Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la cumpărături alături de fiica artistei, Emme. Cum au fost surprinși cei trei în timpul liber

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la cumpărături alături de fiica artistei, Emme. Cei trei au fost surprinși de fotografi în Los Angeles. Cuplul de îndrăgostiți a ales să poarte ținute asemănătoare, iar fanii nu au putut să nu remarce cum s-au asortat la culorile alese.

Publicat: 18 decembrie 2021, 7:04

Jennifer Lopez a fost însoțită de iubitul și de fiica sa la cumpărături. Artista în vârstă de 52 de ani a fost surprinsă purtând discuții serioase cu Ben Affleck. De când s-au împăcat, fotografii i-au pozat tot timpul în ipostaze tandre. De data aceasta, lucrurile au părut să stea diferit între cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la cumpărături alături de fiica artistei

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt de nedespărțit. De fiecare dată când au ocazia, aceștia aleg să-și petreacă timpul liber împreună. În ultima vreme, artista internațională a avut un program foarte aglomerat. Aceasta a fost nevoită să facă naveta între Canada și Los Angeles pentru a putea lua parte la filmările peliculei The Mother în care va avea un rol principal.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la cumpărături alături de fiica artistei seara
JLo și iubitul său au ales să se asorteze. Vedeta a purtat un palton gri, în timp ce Affleck a optat pentru un sacou în aceeași nuanță / Profimedia Images

Ultima oară când cei doi au ieșit la o întâlnire romantică a fost în cadrul unui meci de baschet. Atunci, aceștia au uitat de camerele de fotografiat și s-au iubit fără să țină cont de cei prezenți. Gesturile lor tandre au divulgat rapid iubirea pe care și-o poartă.

Reclamă

De data aceasta, cei doi îndrăgostii au mers la cumărături însoțiți de fiica vedetei. Emme, în vârstă de 13 ani a fost tot timpul văzută alături de mama sa. JLo și iubitul său au ales să se asorteze. Vedeta a purtat un palton gri, în timp ce Affleck a optat pentru un sacou în aceeași nuanță.

Cele mai multe imagini îi înfățișează pe cei doi purtând câteva discuții serioase. Se pare că Jennifer Lopez și Ben Affleck au ieșit la cumpărături alături de fiica artistei la un magazin de ochelari. Cântăreața latino a fost surprinsă având în mâini mai multe perechi, în timp ce Ben încerca să-și ofere ajutorul pentru a face cea mai bună alegere. 

Ce spune Ben Affleck despre relația cu Jennifer Lopez

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși recent în timp ce au ieșit la cumpărături cu fiica artistei, Emme. Cei doi îndrăgostiți profită de fiecare moment pentru a-și petrece timpul împreună. În ciuda programului încărcat pe care îl au, aceștia par dispuși să facă relația să meargă.

Recent, Ben a oferit un interviu emoționant în care a vorbit despre relația sa cu vedeta latino. Cei doi s-au împăcat la aproape 17 ani de când au rupt logodna. Acum par mai fericiți ca niciodată. Actorul a mărturisit că a fost nevoit să facă mai multe schimbări în viața sa pentru a ajunge bărbatul care este astăzi.

Jennifer Lopez în timp ce se sărută cu Ben Affleck pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel
Cei doi au fost extrem de apropiați și nu s-au sfiit să se sărute în văzul tuturor / Profimedia Images

Cu toate acestea, Ben spune că este mândru de realizările sale din ultimii ani. Acesta speră să fie un iubit protector și un soț iubitor. Deși Ben nu a cerut-o încă pe Jennifer Lopez de soție, cei doi au mai fost logodiți în trecut. Se pare că de această dată sunt deciși să ia fiecare experiență pas cu pas.

Ben nu a fost foarte deschis în declarații și a păstrat tot timpul o aură de mister. Acesta a declarat că a învățat de-a lungul timpului să nu-și mai afișeze public viața privată.

Cât despre relația cu JLo, actorul s-a rezumat la a spune că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa și că poate, va scrie într-o zi o carte despre cum au reluat legătura. Rămâne de văzut dacă actorul a glumit pe seama acestui subiect sau își va bucura fanii cu povestea sa de iubire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×