Reclamă

Madonna a sărbătorit aniversarea fiului său. Cum arată Rocco Ritchie la 21 de ani

Madonna a sărbătorit aniversarea fiului său într-un mod unic și inedit. Cântăreața în vârstă de 62 de ani a postat o serie de imagini emoționante alături de fiul său pe contul personal de Instagram. Colecția de poze a surprins în mod plăcut publicul, mai ales că artista nu obișnuiește să posteze imagini cu Rocco.

Publicat: 17 august 2021, 7:07

Fiul Madonnei și a fostului său soț, Guy Ritchie, a împlinit recent 21 de ani. Cu această ocazie deosebită, mama sa a împărtășit cu fanii curioși o serie de imagini din viața personală a acestuia. Alături de seria de imagini, Madonna a postat și un mesaj emoționant la care fanii au reacționat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madonna a sărbătorit aniversarea fiului său

Vedeta internațională a sărbătorit aniversarea fiului său într-un mod inedit. Aceasta a împărtășit cu fanii săi o serie de imagini de colecție alături de fiul ei. Rocco Ritchie a împlinit de curând 21 de ani. Deși în anii precedenți cei doi nu au fost în relații foarte bune, pare că lucrurile s-au schimbat puțin de atunci.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

În prima poză postată de artistă, aceasta apare în timp ce îl ține pe Rocco în brațe atunci când era un copil. Următoarele imagini din arhiva personală a artistei reprezint amintiri unice pe care cei doi le-au trăit împreună.

Reclamă

Madonna alături de Rocco au călătorit împreună foarte mult de-a lungul timpului. Madonna s-a bucurat de clipe de neuitat alături de fiul său. Alături de imagini s-a aflat și descrierea emoționantă.

La mulți ani Rocco! Am fost împreună în multe călătorii în jurul lumii, dar cea mai frumoasă călătorie este cea pe care am trăit-o atunci când te-am purtat în pântec. Te iubesc acum și pentru totdeauna.

– Madonna

Mesajul emoționant a atras imediat aprecierile celor din jur. Fanii artistei au reacționat și au lăsat comentarii călduroase alături de urări pline de bucurie. Madonna a sărbătorit anul acesta aniversarea fiului său într-un mod inedit, iar fanii s-au bucurat din plin să vadă imaginile distribuite de artistă.

Reclamă

Cine este și ce mai face Rocco Ritchie

Artista a sărbătorit aniversarea fiului său într-un mod inedit și a postat câteva fotografii din arhiva personală cu Rocco. Deși în trecut cei doi nu au avut o relație foarte bună, lucrurile par să se fi schimbat în ultima vreme.

Rocco în vârstă de 21 de ani este fiul vedetei internaționale Madonna și a lui Guy Ritchie. Rocco este mult mai apropiat de tatăl său, motiv pentru care pe timpul pandemiei și-a petrecut timpul în izolare în Marea Britanie alături de tatăl ei.

În anul 2016, Madonna a pierdut procesul de custodie a fiului său. Rocco nu a stat pe gânduri și a părăsit imediat casa mamei sale. Chiar dacă Madonna a sărbătorit aniversarea fiului său, acesta nu pare să fi apreciat gestul pe care artista l-a făcut.

Rocco preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și se concentrează mai mult pe ceea ce-i face plăcere. Conform celor de la DailyMail, Rocco este pasionat de modă și urmează cursurile facultății de artă din Central Saint Martins. Rocco are un stil vestimentar aparte și preferă să poarte haine vintage. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×