Alina Starkov.

Întâlnirea a fost cu atât mai emoționantă cu cât personajul Alinei este bazat pe trăirile scriitoarei din adolescență. Alina Starkov este un personaj obscur și misterios care preferă să-și petreacă majoritatea timpului în singurătate, însă viața sa ia o întorsătură radicală atunci când descoperă puterile magice pe care le posedă.

Un bărbat care ține în mână o sabie a luminii alături de o femeie care îl privește în ochi într-o scenă dintr-un seriale fantasy intitulat Shadow and Bone
Dacă răbdarea îți este pusă la încercare în așteptarea noului sezon, uite o listă cu 7 dintre cele mai apreciate seriale fantasy ale timpului / Profimedia Images

Autoarea Shadow and Bone și-a întâlnit personajele pe platourile din Budapesta, unde a fost invitată să ia parte la filmări. Leigh Bardugo a povestit fanilor într-un interviu ce anume a influențat-o să contureze personajele în aceste ființe magice.

Fanii autoarei au fost cu atât mai entuziasmați să afle de transpunerea cărților într-un serial. Primele episoade au înregistrat un real succes, iar acum oamenii sunt nerăbdători să afle cum va arăta sezonul doi din Shadow and Bone.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Hartă astrală a fiecărei zodii în parte reprezentată de culoare albastru
Horoscop
Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor
Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra....
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Prăjitură spornică cu căpșuni porționată și decorată cu zahăr pudră și frunze de mentă
Rețete
Prăjitură spornică cu căpșuni. Rețetă simplă și ușoară de desert cu fructe
Dacă te ispitesc căpșunile parfumate care au apărut în piață, nu ezita să le incluzi în cât mai multe rețete de desert. Sunt gustoase, aromate și înnobilează aspectul preparatelor dulci. Îți oferim o rețetă...
4
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
5
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
PARTENERI
×