Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.

Publicat: 8 decembrie 2021, 5:58

De când și-au reluat povestea de iubire, JLo și Ben par mai apropiați ca niciodată. Cuplul petrece foarte mult timp împreună în ciuda programului aglomerat pe care amândoi îl au. Totodată, Jennifer și Ben au grijă să-și obișnuiască adolescenții cu relația pe care o au. Copiii pe care îi au din căsniciile anterioare sunt surprinși deseori împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema

Jennifer Lopez și Ben Affleck au intrat din nou în atenția fotografilor. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de această dată în drum către cinematograf. Conform surselor externe, aceștia și-au dus copiii la filmul Licorice Pizza. JLo a stat tot timpul lângă Ben și a avut grijă să nu-și scape gemenii din ochi. Aceasta a purtat o ținută colorată, care i-a pus în evidență silueta de invidiat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ben Affleck la vrațul lui Jennifer Lopez în drum către cinema
JLo a stat tot timpul lângă Ben și a avut grijă să nu-și scape gemenii din ochi / Profimedia Images

Affleck nu a renunțat nici de această dată la stilul său casual. Totuși, fotografii nu au putut să nu remarce faptul că actorul nu și-a închis nasturii de la pantaloni. Imaginea cu blugii desfăcuți ai actorului au ajuns virale pe internet.

Reclamă

Copiii celor doi au fost surprinși tot timpul împreună. Gemenii vedetei, Emme și Max, în vârstă de 13 ani, au fost grijulii cu adolescenții lui Ben, Seraphina și Samuel în vârstă de 12 și 9 ani.

Cei patru au petrecut tot mai mult timp împreună în ultima vreme. De fiecare dată, aceștia au fost văzuți râzând și distrându-se împreună. Se pare că adolescenții s-au acomodat destul de rapid cu relația părinților lor. Ben are trei copii din fosta căsnicie cu Jennifer Garner. Lopez are gemenii din fosta căsătorie cu Marc Anthony.

Deși părinții lor sunt tot timpul în lumina reflectoarelor, adolescenții duc o viață cât se poate de normală, fiind feriți de camerele de fotografiat ale curioșilor.

Reclamă

Imaginile cu întreaga familie sunt tot mai dese. De altfel, Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema la scurt timp după ce au cărat împreună saci cu alimente cu ocazia unui eveniment caritabil pe care l-au organizat. Atunci, adolescenții și-au ajutat părinții la descărcarea camionului umplut cu alimente.

Ce spune Ben Affleck despre relația cu Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut timpul împreună și și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți încearcă să-și obișnuiască adolescenții cu relația pe care o au. Se pare că aceștia se bucură alături de copiii lor de timpul liber pe care îl au la dispoziție între programele aglomerate.

Recent, Ben a oferit un interviu sincer în care a oferit mai multe amănunte despre relația cu JLo. Actorul este complet îndrăgostit și pare mai fericit ca niciodată. În cadrul interviului, Ben a vorbit despre cariera sa în lumea filmului, dar și despre lucrurile pe care le-a învățat de-a lungul timpului.

El spun că greșelile din trecut l-au ajutat să devină bărbatul care este astăzi și să reia povestea de iubire cu vedeta latino. Affleck speră să fie un bărbat iubitor și un soț grijuliu. Sursele spun că actorul își dorește ca povestea de dragoste cu Jennifer Lopez să se finalizeze cu o căsătorie fericită.

Cei doi nu par totuși să se grăbească. Affleck a declarat că nu va repeta trecutul și nu va ceda presiunilor din exterior. Actorul spune că anumite aspecte din viața sa preferă să rămână personale și să nu le facă publice. Totodată, acesta le-a promis fanilor că va reveni în viitor cu detalii privind modul în care s-a împăcat cu Jennifer Lopez.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×