Reclamă

Kate Winslet a făcut o donație de 17.000 de lire sterline. Actrița a ajutat la acoperirea costurilor de întreținere ale unui aparat medical pentru o fetiță de 12 ani

Kate Winslet a făcut o donație de 17.000 de lire sterline. Actrița a ajutat la acoperirea costurilor de întreținere ale unui aparat medical pentru o fetiță de 12 ani. Mama fetiței s-a lovit de o perioadă dificilă, din cauza costurilor tot mai mari ale facturilor de energie din ultima vreme.

Publicat: 15 noiembrie 2022, 10:55

Carolynne Hunter este acum o mamă fericită și liniștită. Aceast a primit un ajutor nesperat pentru a-și putea îngriji în continuare fiica. Fiica acesteia, Freya, are probleme grave de sănătate și dizabilități. Mai mult, tânăra nu poate vorbi și este oară. Ea are nevoie permanentă de oxigen în perioada în care este îngrijită de acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Winslet a făcut o donație de 17.000 de lire sterline

Carollyne Hunter s-a văzut într-o situație sfâșietoare din cauza costurilor tot mai mari la energia electrică. Femeia de 49 de ani sin Tillicoultry, Scoția, a lansat un apel prin care cerea să fie ajutată la plata costurilor pentru echipamentele folosite pentru a o ține în viață pe fiica sa, Freya.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Unul dintre aparatele care îi monitorizează oxigenul și ritmul cardiac ar fi crescut semnificativ costurile de întreținere ale familiei. Femeia nu și-a putut permite să achite facturile tot mai mari, motiv pentru care a apelat la fundația GoFundMe.

Reclamă

Campania femeii de 49 de ani a avut ca obiectiv strângerea sumei de 20.000 de lire sterline. La doar câteva zile de la desfășurarea acesteia în cont a apărut o donație de 17.000 de lire sterline.

Donația a fost notată cu mesajul ”Kate Winslet și familia”. Ulterior s-a confirmat faptul că donația a venit chiar de la actrița internațională.

Cu ce probleme se confruntă Carolynne în ultima vreme

Reclamă

Carolynne Hunter este extrem de recunoscătoare donației pe care a primit-o de la actrița internațională. Aceasta spune că problemele privind costurile de întreținere ale aparatelor care o mențin pe fiica sa în viață sunt tot mai mari.

Femeia spune că o factură anuală privind costurile de întreținere s-ar putea ridica la suma incredibilă de 17.000 de lire sterline. Facturile sale sunt tot mai mari pe fiecare lună, spune femeia pentru publicațiile internaționale. Aceasta se teme pentru viața fiicei sale.

”Oricât de mult aș încerca, îmi este aproape imposibil să reduc costurile la energie în casa noastră. Fiica mea cea mare și cu mine am decis să stăm în frig, totul pentru a o putea ține în viață pe Freya. Trebuie să ne asigurăm că aceasta este ținută în siguranță, că toate nevoile sale medicale sunt îndeplinite.”

”Aparatele pe care le folosim au costuri foarte mari de întreținere, iar consumul de energie pe care îl produc mă fac să-mi fie imposibil să plătesc facturile lunare”.

După apelul pe care Carolynne l-a făcut, campania GoFundMe s-a mobilizat și a reușit să strângă suma necesară femeii pentru a-și ține fiica în viață. Campania acesteia ar fi strâns suma de 20.353 de lire sterline.

Donația actriței Kate Winslet a contribuit semnificativ la strângerea sumei de care femeia avea nevoie. Kate nu a făcut niciun comentariu cu privire la gestul său umanitar. Actrița preferă să țină sub tăcere lucrurile pe care le face pentru a-i ajuta pe cei din jurul său.

Vedeta a povestit recent despre viața sa profesională, însă când vine vorba de viața personală, ea preferă să rămână discretă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×