Reclamă

Rebel Wilson și-a expus bustul într-o rochie verde. Vedeta a purtat o ținută decoltată la Jimmy Kimmel Live

Rebel Wilson și-a expus bustul într-o roche verde. Vedeta a întors toate privirile atunci când a venit la studiourile de filmare pentru o apariție la Jimmy Kimmel Live! în Los Angeles. Slăbirea îi priește și aceasta arată mai bine ca niciodată.

Publicat: 29 aprilie 2022, 8:11

Actrița australiană, în vârstă de 42 de ani, și-a arătat noile forme într-o rochie verde smarald atrăgătoare. Rebel Wilson a slăbit peste 35 de kilograme. Acest lucru a fost apreciat la cea mai recentă apariție a sa în public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson și-a expus bustul într-o rochie verde

Rochia plisată a etalat și bustul vedetei Pitch Perfect datorită decolteului său adânc. Rebel a accesorizat ținuta sexy cu o pereche de pantofi stiletto și o geantă mare din piele de crocodil, neagră, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rebel Wilson, într-o rochie midi, verde
Rebel a accesorizat ținuta sexy cu o pereche de pantofi stiletto și o geantă mare din piele de crocodil / Profimedia Images

Ea a spus pentru Apple Fitness+ în ianuarie că mersul pe jos, mai degrabă decât antrenamentele intense și de durată din sala de sport, a fost de fapt arma ei secretă pentru pierderea în greutate. Rebel a spus că un medic de la un centru de sănătate a sfătuit-o să se apuce de plimbări în natură.

Reclamă

„Doctorul mi-a spus „, a explicat ea. „Nu trebuie să fie de mare intensitate, nu trebuie să fie în pantă, doar o oră pe zi de mers moderată va aduce beneficii nenumărate. Și dacă poți face asta, pentru tine, pentru tipul tău de corp, este cel mai bun mod de a pierde grăsimea corporală nedorită.”

Pentru a-și menține plimbările interesante, Rebel a spus că ascultă adesea podcasturi.

Ea a negat, de asemenea, că a folosit metoda Mayr pentru a slăbi. În schimb, actrița a spus că a folosit o dietă bogată în proteine. Faptul că a ajuns să-și numere caloriilor a fost cu adevărat un succes ce a contribuit la slăbirea ei.

Reclamă

Rebel Wilson, apariții publice din ce în ce mai des

Vedeta a fost recent în străinătate, găzduind mai întâi premiile BAFTA în Marea Britanie în martie. Ea a fost și în SUA pentru a participa la premiile Oscar și a filma un proiect secret în Los Angeles.

Rebel Wilson, pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2022
Actrița Pitch Perfect, Rebel Wilson, a atras atenția într-o rochie dramatică din tul cu paiete albastre / Profimedia Images

Pe 13 mai, pe Netflix va fi lansat cel mai recent proiect al ei „Senior Year”. Producția spune povestea unei femei ce se trezește dintr-o comă de 20 de ani hotărâtă să-și termine ultimul an de școală.

Nu de puține ori, actrița a fost văzută în public. Fie că a fost surprinsă la magazine, ori la centre de înfrumusețare, se pare că acum Rebel se preocupă mai mult de felul în care arată. La indicațiile medicului, Rebel s-a apucat de slăbit pentru că își dorea foarte mult un copil. Tot la indicațiile specialiște, vedeta face plimbări dese în natură și nu ezită să-și expună noile forme.

Chiar dacă nu are încă o formă fizică de invidiat, iar mulți cârcotași o critică pentru pielea lăsată de pe corp, slăbirea este un pas enorm pentru frumoasa blondină.

„Am avut mulți oameni care nu m-au susținut în alegerea pe care am făcut-o. Nu am avut niciodată probleme serioase de sănătate, dar știam că mâncatul emoțional îmi afecta sănătatea. Știam că nu acesta este modul sănătos prin care trebuie să-mi confrunt sentimentele. Cu toate acestea, am continuat să mănânc nesănătos. A fost o decizie foarte dificilă pentru mine.”

Deși a avut oameni alături care nu i-au susținut demersul de slăbire, actrița a făcut ceea ce și-a dorit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×