Reclamă

Kate Winslet a făcut o donație de 17.000 de lire sterline. Actrița a ajutat la acoperirea costurilor de întreținere ale unui aparat medical pentru o fetiță de 12 ani

Kate Winslet a făcut o donație de 17.000 de lire sterline. Actrița a ajutat la acoperirea costurilor de întreținere ale unui aparat medical pentru o fetiță de 12 ani. Mama fetiței s-a lovit de o perioadă dificilă, din cauza costurilor tot mai mari ale facturilor de energie din ultima vreme.

Publicat: 15 noiembrie 2022, 10:55

Carolynne Hunter este acum o mamă fericită și liniștită. Aceast a primit un ajutor nesperat pentru a-și putea îngriji în continuare fiica. Fiica acesteia, Freya, are probleme grave de sănătate și dizabilități. Mai mult, tânăra nu poate vorbi și este oară. Ea are nevoie permanentă de oxigen în perioada în care este îngrijită de acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Winslet a făcut o donație de 17.000 de lire sterline

Carollyne Hunter s-a văzut într-o situație sfâșietoare din cauza costurilor tot mai mari la energia electrică. Femeia de 49 de ani sin Tillicoultry, Scoția, a lansat un apel prin care cerea să fie ajutată la plata costurilor pentru echipamentele folosite pentru a o ține în viață pe fiica sa, Freya.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Unul dintre aparatele care îi monitorizează oxigenul și ritmul cardiac ar fi crescut semnificativ costurile de întreținere ale familiei. Femeia nu și-a putut permite să achite facturile tot mai mari, motiv pentru care a apelat la fundația GoFundMe.

Reclamă

Campania femeii de 49 de ani a avut ca obiectiv strângerea sumei de 20.000 de lire sterline. La doar câteva zile de la desfășurarea acesteia în cont a apărut o donație de 17.000 de lire sterline.

Donația a fost notată cu mesajul ”Kate Winslet și familia”. Ulterior s-a confirmat faptul că donația a venit chiar de la actrița internațională.

Cu ce probleme se confruntă Carolynne în ultima vreme

Reclamă

Carolynne Hunter este extrem de recunoscătoare donației pe care a primit-o de la actrița internațională. Aceasta spune că problemele privind costurile de întreținere ale aparatelor care o mențin pe fiica sa în viață sunt tot mai mari.

Femeia spune că o factură anuală privind costurile de întreținere s-ar putea ridica la suma incredibilă de 17.000 de lire sterline. Facturile sale sunt tot mai mari pe fiecare lună, spune femeia pentru publicațiile internaționale. Aceasta se teme pentru viața fiicei sale.

”Oricât de mult aș încerca, îmi este aproape imposibil să reduc costurile la energie în casa noastră. Fiica mea cea mare și cu mine am decis să stăm în frig, totul pentru a o putea ține în viață pe Freya. Trebuie să ne asigurăm că aceasta este ținută în siguranță, că toate nevoile sale medicale sunt îndeplinite.”

”Aparatele pe care le folosim au costuri foarte mari de întreținere, iar consumul de energie pe care îl produc mă fac să-mi fie imposibil să plătesc facturile lunare”.

După apelul pe care Carolynne l-a făcut, campania GoFundMe s-a mobilizat și a reușit să strângă suma necesară femeii pentru a-și ține fiica în viață. Campania acesteia ar fi strâns suma de 20.353 de lire sterline.

Donația actriței Kate Winslet a contribuit semnificativ la strângerea sumei de care femeia avea nevoie. Kate nu a făcut niciun comentariu cu privire la gestul său umanitar. Actrița preferă să țină sub tăcere lucrurile pe care le face pentru a-i ajuta pe cei din jurul său.

Vedeta a povestit recent despre viața sa profesională, însă când vine vorba de viața personală, ea preferă să rămână discretă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×