Reclamă

Premiera mondială Avatar: The Way of Water a avut loc la Londra. Sam Worthington și Zoe Saldaña au fost la eveniment

Premiera mondială Avatar: The Way of Water a avut loc la Londra. Continuarea filmului cu cele mai mari încasări din toate timpurile a adus toți actorii distribuției pe covorul roșu de la Leicester Square.

Publicat: 7 decembrie 2022, 11:55

Lansarea sa mult întârziată vine la 13 ani după filmul SF original, Avatar, care a fost lansat în 2009. Regizorului James Cameron i s-au alăturat pe covorul roșu din Leicester Square vedetele Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver și Kate Winslet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Premiera mondială Avatar: The Way of Water a avut loc la Londra

Continuarea Avatar are loc tot pe planeta Pandora, unde existența poporului Na’vi este amenințată.

Vorbind la premieră, Sigourney Weaver a spus că filmul are „familia” ca temă centrală, deoarece este mai „universal și mai relatabil”.

„A fost o bucurie să fac parte din acea familie. Jim Cameron și-a dorit asta pentru ca noi să ne înțelegem, să ne distrăm în continuare. Este o familie adevărată acolo” a mai spus.

Primul film a urmărit povestea unui marin paralizat, Jake Sully, interpretat de Worthington, în timp ce călătorea pe planeta Pandora, unde și-a luat un corp de avatar. El a ajuns să se alăture populației indigene a planetei în lupta împotriva unei încercări a oamenilor de a le distruge casa pentru a obține un mineral prețios, scrie bbc.com.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sam Worthington, alături de soția sa, la premiera Avatar 2, la Londra
Primul film a urmărit povestea unui marin paralizat, Jake Sully, interpretat de Worthington, în timp ce călătorea pe planeta Pandora / Profimedia Images

Avatar: The Way of Water e o continuare a primului film și vine la 13 ani de la lansarea Avatar. Jake are acum o familie cu Neytiri, interpretată de Saldaña și urmărește noua lor viață pe Pandora.

Reclamă

Când urma să fie lansat inițial filmul The Way of Water

În 2010, la un an după Avatarul original, 20th Century Fox, cum era numită compania atunci, a spus că vor exista două continuări și că prima dintre acestea va fi lansată în decembrie 2014. Această dată s-a dovedit a fi oarecum ambițioasă. Decembrie 2014 a devenit decembrie 2016. Care a devenit mai apoi decembrie 2017, decembrie 2018 și tot așa. Din fericire, fanii nu mai au mult de așteptat. Filmul apare săptămâna viitoare pe data de 16 decembrie 2022.

Cameron a făcut o versiune a unei sequele Avatar pe care, după ce a scris-o, a decis să nu o livreze. Cineastul canadian are, de asemenea, o viață în afara cinematografiei și a petrecut ceva timp explorând adânc oceanul. Regizorul a vrut, de asemenea, să pună la cale patru continuări.

The Way of Water nu este cel mai lung film al lui Cameron. Această onoare îi revine Titanicului, care durează 3 ore și 15 minute.

Dar Avatar: Calea apei nu este prea în urmă. Avatar 2, așa cum s-ar putea numi, are o durată de rulare de aproximativ 3 ore și 12 minute.

Ce actori fac parte din distribuție

În noul film apar vedetele epopeei originale, Sam Worthington și Zoe Saldaña. La fel și Sigourney Weaver care a murit în filmul original. Lor li se alătură tinerii Jack Champion, James Flatters și Trinity Jo-Li Bliss, alături de câștigătoarea Oscar Kate Winslet.

Kate Winslet, într-o rochie neagră, la premiera Avatar 2
Jack Champion, James Flatters și Trinity Jo-Li Bliss, alături de câștigătoarea Oscar Kate Winslet fac parte din Avatar: The Way of Water

Vorbind despre povestea sequelului, Saldana a spus: „S-a simțit ca o progresie naturală pentru cineva ca Jake și Neytiri. Acesta este cursul firesc pe care au decis să-l urmeze. Să-și întemeieze o familie și să mențină acea familie unită, să protejeze acea familie”.

Cameron a confirmat la The One Show că a găsit inspirație din visele sale. „Cred că visele sunt propriul meu serviciu de streaming privat, care rulează în fiecare noapte gratuit”, a glumit el.

„Bănuiesc că muncesc mult în visele mele și văd multe imagini. Uneori mă ridic și le scriu. Întotdeauna am visat să fiu sub apă cu animale uimitoare care înoată în jur și genul ăsta de lucruri. Așa că, pur și simplu rezolv toate acele imagini subconștiente”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×