Reclamă

Leni Klum a avut o apariție rară alături de tatăl său, Seal. Cum au fost surprinși pe covorul roșu

Leni Klum a avut o apariție rară pe covorul roșu alături de tatăl său, Seal. Fiica actriței Heidi Klum a participat la premiera filmului The Harder They Fall din Los Angeles. Aceasta a fost surprinsă în timp ce își îmbrățișa tatăl. Leni și cântărețul Seal au o relație foarte apropiată, în ciuda faptului că acesta nu este tatăl său biologic.

Publicat: 18 octombrie 2021, 7:14

Leni Klum a atras privirile tuturor alături de tatăl său. Ea și Seal au pozat pe covorul roșu la premiera filmului pentru care artistul în vârstă de 58 de ani a compus o melodie. Cântărețul Seal a fost foarte mândru să se afișeze alături de fiica sa. Leni nu a venit singură. Tânăra în vârstă de 17 ani a fost însoțită de iubitul său, Aris Rachevsky.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leni Klum a avut o apariție rară alături de tatăl său, Seal

Leni Klum s-a născut în urma relației dintre Heidi Klum și italianul Flavio Briatore. Actrița și-a anunțat sarcina în luna decembrie a anului 2003, însă cuplul de îndrăgostiți nu a rezistat presiunilor. La scurt timp după despărțire, actrița a început să se întâlnească cu artistul Seal.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Leni Klum a avut o apariție rară pe covorul roșu alături de tatăl său, artistul Seal
Fiica actriței Heidi Klum a atras toate privirile alături de tatăl său, cântărețul Seal / Profimedia Images

Cei doi s-au căsătorit la un an după nașterea micuței Leni Klum. Seal i-a fost alături actriței în momentul în care a născut-o pe Leni. Mai mult, acesta s-a implicat în creșterea acesteia. Leni și Seal au o relație foarte apropiată. Artistul i-a fost alături fiicei actriței Heidi Klum din anul 2004 până în anul 2014, când Heidi și Seal au divorțat.

Reclamă

Cu toate acestea, Seal a păstrat legătura foarte strânsă cu fiica sa. Leni Klum a avut o apariție rară alături de tatăl său adoptiv. Seal a lucrat la una din melodiile care vor apărea în filmul The Harder They Fall. Acesta și-a invitat fiica pentru a celebra împreună pe covorul roșu la premiera producției.

Cântărețul în vârstă de 58 de ani a fost surprins în timp ce se îmbrățișa cu fiica sa. Leni a devenit o domnișoară în toată firea. La 17 ani, aceasta a reușit să-și creeze un nume în industria modelingului.

Pentru premierea filmului The Harder They Fall, Leni a ales să poarte o rochie mini neagră. Seal a optat și el pentru un costum elegant. Cei doi au pozat ulterior și cu iubitul modelului Leni Klum, jucătorul de hockey Aris Rachevsky.

Reclamă

Leni Klum calcă pe urmele mamei sale, actrița Heidi Klum

Leni Klum a avut o apariție rară pe covorul roșu alături de tatăl său. Tânăra în vârstă de 17 ani are o siluetă de invidiat. Aceasta a început o carieră de model încă de mică. Leni încearcă să calce pe urmele mamei sale, actrița Heidi Klum. La 17 ani, tânăra se bucură de o frumusețe aparte.

Leni a apărut deja pe coperta revistei Glamour Germania la începutul acestui an. De altfel, Leni a deschis show-ul de la Săptămâna Modei din Berlin.

Heidi Klum și Leni Klum au apărut împreună pe covorul roșu în anul2021, la Gala UNICEF, în rochii lungi, Leni aurie, Heidi argintie. Fundal cu albastru și mov
Heidi Klum și Leni Klum au apărut împreună pe covorul roșu pentru Gala UNICEF din Italia, 2021. Ambele au optat pentru rochii luni, în nuanțe metalice, ce le-au pus în evidență formele de invidiat / Profimedia Images

Alături de mai multe adolescente. Leni a defilat pentru prezentarea de modă Dolce & Gabbana. Deva Cassel, fiica Monicăi Belluci a fost și ea prezentă la prezentarea de modă. Heidi Klum pare foarte mândră de aparițiile fiicei sale.

Mereu m-am gândit că este mult prea tânără. De altfel, am decis să-mi țin copiii departe de ochii lumii. Cu toate acestea, deja conduce o mașină, deci mi-am dat seama că dacă poate face asta, poate cu ușurință să fie un model, dacă asta este ceea ce-și dorește cu adevărat.

– Heidi Klum

Heidi Klum are încredere deplină în fiica sa. Actrița știe că tânăra Leni este foarte responsabilă și inteligentă. Heidi a declarat în repetate rânduri că va încerca întotdeauna să-i stea alături fiicei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×