Reclamă

Madonna a purtat o ținută excentrică. Apariția vedetei la petrecerea dată după Premiile MTV VMA 2021

Madonna a atras privirile fanilor atunci când a purtat o ținută excentrică. Vedeta a participat la petrecerea dată după decernarea Premiilor MTV VMA 2021, unde a ales un outfit care a stârnit comentariile celor din jur. Fotografii nu au ratat nici ei această ocazie și au pozat-o pe cântăreața din toate unghiurile.

Publicat: 14 septembrie 2021, 7:41 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:58

După ce a oferit un spectacol nemaipomenit pe scena de la MTV VMA 2021, Madonna s-a retras pentru a lua parte la petrecera selectă ținută la sfârșitul galei. Vedeata în vârstă de 63 de ani a purtat o ținută pe care nu multe femei ar fi avut curajul să o îmbrace. Madonna a strălucit pe scenă, dar și la petrecerea care a urmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madonna a purtat o ținută excentrică

Madonna știe cu siguranță cum să-și facă apariția. La petrecerea ținută după Premiile MTV VMA 2021, vedeta a ales un outfit care a atras privirile tuturor. Fotografii au profitat din plin de această ocazie rară și au pozat-o pe vedeta internațională din toate unghiurile.

Îmbrăcată într-un body negru din dantelă, Madonna a pășit jos din mașina care a adus-o la petrecere. Vedeta a ales să poarte o ținută excentrică. Corsetul negru, strâns pe trup, i-a pus silueta în evidentă. În partea de sus, Madonna a purtat un voal de mireasă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Maddona a purtat o ținută excentrică cu un body negru și un voal de mireasă la petrecerea de la MTV VMA 2021
Madonna a atras privirile tuturor cu ținuta pe care a ales-o / Profimedia Images
Reclamă

Accesoriile nu au lipsit nici ele. Vedeta și-a pus mănuși albe, delicate din dantelă. Sub voal a ales să-și ferească ochii de luminile aparatelor de fotografiat și a purtat o pereche de ochelari negri. La gât a avut un set de coliere de aur care s-au potrivit perfect cu brățările de pe mână.

Părul i-a fost și el prins într-o coafură simplă. În mână, fanii au zărit o poșetă neagră, în timp ce în picioare a ales niște pantofi eleganți cu toc. Madonna a purtat o ținută excentrică pentru petrecerea mult așteptată.

Vedeta a pășit încrezătoare din mașina sa și s-a îndreptat către restul colegilor de scenă. La 63 de ani, artista nu a fost deloc deranjată de comentariile pe care le-ar putea stârni pe internet. 

Reclamă

Ce a purtat Madonna la MTV VMA 2021

Madonna a surprins cu numărul pe care l-a avut pe scena de la MTV VMA 2021. Vedeta și-a făcut apariția într-un palton crem care a pus imaginația fanilor la încercare. La 63 de ani, artista a făcut un adevărat spectacol pe scenă. Înainte de a-și începe numărul, vocea sa a fost pusă pe marile ecrane alături de câteva imagini emoționante.

Am venit în New York cu nimic altceva în afară de 35 de dolari și o pereche de pantofi de dans. Aveam 19 ani și era terifiată. Este un singur loc în care ar trebui să fim în seara aceasta, iar acela este tocmai scena pe care performăm.

– Madonna

Madonna a purtat o ținută excentrică și le-a oferit fanilor un adevărat spectacol. Artista a fost foarte mândră de tot ceea ce a reușit să facă.

Pe contul personal de Instagram, Madonna a postat câteva fotografii din culisele spectacolului, înainte să apară pe scenă. Fanii nu și-au putut ascunde surprinderea și au felicitat-o pe artistă în sutele de comentarii. Vedeta postează deseori imagini din viața sa personală, iar recent și-a surprins fanii cu o serie de poze alături de copiii săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×