Reclamă

Regizorul Shadow and Bone vorbește despre personajele seriei. Ce crede Mairzee Almas despre relația dintre Inej și Kaz

Shadow and Bone este una dintre seriile de fantasy care au înregistrat un real succes printre tineri. Producția adaptată după cărțile autoarei Leigh Bardugo a reușit să țină publicul aproape de ecrane pe parcursul întregului sezon. Regizorul serialului Shadow and Bone vorbește în cele din urmă despre personajele seriei.

Publicat: 21 mai 2021, 7:21

Succesul producției Shadow and Bone se datoreaza în mare parte și eforturilor regizorului de a surprinde în cadre artistice prestația actorilor. Mairzee Almas este cea căreia i-a revenit rolul de a aduce la viață povestea autoarei Leigh Bardugo. După publicarea episodului opt, ultimul din primul sezon, fanii erau nărăbdători deja să afle cum va evolua povestea personjelor într-un viitor sezon.

Regizorul Shadow and Bone vorbește despre personajele seriei

Regizorul Shadow and Bone vorbește deschis despre personajele seriei și felul în care a gândit relația dintre Inej Ghafa și Kaz Brekker. Mairzee Almas și-a exprimat părerea sinceră despre deciziile care au stat în spatele scenelor pline de suspans dintre cei doi.

Au o relație care nu s-a concretizat, încă. În mod evident țin unul la celălalt, dar niciunul dintre ei nu este pregătit să-și exprime sentimentele. Cu toate acestea, sunt multe scene în care Inej și Kaz își demonstrează dragostea unul față de celălalt.

– Mairzee Almas

Declarația regizorului nu este departe de adevăr. De la prima întâlnire au existat momente tensionate între ei. În plus, Inej și-a încălcat principiile pentru a-l salva pe Kaz. De atunci au existat nenumărate momente încărcate de sentimente amestecate între cei doi.

Chiar dacă regizorul Shadow and Bone vorbește deschis despre personajele seriei, iubitorii serialului nu știu la ce să se mai aștepte când vine vorba de Inej și Kaz.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Archie Renaux, Freddy Carter și Amita Suman în timp ce stau într-o trăsură și discută într-unul din episoadele seriei Shadow and Bone
Inej s-a dovedit a fi mâna dreaptă a lui Kaz în deziciile pe care le-a avut de făcut / Profimedia Images

Caracterele lor sunt în multe privințe foarte asemănătoare, iar acest lucru îngreunează de multe ori comunicarea clară. Pentru fanii seriei este evidentă relația de iubire, cu toate acestea personajele nu au ajuns în punctul în care să-și mărturisească adevăratele trăiri.

Reclamă

S-a vorbit mult despre posibilitatea unei scene plină de sinceritate între Kaz și Inej. Iubitorii seriei sunt nerăbdători să vadă că relația celor doi prinde contur. Fanii producției speră ca acest lucru să se întâmple în viitor, poate chiar în sezonul doi. Mairzee Almas a mărturisit fanilor că firul poveștii dintre personaje ar putea duce către momentul mult aștepta.

Rămâne de văzut dacă Mairzee Almas împreună cu restul echipei vor aduce pe ecrane într-un sezon viitor scene tandre între cei doi.

Evoluția relației dintre Inej Ghafa și Kaz Brekker

Chimia dintre Inej și Kaz s-a făcut remarcată încă de la prima întâlnire a celor doi. Deși regizorul Shadow and Bone vorbește cu sinceritate despre relația dintre personajele seriei, fanii încearcă să vină cu propriile teorii legate de ei. Pe lângă talentele sale, puterea lui Inej vine și din sentimentele puternice care o leagă de trecutul plin de evenimente nefericite. Pe de altă parte, Kaz, șeful bandei The Dregs este un bărbat misterios condus de cu totul alte principii.

Inej Ghafa este o spioană desăvârșită cu un talent excepțional pentru mânuirea cuțitelor. De multe ori ea s-a dovedit a fi mâna dreaptă a lui Kaz în deziciile pe care le-a avut de făcut. De la începutul poveștii este prezentată dorința ei de a nu-și folosi cuțitele pentru a ucide.

Actrița Amita Suman în rolul personajului Inej Ghafa din serialul Shadow and Bone îmbrăcată cu un sacou negru în timp ce privește la cameră într-una din scenele din serial
Inej Ghafa este o spioană desăvârșită cu un talent excepțional pentru mânuirea cuțitelor / Profimedia Images

Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când Inej este prinsă între principiile sale și nevoia de a-l salva pe Kaz. Mânată de impulsul loialității și al iubirii, Inej va face un gest care va determina viitorul relației lor. Episodul cinci este considerat de cei mai mulți fani dovada supremă a dragostei pe care Inej i-o poartă personajului Kaz. Deși cei doi nu și-au mărturisit niciodată senimentele unul pentru celălalt, de-a lungul seriei sunt foarte multe scene care demonstrează chimia dintre ei.

Episodul cinci, un punct de cotitură pentru întreaga producție

Regizorul Shadow and Bone vorbește într-un interviu despre puntul culminant pentru personajele seriei. La fel ca cei mai mulți fani, Mairzee Almas este de părere că episodul cinci a determinat evoluția tuturor personajelor. În plus, acest episod a adus în lumină lucruri noi despre relația dintre Inej și Kaz.

Episodul cinci este imortant din mai multe puncte de vedere pentru întreaga producție. Un punct de cotitură pentru povestea care s-a derulat până la acel moment. Alina, unul dintre cele mai importante personaje află în cele din urmă adevărul despre Kirigan. Sunt multe momente extrem de important care transformă complet anumite personaje. Aceste transformări vor caracteriza viitorul personajelor pentru multe sezoane care ar putea să apară.

Cel mai important moment pentru relația dintre Inej și Kaz este surprins într-una din scenele acestui episod. Inej este pusă în fața unei decizii extrem de grea și renunță la principiile sale pentru a-l salva pe Kaz. Relația dintre cei doi va lua din acel moment o nouă întorsătură. Amandoi își dau seama de gravitatea gestului făcut de Inej, iar acest lucru sperăm că va fi ilustrat în eventualitatea unui sezon doi.

După un astfel de episod presiunea devine din ce în ce mai mare pentru a scrie și regiza viitorul personajelor. Cu toate acestea, ultimele trei episoade din sezonul unu au continuat să surprindă plăcut audiența. În plus, povestea a devenit cu atât mai interesantă cu cât întregul univers al personajelor are noi direcții de urmat. Dacă nu te-ai convins cu privire la importanța acestui episod, te invităm să descoperi prin ce momente tensionate au trecut personajele din Shadow and Bone.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un pat dintr-un dormitor, care are pe el o lenjerie gri
Timp liber
Culori de evitat pentru lenjeria de pat. Experții avertizează împotriva folosirii acestor nuanțe în dormitor
De la alb la gri și albastru deschis, experții spun că aceste nuanțe te pot împiedica să obții un somn bun. Află care e lista de culori de evitat pentru lenjeria de pat. Culoarea...
2
Georgina Rodriguez, la o prezentare de modă, într-o rochie neagră
Divertisment
Georgina Rodriguez a îmbrăcat un costum de baie verde pe un iaht în Ibiza. Cum a fost fotografiată alături de Ronaldo
Georgina Rodriguez a îmbrăcat un costum de baie verde pe un iaht în Ibiza. Frumoasa iubită a lui Ronaldo și fotbalistul își petrec vacanța de vară în Spania. Cuplul îi are alături și pe...
3
Supă de dovlecei cu mentă în bol alb, alături de pâine integrală și lămâie
Rețete
Supă rece de dovlecei cu mentă 
Pentru că este sezonul dovleceilor de grădină, gustoși și hrănitori, îți oferim o rețetă de supă rece de dovlecei cu mentă. Te vei bucura de gustul plăcut și aromat al unei supe simple și...
4
Porție de Supă cremă de roșii coapte, cu usturoi și crutoane aromate în cană de ceramică, alături de un bol cu roșii coapte și o lingură pe o tavă de lemn, rotundă
Rețete
Supă cremă de roșii coapte, cu usturoi și crutoane aromate
Este sezonul roșiilor de grădină gustoase și sănătoase și vrei să te bucuri cât mai mult de savoarea lor în bucate? Încearcă o rețetă de supă cremă de roșii coapte, cu usturoi și crutoane...
5
Sylvie Meis, în apă, alături de soțul ei, Niclas
Divertisment
Sylvie Meis și Niclas Castello sunt din nou în vacanță. Cum au fost fotografiați cei doi în Saint Tropez
Sylvie Meis și Niclas Castello sunt din nou în vacanță. Cei doi soți au oferit imagini de senzație fotografilor pe o plajă din Saint Tropez. Vedeta în vârstă de 43 de ani aprinde flacăra...
PARTENERI
×