Reclamă

Lourdes Leon a vorbit despre mama sa. Ce a declarat fiica Madonnei în cel mai recent interviu

Lourdes Leon, fiica Madonnei, a oferit un interviu în exclusivitate pentru cea mai bună prietenă a mamei sale, Debi Mazar. Actrița a organizat acest interviu pentru publicația Interview Magazine. Lourdes Leon a fost extrem de deschisă și a povestit mai multe amănunte despre viața sa personală și despre relația pe care o are cu mama sa.

Publicat: 18 octombrie 2021, 7:00

Fiica celebrei cântărețe Madonna a decis să spună lucrurilor pe nume. Tânăra în vârstă de 25 de ani a reușit de-a lungul timpului să-și facă un nume în industria modelingului. Lourdes muncește din greu pentru ca oamenii să o recunoască și pentru a nu fi întotdeauna asociată cu imaginea mamei sale. Deși cele două au o relație foarte apropiată, Lourdes își dorește o carieră independentă de cea a Madonnei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lourdes Leon a vorbit despre mama sa

Lourdes Leon a oferit un interviu sincer și emoționant. Tânăra în vârstă de 25 de ani încearcă să fie cât mai independentă și să nu apeleze la ajutorul mamei sale. Lourdes a declarat că Madonna nu le-a oferit niciodată copiilor săi lucruri cu ușurință. Vedeta și-a educat copiii astfel încât să muncească pentru ceea ce vor să obțină în viață.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, alături de mama sa Madonna în New York pe covorul roșu în anul 2008
Lourdes Leon, fiica Madonnei, a oferit un interviu în exclusivitate pentru cea mai bună prietenă a memei sale, actrița Debi Mazar / Getty Images

Deși mama sa este cunoscută la nivel internațional, Lourdes Leon a preferat să-și țină cea mai bună parte din adolescență privată. Vedeta spune că cel mai important lucru pentru ea a fost să devină cunoscută pentru lucrurile care o definesc. Lourdes nu vrea să fie cunoscută pentru imaginea mamei sale. Fiica Madonnei a fost extrem de sinceră în declarații. De altfel, fiica Madonnei a declarat că vedeta este ”obsedată de control”.

Reclamă

Mama insistă tot timpul pentru a mă face să înțeleg ce vreau de la viață și pentru ce vreau să mă cunoască oamenii din această lume. Din punct de vedere financiar, modelingul este o decizie foarte înțeleaptă. Îmi face plăcere să iau parte la diferite campanii. Cu toate acestea am și alte talente. Dansez, am un stil foarte specific pe care îl îmbin cu părțile din personalitatea mea.

– Lourdes Leon

Aceasta a dezvăluit publicului că și-a plătit singură studiile pe care le-a urmat la o universitate din New York. Mai mult, fiica Madonnei a muncit mult la independența financiară și a reușit să-și achiziționeze singură propriul apartament. Deși recunoaște că a crescut cu un anumit avantaj, Lourdes Leon nu vrea să se bazeze pe ajutorul mamei sale.

Lourdes Leon s-a bazat foarte mult pe talentul său și a urmat cursuri de dans. Vedeta are un stil aparte pe care reușește să-l îmbine cu personalitatea sa liberă. Madonna și Lourdes Leon au o relație foarte strânsă. Cu toate acestea, Lourdes Leon spune că Madonna a avertizat-o deseori despre lucrurile pentru care vrea să fie cunoscută în viață. 

Reclamă

Ce relație are Lourdes Leon cu mama sa, Madonna

În ciuda faptului că și-a dorit o viață independentă de a mamei sale, Lourdes Leo are o relație foarte strânsă cu mama sa. Recent, tânăra a fost surprinsă în vacanță alături de iubitul său, iar Lourdes Leon a declarat că mama sa se interesează deseori despre relația pe care o are cu Jonathan Puglia.

Madonna a încercat să fie întotdeauna aproape de copiii săi, chiar dacă nu le-a oferit lucruri gata făcute. Vedeta a încercat s-o învețe pe fiica sa cum să-și facă singură un nume.

Deși Lourdes Leon a moștenit talentul mamei sale pentru muzică, aceasta nu își dorește o carieră muzicală prea curând. Fiica Madonnei este mult mai atrasă de lumea modelingului și a dansului.

Cu cât am înaintat în vârstă cu atât am înțeles-o mai bine pe mama. Aceasta femeie este pur și simplu uimitoare. Modul în care le-a încurajat pe celelalte femei de-a lungul timpului și felul în care continuă să facă acest lucru. Nu am înțeles complet această putere ce a încuraja celelalte femei până nu am devenit și eu una. Este probabil una dintre cele mai muncitoare femei pe care le-am întâlnit, dar cred că nu am moștenit asta de la ea, din păcate.

– Lourdes Leon

Fiica Madonnei își admiră foarte mult mama. Vedeta internațională a avut de-a lungul timpului o influență foarte mare asupra evoluției fiicei sale. Lourdes Leon muncește din greu pentru a fi la fel de bună ca mama sa în domeniul pe care dorește să-l urmeze.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×