Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică puternică după ce a mâncat o portocală. Modelul susține că nu și-a injectat botox

Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică gravă după ce a mâncat o portocală. Fostul supermodel a postat o serie de videoclipuri pe Instagram în care se observă că buzele ei sunt foarte umflate. Fanii au crezut că este botox, dar vedeta s-a grăbit să clarifice situația. 

18 februarie 2021 la 14:26

Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică puternică după ce a mâncat o portocală. Fostul supermodel a postat o serie de videoclipuri pe Instagram în care se observă că buzele ei sunt foarte umflate. Teigen le-a transmis urmăritoriul că nu și-a injectat botox. Aceasta crede că ar putea fi vorba despre un pesticid.

Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică putern după ce a mâncat o portocală

„Veți crede că mi-am injectat ceva în buze, dar nu mi-am pus nimic de aseară și până acum”, a spus Chrissy Teigen.

„Am mușcat o portocală pentru a o deschide și cred că trebuie să fi fost un pesticid sau ceva de genul ei”, a mai spus ea în timp ce a oferit un close-up cu buzele. De asemenea, Teigen a remarcat că și nasul prezenta niște umflături.

La două ore după povestea inițială, supermodelul a distribuit un alt videoclip în care a transmis că situația se înrăutățește.

Două zile mai târziu, Chrissy Teigen a postat o serie nouă de imagini cu buzele ei care arătau neschimbate.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Părerea expertului

Doctorul Sanjeev Jain, alergolog și imunolog certificat Columbia Allergy, care nu a analizat istoricul medical al lui Teigen, a declarat pentru Insider că există mai multe posibilități în ceea ce privește cauza alergiei. 

Pentru că nu știm cât timp a trecut între momentul în care Teigen a mâncat portocala și momentul în care buzele ei au început să se umfle, o posibilitate este că a dezvoltat de fapt o nouă alergie la portocale.

Un răspuns întârziat, spune expertul, ar sugera că reacția a fost cauzată de o substanță chimică.

„Oamenii reacționează de obicei la componenta proteică din alimente. Și acele reacții tind să fie în general destul de rapide, în câteva ore. Dar reacțiile la substanțele chimice tind să fie întârziate, câteva ore sau o zi.”

Când o persoană dezvoltă o nouă alergie, reacția poate fi „întârziată și nu la fel de severă ca atunci când cineva continua să aibă reacție după reacție”, spune expertul. 

Substanță chimică sau aliment ?

Specialistul consideră că dacă reacția lui Teigen a început la câteva ore de la contactul cu fructul, acesta ar putea fi un indicator al unei reacții alergice la aliment. Dacă reacția a apărut după mai multe ore sau chiar o zi, ar putea fi vorba despre substanțe chimice.

Potrivit lui Sanjeev Jain, coaja de portocală conține o clasă de substanțe chimice naturale numite polifenoli. Despre aceste substanțe se știe că provoacă reacții alergice la unele persoane. Corpul uman nu poate distinge dacă alergenul este natural sau artificial, așa că este dificil de stabilit fără a testa dacă Teigen a reacționat la un produs chimic natural sau artificial, a explicat specialistul. 

Recomandările CaTine.ro
1
O femeie care spală o tigaie încinsă la chiuvetă
Timp liber
De ce nu e recomandat să speli niciodată o tigaie încinsă cu apă rece
Ai observat cum, în timp, calitatea tigăii scade? Se deformează și începe să ardă jumătate din mâncare, iar cealaltă rămâne nefăcută. Poate ți s-a mai spus că nu e recomandat să speli niciodată o...
2
Kimberley Garner, apariție ravisantă pe covorul roșu la Cannes
Divertisment
Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul
Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea...
3
Paris Jackson pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie portocalie și o coroniță pe frunte
CaTine
Viața marcată de suferință a lui Paris Jackson
Moartea tatălui ei, Michael Jackson, a fost pentru Paris Jackson începutul unei perioade foarte lungi de suferință și autovătămare. Are doar 22 de ani, dar a trecut prin încercări prea dure pentru un adolescent....
4
Meghan Markle, fotografiată altături de fiul său Archie și Prințul Harry, este însărcinată pentru a doua oară.
Divertisment
Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil
Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al...
5
icon
Statuete Oscar
Divertisment
Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile
Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a fost inclus la categoriile...
PARTENERI
×