Reclamă

Madonna a fost fotografiată fără machiaj. Cum arată chipul artistei la 63 de ani

Madonna a fost fotografiată fără machiaj în timp ce părăsea un restaurant de lux. Vedeta internațională a luat cina alături de fiul său în vârstă de 21 de ani, Rocco Ritchie. Fotografii au încercat să o pozeze din toate unghiurile fiind o apariție rară pentru diva care și-a obișnuit admiratorii doar cu fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale.

Publicat: 7 martie 2022, 13:34

Publicațiile internaționale au preluat rapid imaginile, în timp ce pe internet a început o adevărată ”dezbatere” pe această temă. Madonna este acuzată de faptul că folosește filtre de înfrumusețare pentru fotografiile pe care le postează pe Instagram. Cele mai recente poze au demonstrat cum arată în realitate imaginea reginei muzicii pop.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madonna a fost fotografiată fără machiaj

Madonna este una dintre cele mai îndrăgite artiste din lumea întreagă. De-a lungul timpului aceasta a fost admirată pentru talentul său, dar și pentru valorile pe care le promovează. În ultima vreme, diva a renunțat la look-ul său natural și a îmbrățișat frumusețea filtrelor folosite pentru îmbunătățirea pozelor.

Vezi mai multe imagini cu Madonna în Galeria Foto!

Fanii s-au arătat în repetate rânduri dezamăgiți de decizia acesteia. În secțiunea de comentarii de pe rețelele sociale aceștia au acuzat-o pe divă să se folosește de filtre. Alții au presupus că artista plătește o actriță mai tânără pentru a poza pentru ea. Toate aceste speculații au început să circule pe internet, iar diva a fost văzută rareori î public fără machiaj.

Reclamă

De data aceasta, Madonna a fost fotografiată fără machiaj în timp ce se relaxa alături de fiul său. Artista în vârstă de 63 de ani a ales o ținută all black și a luat cina într-un restaurant de lux. Aceasta a optat pentru o maletă și o pereche de pantaloni scurți pe care i-a purtat cu dresuri negre.

Peste întreaga ținută a asortat un palton în aceeași nuanță. Vedeta internațională a ales o pereche de ochelari de soare negri pentru a se proteja de lumina puternică a aparatelor de fotografiat. Aceasta nu a părut deranjată de prezența paparazzilor.

Cântăreața și-a văzut în continuare de drum și a mers către mașina care o aștepta în parcarea restaurantului. Vedeta a declarat recent că are un program foarte aglomerat, fiind ocupată cu realizarea unei colaborări cu Katy Perry, dar și alte proiecte personale. 

Reclamă

Ce spun admiratorii Madonnei despre fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale

Faptul că Madonna a fost fotografiată fără machiaj i-a impresionat pe admiratorii vedetei. Aceștia așteptau să vadă o imagine cu adevăratul chip al vedetei. Recent aceasta postase o serie de fotografii pe rețelele sociale, iar admiratorii au spus că diva arată ca o tânără de 16 ani. Nu doar fanii acesteia au reacționat la nenumăratele imagini pe care le postează. Artiștii din lumea internațională continuă să-i atragă atenția Madonnei cu privire la filtrele pe care le folosește. 50 Cent a râs pe seama Madonnei la o postare făcută de divă recent, scrie publicația Page Six.

”Imaginea asta e atât de amuzantă. LOL. Așa arată Madonna la 63 de ani încercând să recreeze scenele din melodiile ei. V fi o problemă dacă nu-și dă seama de ceea ce face curând.” Madonna i-a răspuns rapid rapperului în secțiunea de comentarii și a scris.

”Te-ai decis să râzi de mine. Presupun că așa atragi acum atenția în noua ta carieră. Încerci să-i umilești pe ceilalți pe rețelele sociale. Este cea mai proastă decizie pe care ai fi putut să o iei ca un artist și ca o persoană adultă.”

Rapperul Nelly și-a arătat și el dezaprobarea față de imaginile pe care diva le postează pe rețelele sociale.Madonna încearcă să nu dea curs răutăților care se spune despre ea pe internet și să-și pună la punct proiectele de viitor. Aceasta a anunțat deja că muncește din greu la un film și la o viitoare colaborare cu artista Katy Perry.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×