Reclamă

Cum se îmbracă Chrissy Teigen la cumpărături. Ținuta care a atras toate privirile

Cum se îmbracă Chrissy Teigen la cumpărături e deja un aspect care ține mereu primele pagini ale tabloidelor. Vedeta s-a îmbrăcat cu stil și a plecat alături de John Legend și cei doi copii la un centru comercial. Fotografii au fost pe urmele lor și au surprins cele mai interesante detalii.

Publicat: 28 iunie 2021, 13:42 / Actualizat: 28 iunie 2021, 14:55

Vestimentația aleasă de model a atras toate privirile. Aceasta a optat pentru un stil glamour, dar relaxată și-a asortat o bluză largă și pantaloni evazați din mătase, cu imprimeuri colorate cu o pereche de sandale aurii, cu toc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum se îmbracă Chrissy Teigen la cumpărături

Bijuteriile purtate au fost la fel de elegante. A purtat o pereche de cercei mari, aurii și brățări subțiri, strălucitoare la ambele mâini. Așa cum era de așteptat, clutch-ul a fost și el de la brand renumit, într-o nuanță de roz pastel, care a completat perfect ținuta.

Pantofii aleși de Chrissy Teigen pentru o sesiune de cumpărături au atras atenția tuturor. Detaliile lor sunt superbe, dar nici prețul nu este mai prejos. Sandalele purtate de soția lui John Legend la cea mai recentă ieșire în public se vând cu 3.500 de lei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Chrissy Teigen, într-o ținută superbă, cu imprimeu colorat, în parcarea unui centru comercial
La fel cum s-a întâmplat și acum, Chrissy Teigen optează în ultimul timp pentru pantofi statment / Profimedia Images
Reclamă

Odată cu venirea verii, sandalele metalice au devenit favoritele unor celebrități precum Eva Longoria, Kelly Rowland și Anya Taylor-Joy.

La fel cum s-a întâmplat și acum, Chrissy Teigen optează în ultimul timp pentru pantofi statment. Aceasta a fost fotografiată în ultimul timp în sandale și pantofi cu toc, de la brand-uri de renume. Detaliul care le-a atras atenția tuturor de fiecare dată este faptul că mereu alege culori puternice pentru încălțăminte. De asemenea, preferă cizmele din piele de căprioară și piele cu vârfurile ascuțite și tocurile stiletto.

Chrissy Teigen a fost acuzată de bullying

Reclamă

Chrissy Teigen a trecut printr-o perioadă dificilă recent. Soția lui John Legend a fost acuzată de bullying de mai multe vedete. Totul a pornit de la Courtney Stodden, cunoscută drept Mireasa Minoră în Statele Unite ale Americii. Potrivit presei internaționale, vedeta a suferit mult după acuzațiile care i-au fost aduse, iar cariera sa se află în impas. Courtney Stodden a susținut că Chrissy Teigen i-a trimis mesaje pe Twitter și printre altele a îndemnat-o să se sinucidă. Mesajele care au ieșit acum la iveală au fost scrise în anul 2011, când soția lui John Legend avea numai 25 de ani, iar Courtney 16 ani.

Deși Chrissy Teigen și-a cerut scuze în mod public pentru comportamentul ei din trecut și a după ce s-a retras compania pe care a fondat-o cu mama surorilor Kardashian, aceasta a declarat că John Legend este cel care i-a fost alături în această perioadă urâtă. Chrissy Teigen și John Legend mai au împreună doi copii. În anul 2016, vedeta a adus pe lume o fetiță, Luna Simone Stephens, iar în anul 2018 a venit pe lume, Miles. Recent, vedeta a pierdut o sarcină și a trecut prin momente cumplite atunci când și-a ținut în brațe bebelușul mort.

Chrissy Teigen este o prezență constantă în emisiuni de renume, are parteneriate cu mai multe brand-uri de haine de renume și este o prezență constantă pe rețelele de socializare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×