Reclamă

Kate Winslet a făcut o donație de 17.000 de lire sterline. Actrița a ajutat la acoperirea costurilor de întreținere ale unui aparat medical pentru o fetiță de 12 ani

Kate Winslet a făcut o donație de 17.000 de lire sterline. Actrița a ajutat la acoperirea costurilor de întreținere ale unui aparat medical pentru o fetiță de 12 ani. Mama fetiței s-a lovit de o perioadă dificilă, din cauza costurilor tot mai mari ale facturilor de energie din ultima vreme.

Publicat: 15 noiembrie 2022, 10:55

Carolynne Hunter este acum o mamă fericită și liniștită. Aceast a primit un ajutor nesperat pentru a-și putea îngriji în continuare fiica. Fiica acesteia, Freya, are probleme grave de sănătate și dizabilități. Mai mult, tânăra nu poate vorbi și este oară. Ea are nevoie permanentă de oxigen în perioada în care este îngrijită de acasă.

Kate Winslet a făcut o donație de 17.000 de lire sterline

Carollyne Hunter s-a văzut într-o situație sfâșietoare din cauza costurilor tot mai mari la energia electrică. Femeia de 49 de ani sin Tillicoultry, Scoția, a lansat un apel prin care cerea să fie ajutată la plata costurilor pentru echipamentele folosite pentru a o ține în viață pe fiica sa, Freya.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Unul dintre aparatele care îi monitorizează oxigenul și ritmul cardiac ar fi crescut semnificativ costurile de întreținere ale familiei. Femeia nu și-a putut permite să achite facturile tot mai mari, motiv pentru care a apelat la fundația GoFundMe.

Reclamă

Campania femeii de 49 de ani a avut ca obiectiv strângerea sumei de 20.000 de lire sterline. La doar câteva zile de la desfășurarea acesteia în cont a apărut o donație de 17.000 de lire sterline.

Donația a fost notată cu mesajul ”Kate Winslet și familia”. Ulterior s-a confirmat faptul că donația a venit chiar de la actrița internațională.

Cu ce probleme se confruntă Carolynne în ultima vreme

Reclamă

Carolynne Hunter este extrem de recunoscătoare donației pe care a primit-o de la actrița internațională. Aceasta spune că problemele privind costurile de întreținere ale aparatelor care o mențin pe fiica sa în viață sunt tot mai mari.

Femeia spune că o factură anuală privind costurile de întreținere s-ar putea ridica la suma incredibilă de 17.000 de lire sterline. Facturile sale sunt tot mai mari pe fiecare lună, spune femeia pentru publicațiile internaționale. Aceasta se teme pentru viața fiicei sale.

”Oricât de mult aș încerca, îmi este aproape imposibil să reduc costurile la energie în casa noastră. Fiica mea cea mare și cu mine am decis să stăm în frig, totul pentru a o putea ține în viață pe Freya. Trebuie să ne asigurăm că aceasta este ținută în siguranță, că toate nevoile sale medicale sunt îndeplinite.”

”Aparatele pe care le folosim au costuri foarte mari de întreținere, iar consumul de energie pe care îl produc mă fac să-mi fie imposibil să plătesc facturile lunare”.

După apelul pe care Carolynne l-a făcut, campania GoFundMe s-a mobilizat și a reușit să strângă suma necesară femeii pentru a-și ține fiica în viață. Campania acesteia ar fi strâns suma de 20.353 de lire sterline.

Donația actriței Kate Winslet a contribuit semnificativ la strângerea sumei de care femeia avea nevoie. Kate nu a făcut niciun comentariu cu privire la gestul său umanitar. Actrița preferă să țină sub tăcere lucrurile pe care le face pentru a-i ajuta pe cei din jurul său.

Vedeta a povestit recent despre viața sa profesională, însă când vine vorba de viața personală, ea preferă să rămână discretă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
2
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
3
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă cu un fundal colorat
Horoscop
4 zodii predispuse să-și înșele partenerii. Ce spun specialiștii despre acești nativi
Dacă vrei să știi care sunt acele 4 zodii predispuse să-și înșele partenerii, atunci ai venit în locul potrivit. Chiar dacă în relație ajunge să se instaleze plictiseala sau lucrurile nu mai funcționează ca...
4
Rita Ora în timpul unui cncert din Noua Zeelandă
Divertisment
Rita Ora a purtat o pereche de pantaloni decupați. Diva a fost invitată la The One Show
Rita Ora a purtat o pereche de pantaloni decupați. Vedeta a fost fotografiată pe platourile de filmare ale emisiunii The One Show. Diva și-a lăsat la vedere șoldurile. Cântăreața nu a lăsat loc imaginației...
5
O femeie frumoasă cu părul scurt și vopsit în diferite nunațe pentr a ilustra ce spune culoarea părului despre tine
Timp liber
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Fiecare detaliu din imaginea ta dezvăluie un lucru mai puțin cunoscut despre personalitatea pe care o ai. Te invităm să descoperi ce spune culoarea părului tău despre tine. Nuanța naturală a părului poate să...
PARTENERI
×