Reclamă

Leni Klum a atras privirile tuturor. Cum a fost surprinsă fiica actriței Heidi Klum

Leni Klum a atras privirile tuturor. Fiica actriței Heidi Klum a fost surprinsă în timp ce lua prânzul alături de prietenele sale în Santa Monica. La 17 ani, adolescenta calcă pe urmele mamei sale. Leni are deja o carieră de succes în lumea modei.

Publicat: 14 octombrie 2021, 8:16

Adolescenta a apărut deja pe coperțile revistelor celebre precum Vogue Germania și Glamour Germania. De cele mai multe ori, Leni a apărut alături de mama sa, Heidi Klum. Totuși, adolescenta pare să fie tot mai încrezătoare în forțele proprii și să urmeze singură o carieră de model.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leni Klum a atras privirile tuturor

Leni Klum, fiica actriței Heidi Klum, știe cum să se facă remarcată. Adolescenta în vârstă de 17 ani a atras privirile tuturor atunci când a fost surprinsă luand prânzul alături de prietenii săi. Fotografii au profitat de această ocazie și au pozat-o pe vedetă din toate unghiurile.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Leni Klum a atras privirile tuturor atunci când a fost surprinsă mâncând un burger
La 17 ani, adolescenta calcă pe urmele mamei sale / Profimedia Images

Deși Leni are o carieră de model de succes în față, obiceiurile sale alimentare nu sunt departe de cele ale adolescenților obișnuiți. În loc să se bucure de o salată alături de prietenele sale, Leni Klum a comandat un burger. Adolescenta s-a bucurat din plin de alegerea făcută și nu a schițat o secundă regretul pe chip.

Reclamă

În imaginile care au ajuns să facă rapid înconjurul internetului, Leni a apărut purtând un hanorac negru oversized și o pereche largă de blugi. Ținuta sa, all black nu a lăsat la vedere silueta vedetei. Cu toate acestea, Leni Klum a atras privirile tuturor cu frumusețea sa naturală.

Adolescenta a primit de-a lungul timpului cele mai bune sfaturi de la mama sa. Într-un interviu pe care l-a acordat în trecut, Heidi Klum și-a sfătuit fiica să fie întotdeauna fericită cu viața sa.

I-am spus că cel mai important lucru este ca la finalul zilei să fie fericită cu ea însăși. Să nu facă ce nu vrea și să învețe că este perfect ok să spună nu. Nu trebuie să le facă întotdeauna oamenilor pe plac. Încerc să fiu mereu alături de ea, iar Leni este foarte inteligentă.

– Heidi Klum

Reclamă

Adolscenta a învățat tot ce era mai bun de la mama sa, iar acum este pregătită să-i calce pe urme. În cadrul unei prezentări de modă care a reunit copiii celor mai mari vedete, Leni Klum a atras privirile tuturor. 

Leni Klum are o carieră de succes în modeling

Leni Klum a atras privirile tuturor atunci când a fost surprinsă în timp ce mânca un burger alături de prietenii săi. La 17 ani, adolescenta are o siluetă de invidiat, iar oamenii s-ar fi așteptat să o vadă consumând doar salate. Se pare că Leni nu se abține de la nimic.

În fond, mama sa a sfătuit-o că cel mai important lucru este ca la final de zi să fie fericită cu alegerile făcute. De-a lungul timpului Leni Klum s-a făcut remarcată alături de mama sa, actrița Heidi Klum. Cele două vedete au fost fotografiate deseori pe covorul roșu.

Leni Klum, fiica lui Heidi Klum, la prezentarea de modă Dolce & Gabbana Alto Moda, din Veneția, august 2021. Ea a purtat o rochie albastră, cu corset, scurtă și cu decolteu. A accerosizat-o cu o coroană și diamante colier. Pe gondolă, cu fundal cu apă și bărci
Leni Klum, fiica celebrei Heidi Klum, a purtat o rochie albastră la prezentarea de modă Dolce & Gabbana Alto Moda, din Veneția / Profimedia

Leni Klum se bucură de tot sprijinul mamai sale. Adolescenta și-a făcut deja un nume în industria modelingului și a pozat pentru numeroase publicații de-a lungul vremii. Heidi Klum în vârstă de 48 de ani, este foarte mândră de fiica sa. Vedeta a luat-o pe Leni de mică pe platourile de filmare, iar adolescenta este obișnuită cu lumina reflectoarelor și cu aparatele de fotografiat.

La 17 ani, Leni are în față o frumoasă carieră de model și nu numai. Mama sa o susține în tot ceea ce face, iar Leni ar putea oricând să urmeze și o carieră în industria filmului.

Cariera lui Leni continuă să evolueze, iar imagini cu ea vor apărea tot mai des. Fotografii vor fi tot timpul pe urmele sale, însă Heidi Klum are încredere deplină în fiica sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×