Reclamă

Rebel Wilson a strălucit într-o rochie verde. Actrița a luat parte la premiera filmului Senior Year

Rebel Wilson a strălucit într-o rochie verde la premiera filmului Senior Year. Actrița în vârstă de 42 de ani va interpreta rolul majoretei Stephanie Conway. Producția a fost lansată în Los Angeles. Vedeta internațională i-a luat pe toți prin surprindere cu silueta sa de invidiat.

Publicat: 12 mai 2022, 11:47

Rebel strălucește cu fiecare apariție pe care o are pe covorul roșu. De când a început procesul de slăbire aceasta radiază de fericire Cu un zâmbet larg și o atitudine încrezătoare, actrița a pășit pe covorul roșu alături de colegii săi de platou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson a strălucit într-o rochie verde

Rebel a ales să poarte o rochie verde strălucitoare pentru premierea filmului Senior Year. Actrița s-a asortat perfect cu nunațele ținutelor pe care le-a purtat în producția ce urmează să aibă premiera internațională pe data de 13 mai 2022.

Vezi mai multe imagini cu Rebel Wilson în Galeria Foto!

Rebel Wilson a ales să poarte o rochie verde cu paiete la premiera filmului Senior Year
Rebel strălucește cu fiecare apariție pe care o are pe covorul roșu / Getty Images

Pentru marele eveniment, vedeta în vârstă de 42 de ani a ales o rochie mulată cu umerii goi. Părul blond și lung l-a lăsat desprins și ondulat. Fotografii au surprins-o pe Rebel în timp ce se poza alături de ținutele pe care le-a purtat pe platourile de filmare.

Reclamă

În imagine pot fi observate două dintre uniformele de majoretă ale actriței, dar și panglicile și costumul roz care este emblematic pentru una din scenele producției. Actrița din Pitch Perfect s-a pozat alături de Justin Hartley care îl interpretează în film pe Blaine, iubitul lui Stephanie, interpretată de Wilson.

Producția înfățișează povestea majoretei Stephanie care suferă un accident și intră în comă pentru 20 de ani. Aceasta se trezește la spital la vârsta de 37 de ani și realizează că nu a terminat niciodată liceul.

Cu o dorință acerbă de a deveni ”Regina Balului”, Stephanie se întoarce la liceu pentru a le demonstra că nu și-a pierdut abilitățile de căpitan al grupului de majorete al liceului.

Reclamă

Rebel Wilson a declarat că a ieșit la întâlnire cu 50 de bărbați într-un singur an

Rebel Wilson a strălucit într-o rochie verde care i-a pus în evidență silueta. Vedeta și-a schimbat complet stilul vestimentar de când a reușit să slăbească 35 de kg. Actrița din Pitch Perfect a oferit recent mai multe informații privind viața sa amoroasă.

Conform propriilor declarații, în prezent este fericită alături de partenerul său. Chiar dacă nu i-a divulgat identitatea, Rebel spune că se simte împlinită. Cu toate acestea, în anul 2019, se pare că vedeta internațională ar fi avut mai bine de 50 de întâlniri în orașe precum New York, Los Angeles și San Diego.

”Am fost la întâlniri cu miliardari, apoi cu oameni care nu aveau nimic. Am ieșit cu un spectru larg de bărbați. Ultimul bărbat cu care m-am întâlnit prin intermediul unei aplicații a trebuit verificat chiar și de FBI”.

”Am descoperit că avea multe de ascuns în trecutul său. A fost singura dată când am cerut ajutorul celor de la FBI. Am simțit pur și simplu că ceva nu este în regulă cu acel bărbat”.

Când vine vorba de actualul partener, Wilson spune că are toată încrederea în aceasta deoarece l-a întâlnit prin intermediul unui prieten apropiat.

Se pare că Rebel devine suspicioasă doar în privința bărbaților pe care i-a întâlnit prin intermediul aplicațiilor pentru întâlniri. Fanii așteaptă cu nerăbdare ca vedeta să dezvăluie identitatea bărbatului care o împlinește și o face fericită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×