Reclamă

Scena dansului din serialul Wednesday a devenit virală pe internet. Ce spune Jenna Ortega despre mișcările din fața camerei de filmat

Scena dansului din serialul Wednesday a devenit virală pe internet. O mulțime de oameni din lumea întreagă încearcă să recreeze mișcările pe rețelele sociale. Jenna Ortega, actrița care a interpretat-o pe Wednesday, a vorbit în mai multe interviuri despre mișcările pe care le-a făcut în fața camerei de filmat.

Publicat: 8 decembrie 2022, 12:00

Serialul Wednesday a prin tot mai multă popularitate. Acesta a reușit să ajungă la inimile oamenilor rapid, iar cei mai mulți adolescenți se bucură să recreeze scenele reprezentative personajelor principal. Scena dansului este una dintre acestea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scena dansului din serialul Wednesday a devenit virală pe internet

Dacă te numeri printre persoanele care a văzut celebrul serial Wednesday, atunci știi deja cum arată dansul reprezentativ al Jennei Ortega. Scena dansului a devenit rapid virală pe internet. Inclusiv celebritățile au încercat să recreeze dansul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lady Gaga este una dintre vedetele principale care s-a filmat dansând pe mișcările Jennei Ortega. Mișcările de dans au fost făcute pe melodia ”The Goo Goo Muck” a trupei The Cramps. Dansul din serialul Wednesday poate fi văzut în cel de-al patrulea episod al seriei de succes.

Reclamă

Coregrafia dansului a fost creată chiar de Jenna. Aceasta a povestit mai multe într-un interviu pe care l-a oferit după lansarea serialului de succes.

”Am regizat și ales chiar eu dansul pe care l-am făcut. Cred că se poate observa foarte bine că nu sunt o dansatoare profesionistă sau o coregrafă, dar m-am bucurat să fac acest lucru.”

Actorii Emma Myers și Hunter Doohan s-au bucurat și ei să povestească despre momentul incredibil din serial. Fanii serialului spun că scena este o adevărată ”capodoperă”, iar acest lucru se poate observa prin numărul incredibil de videoclipuri în care omanii au recreat mișcările lui Wednesday.

Reclamă

De unde s-a inspirat Jenna pentru scena dansului din Wednesday

Jenna Ortega are o carieră de succes. Actrița a povestit despre inspirația pe care a avut-o pentru a crea scena dansului din serialul Wednesday.Într-un mesaj emoționant le-a mulțumit celor care au reprezentat o sursă de inspirație pentru ea.

”Mulțumesc Siouxsie Sioux, Lisa Loring, Lene Lovich, Denis Lavant și a imaginilor cu dansurile goth din perioada anilor 1980. Toate aceste lucruri m-au ajutat să mă inspir în alegerea mișcărilor potrivite pentru dansul din serial”.

Actrița spune că a vizionat o mulțime de imagini cu oamenii care au dansat în cluburi în perioada anilor 1980. Cel mai mult au inspirat-o dansurile gotice. Totodată, Jenna a devenit o inspirație la rândul său. North West a recreat dansul acesteia, dar și Lady Gaga.

Gaga și-a exprimat încântarea și a felicitat-o pe Jenna pentru dansul său iconic.Actrița în vârstă de 20 de ani se bucură în prezent de un real succes. După lansarea primului sezon din Wednesday aceasta a fost invitată la tot mai multe emisiuni și interviuri.

În interviurile pe care le-a acordat Jenna a povestit și despre perioada pe care a petrecut-o în România pe parcursul filmărilor. Jenna spune că s-a bucurat de profesionalismul celor din jurul său și că îi este recunoscătoare regizorului, Tim Burton, pentru șansa pe care i-a acordat-o.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×