Reclamă

Madonna a mers la întâlnire cu iubitul său, Ahlamalik Williams. Cum a fost surprins cuplul de îndrăgostiți

Madonna a mers la întâlnire cu iubitul său, Ahlamalik Williams. Cuplul de îndrăgostiți a fost surprins de fotografi. Cei doi se îndreptau către un restaurant de lux de la Hollywood. Alături de cei doi s-a aflat și fiul în vârstă de 16 ani al Madonnei, David Banda.

Publicat: 21 ianuarie 2022, 13:13

Fotografii au încercat să o surprindă pe vedeta în vârstă de 63 de ani din toate unghiurile. Aceasta a coborât jos din mașina iubitului său și a fost condusă de către acesta la restaurantul unde au luat o cină romantică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madonna a mers la întâlnire cu iubitul său, Ahlamalik Williams

Madonna și Ahlamalik Williams par mai fericiți ca niciodată. Cei doi au fost surprinși recent în timp ce au ieșit în oraș. Artista are o relație de lungă durată cu dansatorul în vârstă de 27 de ani. Conform publicației Daily Mail, cei doi au început o relație amoroasă în anul 2019.

Vezi mai multe imagini cu Madonna și Ahlamalik Williams în Galeria Foto!

Ahlamalik Williams într-o ținută casual, la braț cu Madonna, în drum către o cină romantică
Madonna și dansatorul Ahlamalik Williams trăiesc o frumoasă poveste de iubire / Prfimedia Images

De atunci, fotografii i-au surprins deseori împreună în public. De data aceasta, Ahlamalik Williams a vrut să-și răsfețe partenera cu o masă gustoasă la un restaurant de lux. Vedeta în vârstă de 63 de ani nu s-a lăsat intimidată de fotografii prezenți.

Reclamă

De altfel, aceasta are multă experiență când vine vorba de aparițiile în public. Recent, paparazzi au pozat-o după ce a ieșit alături de un grup de admiratori să cânte pe stradă. Pentru întâlnirea avută cu Ahlamalik Williams, Madonna a ales să poarte un costum violet cu animal print. Peste acesta a purtat un palton lung negru. Ochelarii de soare au protejat-o de luminile puternice ale aparatelor de fotografiat.

Iubitul său a optat pentru o ținută casual, în timp ce fiul artistei a dat dovadă de multă creativitate și originalitate într-o pereche de pantaloni colorați cu multe imprimeuri, un sacou violet și un pulover verde. Cei trei nu s-au oprit din drum ci au mers direct la restaurantul de lux unde Ahlamalik Williams a rezervat o masă pentru ei.

Cum a început povestea de dragoste dintre Madonna și Ahlamalik Williams

Reclamă

Madonna și dansatorul Ahlamalik Williams s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2015, atunci când tânărul a fost angajat în trupa vedetei pentru a lua parte la coregrafiile din cadrul turneului Rebel Heart. Înainte de a începe o relație amoroasă cu Williams, Madonna a fost căsătorită cu Sean Penn din anul 1985.

Cu toate acestea, relația cu Sean Penn s-a încheiat cu divorțul din anul 1989. Vedeta a început să se întâlnească mai târziu cu Carlos Leon alături de care o are pe fiica sa, Lourdes Leon. Madonna s-a despărțit de Leon în anul 1997 și s-a căsătorit ulterior cu Guy Ritchie.

Alături de acesta l-a adus pe lume pe fiul său, Rocco și l-a adoptat pe David. Mariajul lor s-a finalizat în anul 2008. De atunci Madonna a încercat să-și găsească iubirea în brațele altor bărbați. Deși l-a întâlnit pe Ahlamalik Williams în anul 2015, cei doi au avut pentru o lungă perioadă de timp doar o relație de prietenie. Relația lor a fost confirmată în mod oficial abia în anul 2019.

Povestea de dragoste dintre cei doi a fost inițial confirmată de tatăl dansatorului pentru publicația TMZ. Conform declarațiilor acestuia, ”Williams și Madonna fac o pereche minunată.” Tatăl dansatorului a mai adăugată că ”dragoste anu are vâstă, iar fiul său își trăiește viața din plin.” Apropiații cuplului spun că cei doi sunt perfecți unul pentru celălalt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×