Reclamă

Scena dansului din serialul Wednesday a devenit virală pe internet. Ce spune Jenna Ortega despre mișcările din fața camerei de filmat

Scena dansului din serialul Wednesday a devenit virală pe internet. O mulțime de oameni din lumea întreagă încearcă să recreeze mișcările pe rețelele sociale. Jenna Ortega, actrița care a interpretat-o pe Wednesday, a vorbit în mai multe interviuri despre mișcările pe care le-a făcut în fața camerei de filmat.

Publicat: 8 decembrie 2022, 12:00

Serialul Wednesday a prin tot mai multă popularitate. Acesta a reușit să ajungă la inimile oamenilor rapid, iar cei mai mulți adolescenți se bucură să recreeze scenele reprezentative personajelor principal. Scena dansului este una dintre acestea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scena dansului din serialul Wednesday a devenit virală pe internet

Dacă te numeri printre persoanele care a văzut celebrul serial Wednesday, atunci știi deja cum arată dansul reprezentativ al Jennei Ortega. Scena dansului a devenit rapid virală pe internet. Inclusiv celebritățile au încercat să recreeze dansul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lady Gaga este una dintre vedetele principale care s-a filmat dansând pe mișcările Jennei Ortega. Mișcările de dans au fost făcute pe melodia ”The Goo Goo Muck” a trupei The Cramps. Dansul din serialul Wednesday poate fi văzut în cel de-al patrulea episod al seriei de succes.

Reclamă

Coregrafia dansului a fost creată chiar de Jenna. Aceasta a povestit mai multe într-un interviu pe care l-a oferit după lansarea serialului de succes.

”Am regizat și ales chiar eu dansul pe care l-am făcut. Cred că se poate observa foarte bine că nu sunt o dansatoare profesionistă sau o coregrafă, dar m-am bucurat să fac acest lucru.”

Actorii Emma Myers și Hunter Doohan s-au bucurat și ei să povestească despre momentul incredibil din serial. Fanii serialului spun că scena este o adevărată ”capodoperă”, iar acest lucru se poate observa prin numărul incredibil de videoclipuri în care omanii au recreat mișcările lui Wednesday.

Reclamă

De unde s-a inspirat Jenna pentru scena dansului din Wednesday

Jenna Ortega are o carieră de succes. Actrița a povestit despre inspirația pe care a avut-o pentru a crea scena dansului din serialul Wednesday.Într-un mesaj emoționant le-a mulțumit celor care au reprezentat o sursă de inspirație pentru ea.

”Mulțumesc Siouxsie Sioux, Lisa Loring, Lene Lovich, Denis Lavant și a imaginilor cu dansurile goth din perioada anilor 1980. Toate aceste lucruri m-au ajutat să mă inspir în alegerea mișcărilor potrivite pentru dansul din serial”.

Actrița spune că a vizionat o mulțime de imagini cu oamenii care au dansat în cluburi în perioada anilor 1980. Cel mai mult au inspirat-o dansurile gotice. Totodată, Jenna a devenit o inspirație la rândul său. North West a recreat dansul acesteia, dar și Lady Gaga.

Gaga și-a exprimat încântarea și a felicitat-o pe Jenna pentru dansul său iconic.Actrița în vârstă de 20 de ani se bucură în prezent de un real succes. După lansarea primului sezon din Wednesday aceasta a fost invitată la tot mai multe emisiuni și interviuri.

În interviurile pe care le-a acordat Jenna a povestit și despre perioada pe care a petrecut-o în România pe parcursul filmărilor. Jenna spune că s-a bucurat de profesionalismul celor din jurul său și că îi este recunoscătoare regizorului, Tim Burton, pentru șansa pe care i-a acordat-o.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor
Horoscop
Zodii care au așteptări mari de la viața lor. Nativii care nu se mulțumesc cu puțin
Astrologii vorbesc despre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor. Acești nativi nu se mulțumesc cu puțin și muncesc din greu pentru ceea ce își doresc. Unii nativi s-au născut pentru...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
3
fotografie a unei fete zâmbitoare pe un fundal verde
Horoscop
Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie. Ce arată astrele
Aventura este tot mai aproape pentru nativii din zodiac. Află care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie și vezi cum să te pregătești pentru propria poveste. Astrele arată că...
4
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
5
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat într-o caserolă și într-o lingură de înghețată, alături de cornete și căpșuni proaspete
Rețete
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii
Dacă îți este poftă de înghețată și cauți o rețetă mai rapidă, încearc-o pe cea de înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Rețeta este simplă, nu necesită fierbere, ci doar amestecarea ingredientelor, respectând etapele...
PARTENERI
×