Reclamă

Rebel Wilson a îmbrăcat o rochie roz care i-a pus în evidență silueta. Actrița a fost fotografiată în New York

Actrița a întors toate privirile când a ieșit în New York. Rebel Wilson a îmbrăcat o rochie roz care i-a pus în evidență silueta. Toți cei care au văzut-o nu au putut să nu observe cât de transformată este după planul de slăbire.

Publicat: 6 mai 2022, 12:12

Actrița australiană, care a slăbit peste 35 kg în ultimele 18 luni, a arătat absolut uimitor într-o rochie roz incredibil de șic. Tânăra de 42 de ani și-a arătat abdomenul tras prin inelă cu o curea Valentino asortată la culoarea rochiei, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson a îmbrăcat o rochie roz

Ea a adăugat o pată de culoare cu geanta ei galbenă Louis Vuitton. Actrița a purtat o pereche de pantofi stiletto cu toc înalt. Rebel și-a purtat părul coafat lejer, elegant și a optat pentru un machiaj discret.

Această apariție a venit după ce Rebel a negat că a slăbit folosind planul de dietă al Metodei Mayr. Pierderea în greutate a lui Rebel a fost atribuită pe scară largă strategiilor dezvoltate de medicul austriac Dr Franz Xaver Mayr.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rebel Wilson, la New York, într-o rochie roz, cu pantofi eleganți
Actrița australiană, care a slăbit peste 35 kg în ultimele 18 luni, a arătat absolut uimitor într-o rochie roz incredibil de șic / Profimedia Images
Reclamă

Cu toate acestea, ea s-a distanțat de Metoda Mayr într-o declarație pe Instagram luna trecută. Vedeta le-a spus celor 10,6 milioane de urmăritori: „Aceasta nu a fost niciodată dieta pe care eu am urmat-o”.

Metoda Mayr elimină anumite alimente, reduce zahărul și, de asemenea, încurajează anumite practici alimentare, cum ar fi mestecarea temeinică a alimentelor. Revista People a fost prima publicație care a scris că Rebel a slăbit cu metoda Mayr. Publicația menționată mai sus a citat o „sursă” apropiată actriței.

Articolul, publicat în iunie 2020, susținea că Rebel a avut „rezultate uimitoare” de când a adoptat metoda în timpul șederii ei la centrul de wellness VivaMayr din Austria.

Reclamă

De atunci, aceste informații au fost repetate de nenumărate ori de către alte site-uri de știri de divertisment. Dar Rebel nu a corectat informațiile până pe data de 18 aprilie. Daily Mail Australia a publicat atunci o poveste despre slăbirea ei dramatică, citând informațiile din Mashed.

Cum a reușit Rebel Wilson să slăbească

În declarația sa de pe Instagram, vedeta Pitch Perfect i-a avertizat și pe fani cu privire la o înșelătorie cu pastilele de slăbit. Se pare că un anumit brand a folosit imaginea ei fără permisiune.

Cu toate că Rebel a spus că nu a urmat niciodată dieta Mayr, se pare că aceasta chiar a fost la proceduri la un centru de wellness care urmează tehnicile Dr Mayr. E posibil ca de aici să se fi stârnit confuzia.

Actrița a declarat că slăbirea ei este datorită plimbărilor zilnice pe care le face în natură. Ea a declarat că mersul a fost arma ei principală în topirea kg în plus. Rebel a mai declarat că antrenamentele din sala de sport, exercițiile intense nu au funcționat pentru ea.

„Doctorul mi-a spus”, a explicat ea. „Nu trebuie să fie de mare intensitate. Nu trebuie să fie în pantă, doar o oră pe zi de mers moderată va aduce beneficii nenumărate. Și dacă poți face asta, pentru tine, pentru tipul tău de corp, este cel mai bun mod de a pierde grăsimea corporală nedorită”.

Pentru a nu se plictisi pe timpul plimbărilor, Rebel a spus că ascultă adesea podcasturi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×