Reclamă

Fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis e de nerecunoscut. Cum a apărut în public Rumer Willis

Fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis a fost surprinsă recent la cumpărături, cu un nou look. Rumer Willis a atras atenția tuturor cu tunsoarea sa roșcată și cârlionțată.

Publicat: 28 august 2021, 7:28 / Actualizat: 15 decembrie 2021, 17:57

Rumer Glenn Willis a urmat exemplul părinților ei faimoși și a ales o carieră în showbiz. În vârstă de 33 de ani, ea a apărut deja în filme de succes precum The House Bunny și Once Upon a Time in Hollywood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul rol pe care l-a avut a fost alături de mama sa, Demi Moore, în Now and Then. Cele două au apărut și în pelicula controversată Striptease. Rumer Willis a lucrat și alături de tatăl ei, Bruce Willis, pentru filmele The Whole Nine Yards, Hostage și Air Strike. 

Cu ocazia împlinirii a 33 de ani, tânăra a publicat și o imagine cu părinții ei faimoși, alături de un mesaj. 

Cum a fost surprinsă Rumer Willis, fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis

După ce și-a încântat fanii cu imagini de la petrecerea de ziua ei, pe care a petrecut-o alături de părinți și cele două surori mai mici, potrivit People Magazine, Rumer Willis a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături. 

Rumer a renunțat la părul lung și brunet, pentru o tunsoare roșcată și cârlionțată. Cu noua coafură, unii fani aproape că nu au recunoscut-o pe actriță. 

Reclamă

Rumer a optat pentru o ținută relaxată, cu o bluză și pantaloni de culoare bej și papuci galbeni. Ea a fost ajutată de un angajat al magazinului să își ducă numeroasele cumpărături la mașină. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rumer Willis a fost surprinsă la cumpărături, în Los Angeles. Părul roșcat, cară plase în mână, e îmbrăcată în bej
Rumer Willis a adoptat un nou look la începutul verii 2021. Vedeta a optat pentru o tunsoare roșcată, cu bucle / Profimedia
Reclamă

Fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis a dezvăluit noul look roșcat pe Instagram, unde a primit sute de comentarii. Potrivit mesajului publicat lângă imagine, Rumer a spus că noua tunsoare a fost inspirată de Susan Sarandon în Witches of Eastwick și Julia Roberts în Pretty Woman. 

Cum și-a serbat Rumer Willis ziua de naștere

Rumer Willis și-a serbat ziua de naștere alături de familia ei la casa lor din Idaho. Rumer și surorile sale s-au îmbrăcat în haine western și chiar au dansat pe muzică specifică. 

Actrița a publicat și imagini de la petrecere pe contul personal de Instagram. Alături de ele, ea a publicat și poze din copilărie, alături de părinții ei faimoși.

Surorile ei, Scout și Tallulah, i-au urat la mulți ani și în comentariile imaginii, alături de mesaje emoționante.  

Demi Moore, în vârstă de 59 de ani, a publicat și ea o imagine cu fiica ei cea mare, de când aceasta era mică. 

Fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis pare foarte apropiată de familia ei. Deși au divorțat, Demi și Bruce au petrecut luni de zile în carantină alături de fiicele lor anul trecut. 

„Am putut să petrec patru, cinci luni cu toată familia mea: mama, tata, surorile mele, Scout și Tallulah, și surorile mele mici, Evelyn și Mabel, mama mea vitregă – și am stat toți în aceeași casă,” a declarat Rumer Willis pentru People. „Și am putut să luăm prânzul și cina împreună în fiecare zi și să vorbim și să petrecem timp împreună și să fim în natură.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×