Reclamă

Paris Jackson a atras privirile tuturor. Ce a îmbrăcat artista la premiera filmului F9

Stilul vestimentar al fiicei lui Michael Jackson este unul care nu poate fi confundat. Artista impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale. De data aceasta, Paris Jackson a atras privirile tuturor la premiera filmului F9.

Publicat: 30 iunie 2021, 8:18

Pentru premiera filmului Fast & Furious 9, Paris a ales să poarte o rochie în stil boho semnată de designerul vestimentar Vivienne Westwood. Fiica regretatului Michael Jackson și-a lăsat la vedere colecția impresionantă de tatuaje și a pășit încrezătoare în fața camerelor de fotografiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paris Jackson a atras privirile tuturor

Fiica lui Michael Jackson nu mai este doar un copil. În vârstă de 23 de ani, Paris Jackson a atras privirile tuturor atunci când și-a făcut apariția într-o rochie de mătase care să-i pună în evidență trupul armonios. Paris a optat pentru o ținută în sitlul boho care să o reprezinte în totalitate. Rochia superbă a lăsat la vedere o coelecție impresioanntă de tatuaje pe care artista o deține cu mândrie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Paris Jackson a atras privirile tutror la premiera filmului F9 unde a purtat o rochie verde florală și o pereche de sandale extrem de înalte
Paris Jackson are un stil vestimentar aparte, aceasta se face întotdeuna remarcată în aparițiile sale / Profimedia Images

Paris a optat pentru o rochie de mătase verde cu inserații albe. Talia subțire i-a fost evidențiată de un corset de un albastru pal care să se contopească armonios cu restul ținutei. De altfel, corsetul s-a deschis în față cu o bluză pe umeri albă cu iprimeu floral verde care să completeze restul ținutei. Rochia în stil boho i-a pus în evidență formele de invidiat.

Reclamă

Totuși, Paris Jackson a atras privirile tuturor cu un alt detaliu ce nu a putut trece neobservat. Aceasta a ales să poarte o pereche de platforme cu un toc de aproximativ 13 cm, conform publicației Daily Mail. Look-ul său a fost completat de o un set complet de brățări împletite și câteva inele de aur.

Cu o asemenea apariție, machiajul trebuia să fie unul cât mai elegant. Paris a ales un machiaj simplu și natural care să-i pună în evidență trăsăturile frumoase. Pentru coafură a optat pentru o coadă care să-i țină părul la spate și să-i lase la vedere chipul superb. Ținuta sa a primit multe aprecieri din partea celor din jur, iar Paris a pozat cu încredere pentru fotografii de la premiera filmului.

Paris Jackson și-a deschis sufletul într-un interviu sincer

Reclamă

În cel mai recent interviu pe care l-a acordat, Paris Jackson și-a deschis sufletul în fața oamenilor cu privire la viața sa privată. Paris a avordat acest interviu prietenei sale din copilărie Willow Smith.

Fiica lui Will Smith a încercat să puncteze cât mai multe subiecte pe tot parcursul interviului precum, sănătatea mintală, religia și tentativele de suicid ale lui Paris. Fiica lui Michael Jackson a trecut prin multe momente grele după moartea tatălui său. Momentele care au urmat tragicului eveniment au avut o încărcătură emoțională destul de mare pentru Paris la acea vreme.

Paris Jackson a atras privirile tuturor la premiera filmului Fast 9, iar oamenii au privit-o într-o nouă lumină după ce a oferit cel mai recent interviu cu Willow Smith. Paris a vorbit cu multă căldură în suflet despre mama sa, Debbie Rowe în interviul acordat. Cele două par să aibă o relație de prietenie, bazată în primul rând pe respect reciproc. Paris s-a afla în custodia tatălui său din 1999, când părinții săi s-au despărțit. Cele două au reluat legătura abia atunci când Paris a împlinit 15 ani.

Paris Jackson a purtat o rochie superbă care a lăsat la vedere o colecție impresionantă de tatuaje și a atras privirile tuturor celor din jur. În interviul pe care l-a acordat pentru Willow, Paris a povestit despre relația pe care o are cu restul familiei sale.

Aceasta a susținut că își iubește și își respectă familia chiar dacă rudele sale sunt foarte religioase și nu au o înțelegere mai profundă asupra alegerilor sale în viață. Plină de sinceritate, fiica lui Michael Jackson nu s-a temut să vorbească deschis despre intimitatea vieții sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×