Reclamă

Madonna a purtat o fustă scurtă și a atras privirile tuturor. Ce imagini a postat cântăreața pe rețelele sociale

Madonna a purtat o fustă scurtă și a atras privirile tuturor. Cântăreața în vârstă de 63 de ani a distribuit o serie de fotografii pe contul personal de Instagram. Imaginile au primit sute de mii de aprecieri la scurt timp după ce au apărut pe internet.

Publicat: 27 octombrie 2021, 7:25

Artista Madonna știe cum să atragă atenția tuturor. Vedeta internațională le-a oferit fanilor câteva imagini de colecție în care a apărut într-o ținută extrem de sexy. În ciuda vârstei pe care o are, personalitatea Madonnei nu a fost afectată de timp. Energică și plină de viață, vedeta s-a pozat din toate unghiurile, iar apoi a distribuit imaginile pe internet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madonna a purtat o fustă scurtă și a atras privirile tuturor

Madonna și-a surprins fanii cu imagini de colecție pe care le-a postat pe contul său personal de instagram. Artista în vârstă de 63 de ani este cunoscută pentru activitatea intensă pe care o desfășoară pe rețelele sociale. Madonna nu se abține de la nimic și pozează plină de încredere pentru admiratorii săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

În cele mai recente fotografii, regina muzicii pop a pozat într-o ținută sexy care i-a pus în evidență formele perfecte. Madonna a purtat o fustă scurtă roșie în carouri la care a asortat o bluză neagră din dantelă și plasă cu un decolteu adânc. Peste bluză, vedeta a purtat și o vestă din blană.

Reclamă

La gât a ales să-și accesorizeze ținuta cu mai multe coliere argintii. Nici brățările voluminoase nu au lipsit din ținuta vedetei. În partea de jos și-a acoperit picioarele cu o pereche de ciorapi lungi la care a asortat niște botine din piele cu toc. Vedeta s-a pozat din toate unghiurile pe o canapea gri.

Într-una din fotografiile postate, deasupra Madonnei apare un tablou nonconformist cu ea și cu Michael Jackson.

În descrierea imaginilor postate pe contul său personal de Instagram, Madonna a lăsat și un mesaj fanilor săi. ”Învață din trecut și scrie o istorie doar a ta.” Artista a strâns sute de aprecieri iar fanii i-au admirat silueta în secțiunea de comentarii.

Reclamă

Care este părere Madonnei despre viața pe scenă

Madonna a crescut în lumina reflectoarelor și a reușit să-și facă un nume în industria muzicală. La 63 de ani, vedeta continuă să facă ce știe cel mai bine, spectacole adevărate și artă. Recent, Madonna a purtat o fustă scurtă și le-a demonstrat fanilor săi că vârsta este doar un număr.

Artista și-a îndemnat admiratorii să învețe din trecut și să-și creioneze singuri o istorie proprie. În ultima vreme, artista a fost destul de ocupată cu promovarea celui mai nou documentar la care lucrează, Madame X. De altfel, fotografii au surprins-o recent în timpul unui concert pe care l-a susținut la un restaurant de lux din New York.

Regina muzicii pop a luat parte la mai multe show-uri de televiziune unde a vorbit despre activitatea pe care o desfășoară în ultima perioadă.

Documentarul pe care urmează să-l lanseze și-a propus să aducă în lumină mai multe aspecte ale vieții artistei din spatele culiselor.

Madonna și-a dorit să vorbească despre spiritul său tânăr, concertele pe care le-a susținut de-a lungul timpului și modul în care a reușit să-și țină întotdeauna publicul aproape. În plus, artista și-a propus să le demonstreze oamenilor cât de importantă este arta în viața unei persoane. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×