Reclamă

Prezentarea de modă Dolce & Gabbana care a reunit copiii celor mai mari vedete. Cum arată pe podium Leni Klum, Deva Cassel și Emmeline Bale

La prezentarea de modă Dolce & Gabbana, copiii unora dintre cele mai mari vedete din lume au mers pe podium. Printre numele celebre de la eveniment s-au numărat copiii celebrităților Heidi Klum, Monica Bellucci, Christian Bale și P. Diddy. 

Publicat: 1 septembrie 2021, 8:20

La show-ul Dolce & Gabbana Alta Moda din Veneția, fiicele celebrităților au atras atenția tuturor, scrie Page Six.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Podiumul a fost amplasat în apropierea Palatului Dogilor, din Piața San Marco. Părinții faimoși au publicat imagini și mesaje pe rețelele de socializare pentru copiii lor. 

„Mamă mândră”, a scris Heidi Klum, în vârstă de 48 de ani, la un video cu fiica ei, Leni Klum, în vârstă de 17 ani, publicat pe Instagram. Tânăra apare în imagini într-o ținută albastră, cu bijuterii de diamante. 

Prezentarea de modă Dolce & Gabbana care a reunit copiii celor mai mari vedete

Din publicul prezentării de modă Dolce & Gabbana au făcut parte unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. Printre ele s-au numărat Jennifer Lopez, Helen Mirren și Kourtney Kardashian. 

Pe podiumul faimoasei case de modă au mers Leni Klum (fiica lui Heidi Klum), Deva Cassel (fiica lui Vincent Cassel și a modelului Monica Bellucci), Emmeline Bale (fiica lui Christian Bale), și fiicele artistului P. Diddy, Chance, Jessie James și D’Lila Star Combs. 

Reclamă

Modelele au fost transportate de la canal pe podium în gondole. Iată cum au arătat la prezentarea de modă Dolce & Gabbana fiicele unora dintre cele mai mari vedete de la Hollywood: 

Chance, Jessie James și D’Lila Star Combs, fiicele lui P. Diddy

Cele trei au purtat fuste din tul. În vârstă de 15 ani, Chance e fiica lui Sean “Diddy” Combs cu Sarah Chapman. Ea a impresionat într-o ținută ce includea o curea roșie. 

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Surorile ei, gemenele Jessie și D’Lila, în vârstă de 12 ani au purtat ținute ce le-au scos în evidență personalitățile, potrivit Page Six. Jessie a purtat o rochie din dantelă Lurex, ce avea și corset, accesorizată cu bijuterii albastre și un colier din diamante. D’Lila a purtat o rochie neagră, accesorizată cu o curea mov. Jessie și D’Lila sunt fiicele lui Diddy din relația lui cu modelul Kim Porter, ce a decedat în 2018 la vârsta de 47 de ani. 

Leni Klum, fiica modelului Heidi Klum

La fel ca mama sa celebră, Leni Klum a pornit o carieră în lumea modei. Ea a purtat o rochie albastră, marca Alta Moda, accesorizată și cu o coroană. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Leni Klum, fiica lui Heidi Klum, la prezentarea de modă Dolce & Gabbana Alto Moda, din Veneția, august 2021. Ea a purtat o rochie albastră, cu corset, scurtă și cu decolteu. A accerosizat-o cu o coroană și diamante colier. Pe gondolă, cu fundal cu apă și bărci
Leni Klum, fiica celebrei Heidi Klum, a purtat o rochie albastră la prezentarea de modă Dolce & Gabbana Alto Moda, din Veneția / Profimedia

Prezentarea de modă Dolce & Gabbana nu e prima dată când tânăra pășește pe podiumul unei case de modă celebre. Tatăl ei biologic e afaceristul italia Flavio Briatore. 

Deva Cassel, fiica actriței Monica Bellucci 

Deva Cassel, în vârstă de 16 ani, a purtat o rochie magenta, din tul, cu flori și funde imprimate 3D. 

Deva a apărut pe coperta unor reviste importante, precum Vogue Italia, Harper’s Bazaar și Elle. Ea a pozat și pentru campania Shine Fragrance, a casei de modă Dolce & Gabbana. 

Emmeline Bale, fiica lui Christian Bale

La prezentarea de modă Dolce & Gabbana, Emmeline Bale a purtat o rochie crem, brodată cu cristale și flori din organza.

Tânăra în vârstă de 16 ani și-a lansat recent cariera în modă. Ea a luat-o pe urmele mamei sale, fostul model Sandra “Sibi” Blazic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×