Reclamă

Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică puternică după ce a mâncat o portocală. Modelul susține că nu și-a injectat botox

Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică gravă după ce a mâncat o portocală. Fostul supermodel a postat o serie de videoclipuri pe Instagram în care se observă că buzele ei sunt foarte umflate. Fanii au crezut că este botox, dar vedeta s-a grăbit să clarifice situația. 

Publicat: 18 februarie 2021, 14:26

Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică puternică după ce a mâncat o portocală. Fostul supermodel a postat o serie de videoclipuri pe Instagram în care se observă că buzele ei sunt foarte umflate. Teigen le-a transmis urmăritoriul că nu și-a injectat botox. Aceasta crede că ar putea fi vorba despre un pesticid.

Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică putern după ce a mâncat o portocală

„Veți crede că mi-am injectat ceva în buze, dar nu mi-am pus nimic de aseară și până acum”, a spus Chrissy Teigen.

„Am mușcat o portocală pentru a o deschide și cred că trebuie să fi fost un pesticid sau ceva de genul ei”, a mai spus ea în timp ce a oferit un close-up cu buzele. De asemenea, Teigen a remarcat că și nasul prezenta niște umflături.

La două ore după povestea inițială, supermodelul a distribuit un alt videoclip în care a transmis că situația se înrăutățește.

Două zile mai târziu, Chrissy Teigen a postat o serie nouă de imagini cu buzele ei care arătau neschimbate.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Părerea expertului

Reclamă

Doctorul Sanjeev Jain, alergolog și imunolog certificat Columbia Allergy, care nu a analizat istoricul medical al lui Teigen, a declarat pentru Insider că există mai multe posibilități în ceea ce privește cauza alergiei. 

Pentru că nu știm cât timp a trecut între momentul în care Teigen a mâncat portocala și momentul în care buzele ei au început să se umfle, o posibilitate este că a dezvoltat de fapt o nouă alergie la portocale.

Un răspuns întârziat, spune expertul, ar sugera că reacția a fost cauzată de o substanță chimică.

„Oamenii reacționează de obicei la componenta proteică din alimente. Și acele reacții tind să fie în general destul de rapide, în câteva ore. Dar reacțiile la substanțele chimice tind să fie întârziate, câteva ore sau o zi.”

Când o persoană dezvoltă o nouă alergie, reacția poate fi „întârziată și nu la fel de severă ca atunci când cineva continua să aibă reacție după reacție”, spune expertul. 

Substanță chimică sau aliment ?

Specialistul consideră că dacă reacția lui Teigen a început la câteva ore de la contactul cu fructul, acesta ar putea fi un indicator al unei reacții alergice la aliment. Dacă reacția a apărut după mai multe ore sau chiar o zi, ar putea fi vorba despre substanțe chimice.

Potrivit lui Sanjeev Jain, coaja de portocală conține o clasă de substanțe chimice naturale numite polifenoli. Despre aceste substanțe se știe că provoacă reacții alergice la unele persoane. Corpul uman nu poate distinge dacă alergenul este natural sau artificial, așa că este dificil de stabilit fără a testa dacă Teigen a reacționat la un produs chimic natural sau artificial, a explicat specialistul. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
4
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×