Reclamă

Madonna și Ahlamalik Williams s-au despărțit. Artista în vârstă de 63 de ani a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios

Madonna și Ahlamalik Williams s-au despărțit. Artista și dansatorul ei au avut o relație de iubire care a durat 4 ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2015, dar acum se pare că au pornit pe drumuri separate.

Publicat: 27 aprilie 2022, 11:36

Madonna a confirmat despărțirea de dansator pe pagina sa de Instagram. Cântăreața a fost văzută în ultimele zile în compania unui bărbat misterios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Descrierea de pe Instagram a fost aceasta: „Karma a spus: când cineva din viața ta nu este potrivit pentru tine… Dumnezeu îl va folosi în mod continuu pentru a te răni până când vei deveni suficient de puternic pentru a-l lăsa să plece”.

Madonna și Ahlamalik Williams s-au despărțit

Chiar dacă exista o diferență de vârstă de 35 de ani, se pare că nu aceasta a fost problema dintre ei. De-a lungul timpului s-a scris că cei doi s-au despărțit încă din timpul carantinei.

O sursă a publicației The Sun a spus că Madonna s-a concentrat mai mult pe viața socială. Vedeta a petrecut mult timp în compania familiei și a prietenilor, după despărțire.

„Ea are un program încărcat, lucrând la viitorul ei film biopic, la piese noi și având grijă de familia ei. Lucrurile cu Ahlamalik s-au întâmplat de ceva vreme. Există multă dragoste, dar deocamdată au decis să se despartă”, a adăugat sursa.

Reclamă

Madonna a apărut în compania unui alt bărbat

Recent, cântăreața a ieșit la cina în Los Angeles cu un bărbat misterios. Ea a fost văzută cu același bărbat și atunci când el o însoțea la o petrecere Burberry la Chateau Marmont din Beverly Hills, scrie DailyMail.com.

Vestea despre dragostea Madonnei și a lui Ahlamalik a devenit publică pentru prima dată în 2019. Atunci au apărut împreună pe contul de Instagram al cântăreței. Cu toate acestea, tatăl lui Williams, Drue Williams, a confirmat și el relația lor în 2019. Atunci, acesta a declarat pentru TMZ că fiul său se întâlnește cu Madonna de mai bine de un an.

Reclamă
Ahlamalik Williams într-o ținută casual, la braț cu Madonna, în drum către o cină romantică
Madonna și dansatorul Ahlamalik Williams trăiesc o frumoasă poveste de iubire / Prfimedia Images

„Dragostea nu are vârstă”, a spus tatăl său, care este cu doi ani mai tânăr decât Madonna. „Fiul meu trăiește la vida loca și sunt doar fericit pentru el”.

Cei doi s-au cunoscut când Williams a dansat pentru Madonna în turneul ei Rebel Heart în 2015. Între timp, sursa The Sun a adăugat despre despărțirea lor: „Ei sunt încă în relații bune. Nu există sentimente dure, dar sunt în locuri diferite în viața lor. Au petrecut luni de zile împreună în turneu și în izolare, dar acum el s-a mutat din casa ei.

„Amândoi au de făcut alte lucruri, a fost greu să-și mențină dragostea aprinsă”.

Cu cine s-a mai iubit Madonna de-a lungul timpului

Înainte de Williams, Madonna a fost cu dansatorul Brahim Zaibat, în vârstă de 35 de ani. Cei doi au fost împreună până în 2013. S-a iubit pentru scurt timp cu antrenorul personal Timor Steffens, în vârstă de 34 de ani, în 2014.

În 2008, Madonna a trebuit să-i plătească fostului ei soț Guy Ritchie 92 de milioane de dolari pentru a termina divorțul. Madonna este în prezent în proces de lucru la un film biografic și a dezvăluit recent că ține audiții pentru proiect.

Cântăreața și compozitoarea a anunțat în septembrie anul trecut că co-regizează și co-scrie viitorul film. Producția a fost descrisă de vedetă drept o „autobiografie vizuală”. Cressida Wilson, o dramaturgă americană cunoscută pentru filmele Secretary (2002) și The Girl On The Train (2016), lucrează la scenariul cu Madonna, potrivit NME.

Sursele spun că schițele actuale ale scenariului culminează cu turneul ei Blonde Ambition din 1990. Cu toate acestea, povestea se poate schimba pe măsură ce evoluția intrigii continuă.

Filmul va cere actriței să participe la secvențe de cântec și dans. Oricine ajunge să obțină rolul râvnit va trebui să urmeze o lună de pregătire riguroasă pentru a veni pe platourile de filmare.

Madonna este foarte implicată în film în calitate de regizor și producător. Anul trecut aceata a renunțat la scenaristul original Diablo Cody.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×