Reclamă

Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică puternică după ce a mâncat o portocală. Modelul susține că nu și-a injectat botox

Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică gravă după ce a mâncat o portocală. Fostul supermodel a postat o serie de videoclipuri pe Instagram în care se observă că buzele ei sunt foarte umflate. Fanii au crezut că este botox, dar vedeta s-a grăbit să clarifice situația. 

Publicat: 18 februarie 2021, 14:26

Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică puternică după ce a mâncat o portocală. Fostul supermodel a postat o serie de videoclipuri pe Instagram în care se observă că buzele ei sunt foarte umflate. Teigen le-a transmis urmăritoriul că nu și-a injectat botox. Aceasta crede că ar putea fi vorba despre un pesticid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică putern după ce a mâncat o portocală

„Veți crede că mi-am injectat ceva în buze, dar nu mi-am pus nimic de aseară și până acum”, a spus Chrissy Teigen.

„Am mușcat o portocală pentru a o deschide și cred că trebuie să fi fost un pesticid sau ceva de genul ei”, a mai spus ea în timp ce a oferit un close-up cu buzele. De asemenea, Teigen a remarcat că și nasul prezenta niște umflături.

La două ore după povestea inițială, supermodelul a distribuit un alt videoclip în care a transmis că situația se înrăutățește.

Două zile mai târziu, Chrissy Teigen a postat o serie nouă de imagini cu buzele ei care arătau neschimbate.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Părerea expertului

Reclamă

Doctorul Sanjeev Jain, alergolog și imunolog certificat Columbia Allergy, care nu a analizat istoricul medical al lui Teigen, a declarat pentru Insider că există mai multe posibilități în ceea ce privește cauza alergiei. 

Pentru că nu știm cât timp a trecut între momentul în care Teigen a mâncat portocala și momentul în care buzele ei au început să se umfle, o posibilitate este că a dezvoltat de fapt o nouă alergie la portocale.

Un răspuns întârziat, spune expertul, ar sugera că reacția a fost cauzată de o substanță chimică.

„Oamenii reacționează de obicei la componenta proteică din alimente. Și acele reacții tind să fie în general destul de rapide, în câteva ore. Dar reacțiile la substanțele chimice tind să fie întârziate, câteva ore sau o zi.”

Când o persoană dezvoltă o nouă alergie, reacția poate fi „întârziată și nu la fel de severă ca atunci când cineva continua să aibă reacție după reacție”, spune expertul. 

Substanță chimică sau aliment ?

Specialistul consideră că dacă reacția lui Teigen a început la câteva ore de la contactul cu fructul, acesta ar putea fi un indicator al unei reacții alergice la aliment. Dacă reacția a apărut după mai multe ore sau chiar o zi, ar putea fi vorba despre substanțe chimice.

Potrivit lui Sanjeev Jain, coaja de portocală conține o clasă de substanțe chimice naturale numite polifenoli. Despre aceste substanțe se știe că provoacă reacții alergice la unele persoane. Corpul uman nu poate distinge dacă alergenul este natural sau artificial, așa că este dificil de stabilit fără a testa dacă Teigen a reacționat la un produs chimic natural sau artificial, a explicat specialistul. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×