Reclamă

Lourdes Leon a devenit imaginea unui brand celebru de bijuterii. Cum a pozat fiica Madonnei pentru revista Vogue

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, a devenit recent imaginea unui brand celebru de bijuterii. În vârstă de doar 24 de ani, modelul își face mama mândră zi de zi prin campaniile pe care le desfășoară. Lourdes și-a făcut un adevărat nume în industria modelingului. Aceasta a defilat și pozat pentru branduri celebre de haine de-a lungu timpului.

Publicat: 30 august 2021, 7:04

Lourdes Leon are o nouă realizare. Tânăra a devenit recent imaginea unuia dintre cele mai celebre branduri de bijuterii. Cu ocazia lansării celei de-a două colecții de bijuterii, Lourdes Leon a luat parte la promovarea campaniei. Conform declarațiilor reprezentanților brandului colecția va avea deschidere pentru toate culturile lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lourdes Leon a devenit imaginea unui brand celebru de bijuterii

Lourdes Leon este primul copil al cântăreței Madonna și a fostului său soț, Carlos Leon. Aceasta a reușit să-și creeze singură un nume în lumea modelingului și a desfășurat nenumărate campanii pentru diferite branduri. Tânăra în vârstă de 24 de ani știe să se facă remarcată.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fotografii sunt to timpul pe urmele sale din cauza ținutelor excentrice pe care le poartă. Când vine vorba de munca pe desfășoară, Leon dă dovadă de multă implicare și devotament. Modelul se dedică în totalitate job-ului său, dovadă fiind nenumăratele campanii la care a luat parte.

Reclamă

De altfel, Lourdes Leon este cunoscută și pentru imaginea naturală pe care o promovează. Leon este dezinhibată și nu se teme să fie naturală. Este și motivul pentru care recent, Lourdes Leon a devenit imaginea unui brand celebru de bijuterii.

Tânăra se potrivește perfect cu viziunea creatorilor colecției pe care brandul urmează să o lanseze. Într-o campanie recentă, Lepn a devenit una dintre cele opt modele care au apărut pe coperta revistei Vogue pentru luna Septembrie. Noul număr vizează viața modelelor din noua generație și implicarea lor.

Alături de Lourdes Leon s-au aflat și Bella Hadid. Precious Lee, Anok Yai, Ariel Nicholson, Sherry Shi, Yumi Nu și Kaia Gerber. Conform surselor, Leon și-a deschis sufletul și a povestit câteva amănunte despre relația strânsă pe care o are cu mama sa.

Reclamă

Ce relație are Lourdes Leon cu mama sa, Madonna

Madonna trebuie să fie foarte mândră de fiica sa. Recent, Lourdes Leon a devenit imaginea unui brand celebru de bijuterii. Lourdes Leon a muncit foarte mult pentru a-și crea un nume în industria modei.

Tânăra s-a confruntat de multe ori cu problema de a nu-i fi recunoscut succesul pentru munca depusă. Mulți pun succesul său pe baza celebrității mamei sale.

Oamenii cred că sunt acest copil bogat căruia i-a fost totul oferit, dar nu este deloc așa.

– Lourdes Leon

Tânăra a mărturisit că și-a plătit singură studiile, ba chiar a încercat să trăiască departe de luminile de la Hollywood pentru o vreme. Pentru Lourdes Leon este foarte important să aibă propria viață, care să nu fie pusă pe seama succesului mamei sale. În ciuda acestei dorințe, ea și Madonna au o relație foarte apropiată.

Recent Lourdes Leon a mers în vacanță cu iubitul său, iar conform surselor Madonna s-a interesat tot timpul de relația pe care fiica sa o are cu noul său iubit. Madonna are o relație foarte apropiată cu fiica sa și o sprijină în cariera pe care a început-o. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×