Reclamă

Rebel Wilson și-a arătat abdomenul în Los Angeles. Ea a slăbit 35 de kilograme în ultimii doi ani

Rebel Wilson și-a arătat abdomenul în Los Angeles. Ea a slăbit 35 de kilograme în ultimii doi ani. Vedeta a adoptat un an al sănătății în 2020. De atunci și până acum transformarea ei este de-a dreptul spectaculoasă și pare că nu vrea să se oprească aici.

Publicat: 24 martie 2022, 8:38

Recent, actrița australiană a arătat rezultatele muncii în timp ce făcea sport în natură în Griffith Park din Los Angeles. Rebel Wilson care are 41 de ani și-a scos rapid bluza și a atârnat-o de gât, chiar dacă forma ei fizică nu este una trasă prin inel. A slăbit mult, iar excesul de piele se vede cu ochiul liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson și-a arătat abdomenul în Los Angeles

Pe dedesubt aceasta a purtat un top care îi scotea în evidență abdomenul. A mai îmbrăcat o pereche de colanți negri, mulați, care îi puneau în evidență noile forme. Vedeta Pitch Perfect s-a machiat discret pentru antrenament. Părul blond l-a avut strâns într-o coadă de cal sub o șapcă neagră, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rebel Wilson, în haine mulate, în parc, la plimbare
Ea a slăbit mai bine de 35 kg în doi ani după ce a început 2020 cu jurământul de a ține un „An al Sănătății” / Profimedia Images

Ea și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi sport alb cu negru. A purtat ochelari de soare pentru a se proteja de razele strălucitoare. Rebel a fost mereu concentrată pe antrenamentul ei, ținându-și telefonul în mână și ascultând muzică în căști.

Reclamă

Actrița a vorbit deschis despre scăderea în greutate din ultimii doi ani. Aceasta și-a documentat slăbirea pe paginile ei de socializare, spre încântarea tuturor fanilor ei.

Ea a slăbit mai bine de 35 kg în doi ani după ce a început 2020 cu jurământul de a ține un „An al Sănătății”. Pare că deși și-a atins obiectivele, procesul este încă în plină desfășurare.

La nouă ani după ce a pășit pentru prima dată în lumina reflectoarelor, Rebel a decis că își va petrece anul concentrându-se pe obiectivele ei de sănătate și fitness, precum și pe obiectivul de pierdere în greutate, jurând că va înclina balanța spre slăbire. Obiectiv pe care de altfel l-a atins.

Reclamă

Rebel a început să-și documenteze sesiunile de exerciții, atât în sală, cât și din drumeții, pe Instagram.

Ea a locuit atât în Australia, cât și America, iar fanii au început să vadă o nouă latură a ei.

Ce spun antenorii vedetei despre Rebel Wilson

La începutul regimului ei strict, antrenorul ei Jono Castano Acero a vorbit despre sesiunile istovitoare pe care le întreprindea Rebel. Cu toate acestea, ea a recunoscut că îi place foarte mult noul stil de viață.

Jono a explicat că în timpul antrenamentelor lor „distractive”, ei vor folosi o bicicletă, dar vor face și genuflexiuni, folosind o minge medicinală și frânghii de luptă, printre alte exerciții. Luni mai târziu, un alt antrenor al său, Gunnar Peterson, a declarat revistei People în octombrie 2021 că Rebel „a luat foarte în serios în legătură cu antrenamentele ei” la începutul călătoriei.

Rebel și-a schimbat dieta bogată în carbohidrați. Aceasta a dezvăluit în trecut că mănâncă în jur de 3.000 de calorii pe zi. Actrița a optat pentru alternative bogate în proteine, în care nu ar mai avea senzație de foame.

Ea a explicat: „Înainte mâncam probabil 3.000 de calorii în majoritatea zilelor. Pentru că în mod normal erau carbohidrați, îmi era totuși foame. Așadar, am ales o dietă bogată în proteine, ceea ce este o provocare pentru că nu obișnuiam să mănânc multă carne. Mănânc pește, somon și piept de pui”.

Rebel a dezvăluit în noiembrie 2020 că și-a atins „greutatea dorită”. Chiar și așa, i-a asigurat pe fani că se concentrează doar pe „a fi sănătoasă”, mai degrabă decât pe numerele de pe cântar.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×