Reclamă

Premiera mondială Avatar: The Way of Water a avut loc la Londra. Sam Worthington și Zoe Saldaña au fost la eveniment

Premiera mondială Avatar: The Way of Water a avut loc la Londra. Continuarea filmului cu cele mai mari încasări din toate timpurile a adus toți actorii distribuției pe covorul roșu de la Leicester Square.

Publicat: 7 decembrie 2022, 11:55

Lansarea sa mult întârziată vine la 13 ani după filmul SF original, Avatar, care a fost lansat în 2009. Regizorului James Cameron i s-au alăturat pe covorul roșu din Leicester Square vedetele Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver și Kate Winslet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Premiera mondială Avatar: The Way of Water a avut loc la Londra

Continuarea Avatar are loc tot pe planeta Pandora, unde existența poporului Na’vi este amenințată.

Vorbind la premieră, Sigourney Weaver a spus că filmul are „familia” ca temă centrală, deoarece este mai „universal și mai relatabil”.

„A fost o bucurie să fac parte din acea familie. Jim Cameron și-a dorit asta pentru ca noi să ne înțelegem, să ne distrăm în continuare. Este o familie adevărată acolo” a mai spus.

Primul film a urmărit povestea unui marin paralizat, Jake Sully, interpretat de Worthington, în timp ce călătorea pe planeta Pandora, unde și-a luat un corp de avatar. El a ajuns să se alăture populației indigene a planetei în lupta împotriva unei încercări a oamenilor de a le distruge casa pentru a obține un mineral prețios, scrie bbc.com.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sam Worthington, alături de soția sa, la premiera Avatar 2, la Londra
Primul film a urmărit povestea unui marin paralizat, Jake Sully, interpretat de Worthington, în timp ce călătorea pe planeta Pandora / Profimedia Images

Avatar: The Way of Water e o continuare a primului film și vine la 13 ani de la lansarea Avatar. Jake are acum o familie cu Neytiri, interpretată de Saldaña și urmărește noua lor viață pe Pandora.

Reclamă

Când urma să fie lansat inițial filmul The Way of Water

În 2010, la un an după Avatarul original, 20th Century Fox, cum era numită compania atunci, a spus că vor exista două continuări și că prima dintre acestea va fi lansată în decembrie 2014. Această dată s-a dovedit a fi oarecum ambițioasă. Decembrie 2014 a devenit decembrie 2016. Care a devenit mai apoi decembrie 2017, decembrie 2018 și tot așa. Din fericire, fanii nu mai au mult de așteptat. Filmul apare săptămâna viitoare pe data de 16 decembrie 2022.

Cameron a făcut o versiune a unei sequele Avatar pe care, după ce a scris-o, a decis să nu o livreze. Cineastul canadian are, de asemenea, o viață în afara cinematografiei și a petrecut ceva timp explorând adânc oceanul. Regizorul a vrut, de asemenea, să pună la cale patru continuări.

The Way of Water nu este cel mai lung film al lui Cameron. Această onoare îi revine Titanicului, care durează 3 ore și 15 minute.

Dar Avatar: Calea apei nu este prea în urmă. Avatar 2, așa cum s-ar putea numi, are o durată de rulare de aproximativ 3 ore și 12 minute.

Ce actori fac parte din distribuție

În noul film apar vedetele epopeei originale, Sam Worthington și Zoe Saldaña. La fel și Sigourney Weaver care a murit în filmul original. Lor li se alătură tinerii Jack Champion, James Flatters și Trinity Jo-Li Bliss, alături de câștigătoarea Oscar Kate Winslet.

Kate Winslet, într-o rochie neagră, la premiera Avatar 2
Jack Champion, James Flatters și Trinity Jo-Li Bliss, alături de câștigătoarea Oscar Kate Winslet fac parte din Avatar: The Way of Water

Vorbind despre povestea sequelului, Saldana a spus: „S-a simțit ca o progresie naturală pentru cineva ca Jake și Neytiri. Acesta este cursul firesc pe care au decis să-l urmeze. Să-și întemeieze o familie și să mențină acea familie unită, să protejeze acea familie”.

Cameron a confirmat la The One Show că a găsit inspirație din visele sale. „Cred că visele sunt propriul meu serviciu de streaming privat, care rulează în fiecare noapte gratuit”, a glumit el.

„Bănuiesc că muncesc mult în visele mele și văd multe imagini. Uneori mă ridic și le scriu. Întotdeauna am visat să fiu sub apă cu animale uimitoare care înoată în jur și genul ăsta de lucruri. Așa că, pur și simplu rezolv toate acele imagini subconștiente”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×