Reclamă

Madonna a fost fotografiată fără machiaj. Cum arată chipul artistei la 63 de ani

Madonna a fost fotografiată fără machiaj în timp ce părăsea un restaurant de lux. Vedeta internațională a luat cina alături de fiul său în vârstă de 21 de ani, Rocco Ritchie. Fotografii au încercat să o pozeze din toate unghiurile fiind o apariție rară pentru diva care și-a obișnuit admiratorii doar cu fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale.

Publicat: 7 martie 2022, 13:34

Publicațiile internaționale au preluat rapid imaginile, în timp ce pe internet a început o adevărată ”dezbatere” pe această temă. Madonna este acuzată de faptul că folosește filtre de înfrumusețare pentru fotografiile pe care le postează pe Instagram. Cele mai recente poze au demonstrat cum arată în realitate imaginea reginei muzicii pop.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madonna a fost fotografiată fără machiaj

Madonna este una dintre cele mai îndrăgite artiste din lumea întreagă. De-a lungul timpului aceasta a fost admirată pentru talentul său, dar și pentru valorile pe care le promovează. În ultima vreme, diva a renunțat la look-ul său natural și a îmbrățișat frumusețea filtrelor folosite pentru îmbunătățirea pozelor.

Vezi mai multe imagini cu Madonna în Galeria Foto!

Fanii s-au arătat în repetate rânduri dezamăgiți de decizia acesteia. În secțiunea de comentarii de pe rețelele sociale aceștia au acuzat-o pe divă să se folosește de filtre. Alții au presupus că artista plătește o actriță mai tânără pentru a poza pentru ea. Toate aceste speculații au început să circule pe internet, iar diva a fost văzută rareori î public fără machiaj.

Reclamă

De data aceasta, Madonna a fost fotografiată fără machiaj în timp ce se relaxa alături de fiul său. Artista în vârstă de 63 de ani a ales o ținută all black și a luat cina într-un restaurant de lux. Aceasta a optat pentru o maletă și o pereche de pantaloni scurți pe care i-a purtat cu dresuri negre.

Peste întreaga ținută a asortat un palton în aceeași nuanță. Vedeta internațională a ales o pereche de ochelari de soare negri pentru a se proteja de lumina puternică a aparatelor de fotografiat. Aceasta nu a părut deranjată de prezența paparazzilor.

Cântăreața și-a văzut în continuare de drum și a mers către mașina care o aștepta în parcarea restaurantului. Vedeta a declarat recent că are un program foarte aglomerat, fiind ocupată cu realizarea unei colaborări cu Katy Perry, dar și alte proiecte personale. 

Reclamă

Ce spun admiratorii Madonnei despre fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale

Faptul că Madonna a fost fotografiată fără machiaj i-a impresionat pe admiratorii vedetei. Aceștia așteptau să vadă o imagine cu adevăratul chip al vedetei. Recent aceasta postase o serie de fotografii pe rețelele sociale, iar admiratorii au spus că diva arată ca o tânără de 16 ani. Nu doar fanii acesteia au reacționat la nenumăratele imagini pe care le postează. Artiștii din lumea internațională continuă să-i atragă atenția Madonnei cu privire la filtrele pe care le folosește. 50 Cent a râs pe seama Madonnei la o postare făcută de divă recent, scrie publicația Page Six.

https://www.instagram.com/p/CY-m5jyrAAE/

”Imaginea asta e atât de amuzantă. LOL. Așa arată Madonna la 63 de ani încercând să recreeze scenele din melodiile ei. V fi o problemă dacă nu-și dă seama de ceea ce face curând.” Madonna i-a răspuns rapid rapperului în secțiunea de comentarii și a scris.

”Te-ai decis să râzi de mine. Presupun că așa atragi acum atenția în noua ta carieră. Încerci să-i umilești pe ceilalți pe rețelele sociale. Este cea mai proastă decizie pe care ai fi putut să o iei ca un artist și ca o persoană adultă.”

Rapperul Nelly și-a arătat și el dezaprobarea față de imaginile pe care diva le postează pe rețelele sociale.Madonna încearcă să nu dea curs răutăților care se spune despre ea pe internet și să-și pună la punct proiectele de viitor. Aceasta a anunțat deja că muncește din greu la un film și la o viitoare colaborare cu artista Katy Perry.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×