Reclamă

Cât ar costa să vizitezi satul Jericho din Wednesday. Locația se află la 10 minute de București

Wednesday este unul dintre cele mai urmărite seriale de la acest moment. Fiica Familiei Addams s-a întors în atenția publicului printr-un serial de opt episoade care a a fost filmat, în mare parte, în România. Hai să descoperim împreună cât ar costa să vizitezi satul Jericho din Wednesday. 

Publicat: 1 decembrie 2022, 10:45

Satul Jericho din Wednesday a fost construit în totalitate în cadrul Studiourilor Buftea. Veștile bune circulă repede. Fanii entuziasmați au aflat deja ce pot face pentru a ajunge în lumea fantastică și înfiorătoare a lui Wednesday Addams. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât ar costa să vizitezi satul Jericho din Wednesday

Fanii serialului Wednesday au doar motive de bucurie. A fost anunțat faptul că se va organiza un tur unde fanii producției de succes vor putea vizita platourile de filmare, dar și împrejurimile acestora.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

@bufteaevents

Set-ul din celebrul serial, proaspat lansat va așteaptă acum și pentru vizionari sau ședințe foto. Vizitele încep de săptămâna viitoare , pentru programări aveți link-ul in BIO.🤗#studiourilebuftea #addamsfamily #addamsfamily2 #netflix #wedding #foryou #foryoupage #wednesdayaddams #wednesdayvibes #bufteaWednesday #addams #wednesday #misiuneatiktok #5pasidebine

♬ original sound – main account got banned

Astfel, pentru cei care îndrăgesc deja serialul Wednesday există un motiv în plus de a vizita capitala țării, dar și împrejurimile acesteia. Studiourile Buftea se află la doar zece minute de mers cu mașina de București.

Reclamă

Turul pentru satul Jericho este unul organizat și se poate face prin completarea unui formular. Acesta ar include o vizită în satul Jericho, vizită în set-ul Piligrim World, dar și o vizită la două dintre cele mai mari platouri de filmare din Europa, scrie Cancan.ro.

Potrivit aceleiași surse, prețul pentru turul organizat s-ar ridica la suma de 200 de lei de persoană. Fanii serialului vor avea șansa să se apropie în felul acesta de lumea pe care Tim Burton a creat-o.

Este o ocazie unică și un mod minunat de a fi cu un pas mai aproape de personajele pe care le îndrăgești din seria de succes.

Reclamă

Ce poți să vizitezi în satul Jericho

Cea mai mare parte a producției Wednesday a fost filmată în România. Printre locațiile care apar în serial se numără Castelul Cantacuzino (Bușteni), serga Grădinii Botanice din București, Domeniul Stirbey (Buftea), dar și în incinta locației Studiourilor Buftea.

Te invităm să descoperi mai multe și despre personajele seriei de succes. Află cine este Jenna Ortega, actrița care o interpretează pe Wednesday Addams și vezi ce părere a avut despre producția de succes, dar și despre experiențele pe care le-a trăit în România.

Acum că ai aflat cât ar costa să vizitezi orașul Jericho din Wednesday, te invităm să descoperi ce poți vedea în acesta.

Fanii serialului Wednesday se pot bucura de o vizită în acest loc. În cadrul satului Jericho, care a fost ridicat special pentru serlai, poți vizita celebra cafenea locală unde lucra Tyler, biserica celebră din sat, dar și statuia lui Crackstone.

Cele mai multe scene ale serialului au fost filmate în acest sat, iar mare parte din acțiune s-a petrecut aici. Totodată, turul va include și o vizită la magazinul de haine de unde Wednesday și-a cumpărat rochia neagră.

Ținuta celebră pe care a purtat-o la balul de la Nevermore. Scena dansului din cadrul balului a ajuns la scurt timp virală pe internet. O mulțime de fani au încercat să recreeeze pe rețelele sociale dansul atipic al lui Wednesday Addams.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×