Reclamă

Autoarea Shadow and Bone și-a întâlnit personajele. Ce spune Leigh Bardugo despre producție

Autoarea celebrului serial fantasy Shadow and Bone și-a întâlnit pentru prima dată personajele mult îndrăgite. Leigh Bardugo a avut ocazia să pătrundă în lumea pe care a creat-o după ce a venit în vizită pe platourile de filmare din Budapesta. Reacția acesteia a fost una cât se poate de emoționantă pentru toți fanii seriei Shadow and Bone.

Publicat: 20 mai 2021, 7:23

Leigh Bardugo a fost copleșită de emoții atunci când a pășit pentru prima dată pe platourile de filmare. Autoarea celebrei cărți care a stat la baza serialului nu și-a putut stăpânii bucuria de a fi față în față cu personajele pe care și le-a imaginat la debutul producției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autoarea Shadow and Bone și-a întâlnit personajele

Reacția scriitoarei Leigh Bardugo a fost una cât se poate de naturală. Autoarea Shadow and Bone este una dintre puținele scriitoare care și-a întâlnit personajele în lumea reală.

Într-un videoclip care a ajuns viral printre fanii seriei, autoarea este surprinsă cum își strânge în brațe personajele. Plină de emoții a privit cum fiecare scenă din carte prindea contur în platoul de filmare. Cum era de așteptat, primul personaj care i-a venit în întâmpinare a fost chiar Alina Starkov. Puternica grisha este interpretată de tânăra actriță Jessie Mei Li în seria deja celebră Shadow and Bone.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jessie Mei Li și Archie Renaux în Shadow and Bone, sezonul 1, lansat pe 23 aprilie 2021
Jessie Mei Li și Archie Renaux sunt actorii pe care îi vom revedea probabil și în Shadow and Bone, sezonul 2 / Profimedia Images
Reclamă

Printre lacrimi autoarea le-a mulțumit actorilor pentru efortul pe care-l depun pentru realizarea producției. Scriitoarea s-a temut întotdeuna de adaptarea cărților într-un scenariu de film sau serial. Totuși, Leigh Bardugo pare să fie mulțumită de felul în care se desfășoară lucrurile pe platourile de filmare.

Adaptarea este înspăimântătoare. Nu-i blamez pe autorii care nu-și doresc acest lucru, am văzut de multe ori cum poveștile au luat o întorsătură greșită. Cu toate acestea, sunt norocoasă. Oamenii cu care colaborez sunt foarte atenți și grijulii cu materialul pe care l-am creat, dar și cu fanii care iubesc această serie de cărți.  

– Leigh Bardugo

Autoarea Shadow and Bone și-a întâlnit personajele într-un moment unic pentru cariera sa de scriitoare. Cartea sa a fost tradusă în peste 41 de limbi străine și a fost cumpărată în mai bine de 3 mii de copii. Suceesul cărților a fost deja încununat prin lansarea serialului care promite să urmeze fiecare detaliu regăsit în cărți. Leigh Bardugo ține foarte mult la personajele sale, în special la caracterele feminine în care și-a pus toate emoțiile trăite de-a lungul vieții sale de adolescentă.

Reclamă

Personajele din Shadow and Bone au prins viață în lumea reală

Personajele din cărțile autoarei Leigh Bardugo au fost inspirate în mare parte din viața scriitoarei. Ele sunt înzestrat cu puteri supranaturale. Totuși autoarea și-a dorit foarte mult să fie cât mai aproape de adolescenții din viața reală. La fel ca celebrele serii Twilight sau The Hunger Games, firul poveștii îmbină două lumi într-una magică și de neimaginat.

Când autoarea Shadow and Bone și-a întâlnit personajele pentru prima dată, aceasta a izbucnit în lacrimi. La vederea actriței Jessie Mei Li n-a mai putut să-și ascundă emoțiile. Tânăra actriță era costumată în personajul pe care îl interpretează, Alina Starkov.

Întâlnirea a fost cu atât mai emoționantă cu cât personajul Alinei este bazat pe trăirile scriitoarei din adolescență. Alina Starkov este un personaj obscur și misterios care preferă să-și petreacă majoritatea timpului în singurătate, însă viața sa ia o întorsătură radicală atunci când descoperă puterile magice pe care le posedă.

Un bărbat care ține în mână o sabie a luminii alături de o femeie care îl privește în ochi într-o scenă dintr-un seriale fantasy intitulat Shadow and Bone
Dacă răbdarea îți este pusă la încercare în așteptarea noului sezon, uite o listă cu 7 dintre cele mai apreciate seriale fantasy ale timpului / Profimedia Images

Autoarea Shadow and Bone și-a întâlnit personajele pe platourile din Budapesta, unde a fost invitată să ia parte la filmări. Leigh Bardugo a povestit fanilor într-un interviu ce anume a influențat-o să contureze personajele în aceste ființe magice.

Fanii autoarei au fost cu atât mai entuziasmați să afle de transpunerea cărților într-un serial. Primele episoade au înregistrat un real succes, iar acum oamenii sunt nerăbdători să afle cum va arăta sezonul doi din Shadow and Bone.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×