Reclamă

Ținuta extravagantă marca Chrissy Teigen: cum s-a îmbrăcat modelul

Ținuta extravagantă marca Chrissy Teigen i-a făcut pe fotografi să îi pozeze minute în șir. Chrissy Teigen și John Legend formează unul dintre cele mai fericite cupluri din showbiz-ul internațional. Cei doi au fost surprinși recent la o ieșire în oraș, în New York.

Publicat: 8 martie 2021, 12:45

Așa cum și-au obișnuit fanii, cei doi sunt extrem de apropiați atunci când sunt singuri, fără copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chrissy, în vârstă de 35 de ani, a fost cea care a atras atenția fotografilor. Ținuta ei a fost atracția principală, în timp ce soțul a optat pentru o ținută confortabilă, scrie DailyMail.

Ținuta extravagantă marca Chrissy Teigen

Modelul, mamă a doi copii, a impresionat la capitolul aspect fizic. Aceasta a ales o combinație pe care multe femei nu ar îndrăzni să o facă. Chrissy a asortat un top cu multe volane cu o pereche de jeanși deschiși la culoare și sandale extrem de elegante.

Geanta a fost un alt detaliu care a atras atenția tuturor. Deși pare o simplă geantă, lanțul masiv, auriu, a dat un plus de eleganță ținutei. Modelul nu a purtat alte accesorii, în afară de brățările cu care iese adesea în public.

Nici podoaba capilară nu s-a bucurat de o atenție deosebită. Chrissy și-a strâns părul la spate, simplu și elegant. Ținuta extravagantă marca Chrissy Teigen nu a fost deloc asortată cu ce a ales artistul să poarte.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Chrissy Teigen și John Legend, fotografiați în New York, la o cină romantică
Chrissy Teigen și John Legend au trecut recent prin drama vieții lor după ce modelul a pierdut o sarcină / Profimedia Images

Cei doi soți au purtat mască pe toată durata ieșirii în oraș. Chrissy și John Legend au ales un restaurant care e adesea criticat pentru mâncare. În ultimii ani însă localul a devenit un punct de atracție pentru cei care sunt în căutare de locuri originale pentru fotografiile de pe Instagram.

Reclamă

Chrissy Teigen a trecut prin drama vieții ei

Chrissy Teigen și John Legend au trecut recent prin drama vieții lor după ce modelul a pierdut o sarcină. Durerea a fost și mai mare după ce cei doi și-au ținut în brațe bebelușul care s-a născut fără semne vitale.

Suntem șocați și trăim acel gen de durere despre care doar auzi vorbindu-se. Durere pe care nu ai mai simțit-o niciodată în viață. Nu am putut opri hemoragia și nici să îi oferim bebelușului nostru fluidele necesare, în ciuda transfuziilor de sânge care s-au făcut. Nu a fost suficient.”, a scris Chrissy Teigen.

Chrissy Teigen pe covorul roșu îmrăcată într-o rochie cu plasă neagră și flori albe aplicate
Fostul supermodel, apreciat pentru sinceritatea cu care vorbește despre problemele personale, i-a dezamăgit pe admiratori după ce a plătit o sumă foarte mare de bani pentru o sticlă de vin / Getty Images

Vedeta nu s-a ferit deloc să povestească în mediul online ce s-a întâmplat cu cel de-al treilea bebeluș. Acesta a declarat că a fost șocată de durerea pe care a trăit-o atunci. Chrissy a spus că deși medicii au depus toate eforturile pentru a-l salva, hemoragia a fost extrem de puternică.

Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de susținere și s-au rugat pentru noi. Ne simțim iubiți de către voi și apreciem acest lucru. Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem, pentru minunații noștri copii Luna și Miles, pentru toate lucrurile minunate de care am avut parte până acum„, a mai adugat soția lui John Legend în descrierea imaginilor publicate pe Instagram.

După pierderea suferită, Chrissy și-a tatuat numele micuțului ei, pentru că ea și John Legend se hotărâseră deja să-l cheme Jack. Desenul permanent este unul extrem de simplu și de delicat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×