Reclamă

Mama lui Chrissy Teigen i-a adus un omagiu nepoțelului Jack. Gestul ei i-a emoționat pe toți

Chrissy Teigen este un model celebru, dar este pasionată și de bucătărie. Până în prezent are deja două cărți de rețete care s-au bucurat de un real succes. Acum, mama lui Chrissy Teigen i-a adus un omagiu nepoțelului Jack.

Publicat: 7 aprilie 2021, 7:46

Pepper, așa cum o strigă cunoscuții, va lansa The Pepper Thai Cookbook: Family Recipes from Everyone's Favorite Thai Mom pe data de 13 aprilie. Ea a mărturisit că volumul îi este dedicată fiului pe care Chrissy Teigen și John Legend îl așteptau cu nerăbdare, dar care nu a supraviețuit la naștere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vorbim despre el în fiecare zi”, a explicat Pepper, în vârstă de 59 de ani, într-un interviu recent.

Mama lui Chrissy Teigen i-a adus un omagiu nepoțelului Jack

Jack a murit anul trecut după ce Chrissy, în vârstă de 35 de ani, a suferit un avort spontan la numai 20 de săptămâni. Pepper a vorbit, de asemenea, despre pierderea nepoțelului ei. Aceasta chiar a împărtășit cu fanii un videoclip în care își lua rămas bun de la Jack la spital.

Pepper, care este divorțată de tatăl lui Chrissy, Ron, locuiește împreună cu fiica și ginerele ei în Beverly Hills. Ea ajută la creșterea și îngrijirea copiilor cuplului, Luna, de patru ani, și Miles, de numai doi anișori.

Reclamă

Ea a declarat recent că atât lui Chrissy cât și lui John Legend le place mâncarea făcută de ea. Potrivit spurselo ei, de cele mai multe ori ei sunt primii care testează preparatele ei. Chrissy și John au vorbit în mod public despre pierderea celui de-al treilea copil la începutul lunii octombrie. Ei au postat pe conturile de Instagram o serie de fotografii sfâșietoare de la spital.

Chrissy și John Legend, despre fiul Jack

Reclamă

Medicii au făcut atunci tot ce era posibil ca să-l salveze pe micuțul Jack. Din păcate, Chrissy a suferit o abruptie partială a placentei, dezlipirea placentei, iar bebelușul nu a mai putut primi suficient aer. Atunci au ieșit la iveală informații că Chrissy nu a mai putut susține sarcina. Medicii nu au reușit să-i oprească hemoragia și să-l aducă pe lume sănătos pe micuțul Jack.

Pierderea suferită de cei doi a creat mari controverse în mediul online. În timp ce mulți au susținut-o și au spus că îi sunt alături, au fost și oameni care au considerat imaginile prea dramatice.

„Suntem șocați și trăim acel gen de durere despre care doar auzi vorbindu-se. Durere pe care nu ai mai simțit-o niciodată în viață. Nu am putut opri hemoragia și nici să îi oferim bebelușului nostru fluidele necesare. În ciuda transfuziilor de sânge care s-au făcut, nu a fost suficient”, a scris Chrissy Teigen pe Instagram la scurt timp după pierderea suferită.

Pentru că soții Legend deja îi aleseseră un nume băiețelului lor, Chrissy a decis chiar să-și facă un tatuaj cu numele bebelușului pierdut.

Vedeta a fost extrem de deschisă de la început cu fanii ei. Ea a declarat că sunt probleme destul de mari cu sarcina lui Jack. Chrissy și John Legend și-au ținut bebelușul în brațe și au putut să-și ia rămas bun de la el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×