Lourdes Leon a devenit imaginea unui brand celebru de bijuterii. Cum a pozat fiica Madonnei pentru revista Vogue

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, a devenit recent imaginea unui brand celebru de bijuterii. În vârstă de doar 24 de ani, modelul își face mama mândră zi de zi prin campaniile pe care le desfășoară. Lourdes și-a făcut un adevărat nume în industria modelingului. Aceasta a defilat și pozat pentru branduri celebre de haine de-a lungu timpului.

Publicat: 30 august 2021, 7:04

Lourdes Leon are o nouă realizare. Tânăra a devenit recent imaginea unuia dintre cele mai celebre branduri de bijuterii. Cu ocazia lansării celei de-a două colecții de bijuterii, Lourdes Leon a luat parte la promovarea campaniei. Conform declarațiilor reprezentanților brandului colecția va avea deschidere pentru toate culturile lumii.

Lourdes Leon a devenit imaginea unui brand celebru de bijuterii

Lourdes Leon este primul copil al cântăreței Madonna și a fostului său soț, Carlos Leon. Aceasta a reușit să-și creeze singură un nume în lumea modelingului și a desfășurat nenumărate campanii pentru diferite branduri. Tânăra în vârstă de 24 de ani știe să se facă remarcată.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fotografii sunt to timpul pe urmele sale din cauza ținutelor excentrice pe care le poartă. Când vine vorba de munca pe desfășoară, Leon dă dovadă de multă implicare și devotament. Modelul se dedică în totalitate job-ului său, dovadă fiind nenumăratele campanii la care a luat parte.

De altfel, Lourdes Leon este cunoscută și pentru imaginea naturală pe care o promovează. Leon este dezinhibată și nu se teme să fie naturală. Este și motivul pentru care recent, Lourdes Leon a devenit imaginea unui brand celebru de bijuterii.

Tânăra se potrivește perfect cu viziunea creatorilor colecției pe care brandul urmează să o lanseze. Într-o campanie recentă, Lepn a devenit una dintre cele opt modele care au apărut pe coperta revistei Vogue pentru luna Septembrie. Noul număr vizează viața modelelor din noua generație și implicarea lor.

Alături de Lourdes Leon s-au aflat și Bella Hadid. Precious Lee, Anok Yai, Ariel Nicholson, Sherry Shi, Yumi Nu și Kaia Gerber. Conform surselor, Leon și-a deschis sufletul și a povestit câteva amănunte despre relația strânsă pe care o are cu mama sa.

Ce relație are Lourdes Leon cu mama sa, Madonna

Madonna trebuie să fie foarte mândră de fiica sa. Recent, Lourdes Leon a devenit imaginea unui brand celebru de bijuterii. Lourdes Leon a muncit foarte mult pentru a-și crea un nume în industria modei.

Tânăra s-a confruntat de multe ori cu problema de a nu-i fi recunoscut succesul pentru munca depusă. Mulți pun succesul său pe baza celebrității mamei sale.

Oamenii cred că sunt acest copil bogat căruia i-a fost totul oferit, dar nu este deloc așa.

– Lourdes Leon

Tânăra a mărturisit că și-a plătit singură studiile, ba chiar a încercat să trăiască departe de luminile de la Hollywood pentru o vreme. Pentru Lourdes Leon este foarte important să aibă propria viață, care să nu fie pusă pe seama succesului mamei sale. În ciuda acestei dorințe, ea și Madonna au o relație foarte apropiată.

Recent Lourdes Leon a mers în vacanță cu iubitul său, iar conform surselor Madonna s-a interesat tot timpul de relația pe care fiica sa o are cu noul său iubit. Madonna are o relație foarte apropiată cu fiica sa și o sprijină în cariera pe care a început-o. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
2
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
3
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
4
Halle Berry, într-o rochie cu imprimeu floral, la un eveniment monden
Divertisment
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt: „Nu am avut niciodată un bărbat care să mă ridice și să mă lase să fiu tot ceea ce sunt”
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt. Actrița a spus pentru prima dată că nu a mai avut un asemenea bărbat în viața ei. Actualul partener a ajutat-o să evolueze și a susținut-o...
5
icon
Adriana Trandafir în timp ce arată cu degetul spre public la interviulpentru echipa CaTine.ro
CaTine
Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”
Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu...
PARTENERI
×