Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică puternică după ce a mâncat o portocală. Modelul susține că nu și-a injectat botox

Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică gravă după ce a mâncat o portocală. Fostul supermodel a postat o serie de videoclipuri pe Instagram în care se observă că buzele ei sunt foarte umflate. Fanii au crezut că este botox, dar vedeta s-a grăbit să clarifice situația. 

Publicat: 18 februarie 2021, 14:26 / Actualizat: 18 februarie 2021, 12:27

Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică puternică după ce a mâncat o portocală. Fostul supermodel a postat o serie de videoclipuri pe Instagram în care se observă că buzele ei sunt foarte umflate. Teigen le-a transmis urmăritoriul că nu și-a injectat botox. Aceasta crede că ar putea fi vorba despre un pesticid.

Chrissy Teigen a suferit o reacție alergică putern după ce a mâncat o portocală

„Veți crede că mi-am injectat ceva în buze, dar nu mi-am pus nimic de aseară și până acum”, a spus Chrissy Teigen.

„Am mușcat o portocală pentru a o deschide și cred că trebuie să fi fost un pesticid sau ceva de genul ei”, a mai spus ea în timp ce a oferit un close-up cu buzele. De asemenea, Teigen a remarcat că și nasul prezenta niște umflături.

La două ore după povestea inițială, supermodelul a distribuit un alt videoclip în care a transmis că situația se înrăutățește.

Două zile mai târziu, Chrissy Teigen a postat o serie nouă de imagini cu buzele ei care arătau neschimbate.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Părerea expertului

Doctorul Sanjeev Jain, alergolog și imunolog certificat Columbia Allergy, care nu a analizat istoricul medical al lui Teigen, a declarat pentru Insider că există mai multe posibilități în ceea ce privește cauza alergiei. 

Pentru că nu știm cât timp a trecut între momentul în care Teigen a mâncat portocala și momentul în care buzele ei au început să se umfle, o posibilitate este că a dezvoltat de fapt o nouă alergie la portocale.

Un răspuns întârziat, spune expertul, ar sugera că reacția a fost cauzată de o substanță chimică.

„Oamenii reacționează de obicei la componenta proteică din alimente. Și acele reacții tind să fie în general destul de rapide, în câteva ore. Dar reacțiile la substanțele chimice tind să fie întârziate, câteva ore sau o zi.”

Când o persoană dezvoltă o nouă alergie, reacția poate fi „întârziată și nu la fel de severă ca atunci când cineva continua să aibă reacție după reacție”, spune expertul. 

Substanță chimică sau aliment ?

Specialistul consideră că dacă reacția lui Teigen a început la câteva ore de la contactul cu fructul, acesta ar putea fi un indicator al unei reacții alergice la aliment. Dacă reacția a apărut după mai multe ore sau chiar o zi, ar putea fi vorba despre substanțe chimice.

Potrivit lui Sanjeev Jain, coaja de portocală conține o clasă de substanțe chimice naturale numite polifenoli. Despre aceste substanțe se știe că provoacă reacții alergice la unele persoane. Corpul uman nu poate distinge dacă alergenul este natural sau artificial, așa că este dificil de stabilit fără a testa dacă Teigen a reacționat la un produs chimic natural sau artificial, a explicat specialistul. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
2
icon
Roxana Blenche, picior peste picior, într-un fotoliu, la interviul pentru CaTine.ro
CaTine
Roxana Blenche, despre dorințele care devin realitate: „Îmi place foarte mult să gătesc”
Roxana Blenche este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite concurente din sezonul 8, Chefi la cuțite de pe Antena 1. Simpatica concurentă s-a făcut remarcată de către Chefi încă din etapa degustărilor pe...
3
Kate Middleton și Prințul William, în ziua nunții lor, în timp ce se află în caleașcă, spre Palatul Buckingham
Divertisment
Cum se va schimba numele lui Kate Middleton în anii următori
Ducesa de Cambridge va avea parte de niște schimbări în ceea ce privește titulatura regală. Cum se va schimba numele lui Kate Middleton în anii următori. Kate Middleton, Catherine, Alteța Sa Regală Ducesa de...
4
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
5
Kate Middleton și Prințul William, în ziua nunții lor, în timp ce se află în caleașcă, spre Palatul Buckingham
Divertisment
Cum se va schimba numele lui Kate Middleton în anii următori
Ducesa de Cambridge va avea parte de niște schimbări în ceea ce privește titulatura regală. Cum se va schimba numele lui Kate Middleton în anii următori. Kate Middleton, Catherine, Alteța Sa Regală Ducesa de...
PARTENERI
×