Reclamă

Mama lui Chrissy Teigen i-a adus un omagiu nepoțelului Jack. Gestul ei i-a emoționat pe toți

Chrissy Teigen este un model celebru, dar este pasionată și de bucătărie. Până în prezent are deja două cărți de rețete care s-au bucurat de un real succes. Acum, mama lui Chrissy Teigen i-a adus un omagiu nepoțelului Jack.

Publicat: 7 aprilie 2021, 7:46

Pepper, așa cum o strigă cunoscuții, va lansa The Pepper Thai Cookbook: Family Recipes from Everyone's Favorite Thai Mom pe data de 13 aprilie. Ea a mărturisit că volumul îi este dedicată fiului pe care Chrissy Teigen și John Legend îl așteptau cu nerăbdare, dar care nu a supraviețuit la naștere.

„Vorbim despre el în fiecare zi”, a explicat Pepper, în vârstă de 59 de ani, într-un interviu recent.

Mama lui Chrissy Teigen i-a adus un omagiu nepoțelului Jack

Jack a murit anul trecut după ce Chrissy, în vârstă de 35 de ani, a suferit un avort spontan la numai 20 de săptămâni. Pepper a vorbit, de asemenea, despre pierderea nepoțelului ei. Aceasta chiar a împărtășit cu fanii un videoclip în care își lua rămas bun de la Jack la spital.

Pepper, care este divorțată de tatăl lui Chrissy, Ron, locuiește împreună cu fiica și ginerele ei în Beverly Hills. Ea ajută la creșterea și îngrijirea copiilor cuplului, Luna, de patru ani, și Miles, de numai doi anișori.

Reclamă

Ea a declarat recent că atât lui Chrissy cât și lui John Legend le place mâncarea făcută de ea. Potrivit spurselo ei, de cele mai multe ori ei sunt primii care testează preparatele ei. Chrissy și John au vorbit în mod public despre pierderea celui de-al treilea copil la începutul lunii octombrie. Ei au postat pe conturile de Instagram o serie de fotografii sfâșietoare de la spital.

Chrissy și John Legend, despre fiul Jack

Reclamă

Medicii au făcut atunci tot ce era posibil ca să-l salveze pe micuțul Jack. Din păcate, Chrissy a suferit o abruptie partială a placentei, dezlipirea placentei, iar bebelușul nu a mai putut primi suficient aer. Atunci au ieșit la iveală informații că Chrissy nu a mai putut susține sarcina. Medicii nu au reușit să-i oprească hemoragia și să-l aducă pe lume sănătos pe micuțul Jack.

Pierderea suferită de cei doi a creat mari controverse în mediul online. În timp ce mulți au susținut-o și au spus că îi sunt alături, au fost și oameni care au considerat imaginile prea dramatice.

„Suntem șocați și trăim acel gen de durere despre care doar auzi vorbindu-se. Durere pe care nu ai mai simțit-o niciodată în viață. Nu am putut opri hemoragia și nici să îi oferim bebelușului nostru fluidele necesare. În ciuda transfuziilor de sânge care s-au făcut, nu a fost suficient”, a scris Chrissy Teigen pe Instagram la scurt timp după pierderea suferită.

Pentru că soții Legend deja îi aleseseră un nume băiețelului lor, Chrissy a decis chiar să-și facă un tatuaj cu numele bebelușului pierdut.

Vedeta a fost extrem de deschisă de la început cu fanii ei. Ea a declarat că sunt probleme destul de mari cu sarcina lui Jack. Chrissy și John Legend și-au ținut bebelușul în brațe și au putut să-și ia rămas bun de la el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×