Reclamă

JLo a vorbit despre povestea de dragoste cu Ben Affleck: „Mă simt norocoasă, fericită și sunt mândră că sunt cu el”

JLo a vorbit despre povestea de dragoste cu Ben Affleck. Artista a acordat un interviu pentru People și a povestit deschis despre faptul că i-a oferit o a doua șansă actorului. Cum merg lucrurile pe plan profesional și cât de fericită se simte sunt aspecte importante despre care rar discută în public.

Publicat: 2 februarie 2022, 10:16

Artista are toate motivele din lume să fie recunoscătoare pentru ce are. JLo este extrem de fericită zilele acestea. Îi merge bine pe plan profesional, comedia "Marry Me" unde joacă în rol principal are premiera pe 11 februarie. Gemenii ei sunt fericiți și sănătoși, iar acest lucru contează cel mai mult pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

JLo a vorbit despre povestea de dragoste cu Ben Affleck

În ultimii ani, artista spune că a lucrat mult pentru a-și descoperi pacea interioară la care a visat de-a lungul vieții sale.

„Nu am fost niciodată mai bine de atât. Suntem cu toții într-o perioadă frumoasă a vieții noastre”, a spus vedeta în vârstă de 52 de ani care a acordat un interviu pentru People. Se pare că la această fericire deplină a contribuit într-o mare măsură actorul Ben Affleck.

„Mă simt atât de norocoasă, fericită și mândră că sunt cu el”, spune JLo, reflectând asupra romantismului lor reaprins în camera însorită din casa ei, care a devenit biroul lui Affleck atunci când acesta este acolo. Cei doi au fost fotografiați la începutul relației lor pe balconul casei artistei.

„Este o frumoasă poveste de dragoste că avem o a doua șansă”.

Reclamă
Jennifer Lopez alături de Ben Affleck în timp ce îi șoptește la ureche
Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși tot timpul meciului în ipostaze tandre / Profimedia Images

Ce a însemnat a doua șansă pentru cei doi

După ce au format un cuplu pentru prima dată din 2002 până în 2004, dar și-au anulat logodna cu câteva zile înaintea căsătoriei, cei doi s-au reconectat în primăvara trecută. Se pare că au ieșit scântei între ei. Deși „am avut puțină frică”, spune Lopez, și-au dat o a doua șansă și se pare că nu au greșit deloc. JLo a vorbit despre povestea de dragoste ca și cum e ceva desprins din basme.

Reclamă

De data aceasta, ea spune: „Amândoi am spus că suntem atât de fericiți . Nu vrem să picăm din nou în circul mediatic de prima dată. Suntem mai în vârstă acum, suntem mai deștepți, avem mai multă experiență. Suntem în locuri diferite din viața noastră, avem copii acum și trebuie să fim foarte conștienți de aceste lucruri. Suntem atât de protectori pentru că este un moment atât de frumos pentru noi toți”.

Ea adaugă: „Mă simt foarte fericită și norocoasă că sunt într-o relație fericită și iubitoare. Vreau să fac tot ce pot pentru a proteja asta și a o păstra în siguranță. Merită asta, chiar o face. Este sacru”.

Se pare că după aproape două decenii, lucrurile stau complet diferit: „Este frumos felul în care se simte. E foarte diferit decât era cu ani în urmă. Există mai mult o apreciere, ceea ce este drăguț. Când găsești pe cineva și îl iubești cu adevărat și ai o a doua șansă la asta? Acesta este un lucru cu adevărat rar, prețios, frumos”.

Cum au reușit să-și aducă copiii împreună

Deși este de acord că poate fi delicat aducerea copiilor într-o nouă relație, ea spune: „Cred cu sinceritate că dragostea stăpânește totul. Iubirea învinge întotdeauna totul, relațiile, copiii, munca, relațiile de muncă. Totul este despre cât de iubitor, deschis și acceptat te simți. Neavând un ego în privința lucrurilor și doar îmbrățișând tot ce este bine, privim totul foarte pozitiv”.

„Când ești într-o relație bună și sănătoasă, toată lumea beneficiază de asta. Toată lumea”.

Copiii lui Ben Affleck alături de gemenii lui JLo în timp ce descarcă un camion cu alimente
Copiii lui Affleck, Violet, Seraphina și Samuel s-au înțeles foarte bine cu gemenii artistei, Max și Emme / Profimedia Images

Un partener iubitor și respectuos, Affleck, în vârstă de 49 de ani, a depus eforturi pentru a se îmbunătăți pe parcurs, spune ea. „Sunt atât de mândră de el, sunt atât de mândră de omul în care s-a transformat și pe care l-am urmărit de departe. A fi sincer unul cu celălalt, a fi iubitori, asta este doar baza tuturor. Simt că se află într-un loc din viața lui în care, la fel cum mă simt și eu. A fost o călătorie în care a învățat și a ajuns într-un loc în care se simte foarte bine pe cont propriu”.

Ea adaugă: „Pentru a vedea persoana, ființa umană, bărbatul care este astăzi, tatăl care este astăzi. El este din fiecare câte puțin și așa mi-am dorit să fie”.

JLo a vorbit despre povestea de dragoste ca despre un scenariu din filmele cu happy end

Basmele din viața reală pot fi „un lucru complicat”, mai spune Lopez, dar ea are mereu o doză mai mare de speranță. „Ceea ce pot să-mi învăț copiii este că dragostea adevărată există. Unele lucruri pot rămâne pentru totdeauna, dar asta nu înseamnă că au doar o linie dreaptă”.

În ceea ce privește viitorul ei cu Affleck, Lopez spune: „Vreau doar ca viitorul meu să fie plin de dragoste și fericire, cu copiii mei și partenerul meu. Cred că toată lumea vrea să fie fericită cu cineva. Mă simt bine în acest sens acum”.

În noul ei film Marry Me, Lopez joacă rolul unei vedete pop care se căsătorește cu un străin, Owen Wilson, după ce logodnicul ei, interpretat de Maluma a înșelat-o. Rolul a fost „foarte distractiv și, de asemenea, cathartic”, spune Lopez, care a coprodus filmul și i-a plăcut „să dezvăluie ceva din ceea ce înseamnă să trăiești în ochii publicului”. Lopez interpretează și coloana sonoră, care conține melodii originale ale ei și ale lui Maluma. „Cântecele spun povestea la fel de bine”, a mai adăugat ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×