Reclamă

Jenna Ortega nu a dormit timp de două zile din cauza coregrafiei din serialul Wednesday. Care e motivul pentru care nu s-a putut odihni

Jenna Ortega nu a dormit timp de două zile din cauza coregrafiei din serialul Wednesday, a declarat chiar ea. Actrița joacă rolul principal din serialul tot mai popular. Regizorul Tim Burton a ales România pentru a realiza acest proiect. Majoritatea cadrelor au fost trase în mai multe locații cunoascute din țara noastră.

Publicat: 22 decembrie 2022, 7:42

Povestea din spatele creației lui Tim Burton spune povestea lui Wednesday Addams. Aceasta încearcă să se acomodeze la Academia Nevermore, o școală pentru adolescenți proscriși cu puteri supranaturale. Jenna Ortega joacă rolul lui Wednesday, cu mult talent, din serialul cu același nume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jenna Ortega nu a dormit timp de două zile din cauza coregrafiei

Scena de dans iconică a devenit virală la foarte scurt timp după apariția serialului. De fapt, coregrafia inițială a fost foarte diferită față de ce s-a prezentat în cadrul serialului fenomen. Jenna Ortega a fost invitata lui Jimmy Fallon, în emisiunea „The Tonight Show”. În cadrul emisiunii, actrița a dezvăluit câteva detalii interesante din spatele camerelor de filmat.

Aceasta e povestit cum a decurs, de fapt, scena coregrafiei. Potrivit declarațiilor ei, scena din serial nu seamănă mai deloc cu cea pe care realizatorii au gândit-o inițial. Ortega susține că planul de bază era ca dansul să fie un flash mob, ceea ce i s-a părut nepotrivit pentru personalitatea lui Wednesday.

Un flash mob nu s-ar fi potrivit deoarece personajul este mai degrabă un lup singuratic. Acesteia nu îi place să ia parte la interacțiuni sociale. Ortega i-a spus acest lucru colegei de cameră, Enid, încă de la începutul serialului. De aceea, actrița din rolul principal l-a convins pe Tim Burton să se răzgândească, scrie NME.com.

Reclamă

Regizorul a fost de acord cu această modificare și i-a oferit lui Ortega ocazia de a străluci. Cu toate acestea, Jenna Ortega a întâmpinat dificultăți în ceea ce privește coregrafia. Aceasta a specificat faptul că i-a fost destul de greu să se coordoneze. Artista a fost nevoită să conceapă singură, de la zero, scena dansului.

„M-am simțit ca o fraieră. Nu sunt o dansatoare. Nu fac nimic din toate astea. Nu am nicio experiență în acest domeniu. Și apoi, nu am dormit timp de două zile” a povestit Ortega.

Jenna Ortega într-o rochie neagr în rolul lui Wednesday
Jenna Ortega s-a transformat complet în Wednesday Addams / Profimedia Images
Reclamă

De unde s-a inspirat Jenna Ortega pentru coregrafie

Actrița Jenna Ortega a mai dezvăluit și care au fost sursele sale de inspirație pentru a realiza coregrafia. „Am urmărit videoclipuri cu Siouxsie and the Banshees… Am găsit imagini de arhivă cu copii gotici dansând în cluburi în anii ’80… orice mi-a căzut în mână” a spus artista, potrivit Screen Rant. Artista s-a documentat timp de două nopți despre cum ar trebui să arate dansul.

Mulțumită creativității sale, Ortega a dat naștere unui trend în cadrul rețelelor sociale. Jenna a interpretat rolul într-un stil autentic. Mișcările de dans au fost influențate de modul în care Ortega simțea că va reacționa personajul.

În altă ordine de idei, Jenna Ortega și colegul ei de rol din Wednesday, Percy Hynes White, se vor reuni pentru o nouă comedie romantică. De această dată, Ortega va fi producător executiv.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×