Reclamă

Bella Hadid a fost surprinsă pe străzile din New York. Vedeta a participat la o ședință foto

Bella Hadid a fost surprinsă pe străzile din New York după ce a participat la o ședință foto. Vedeta în vârstă de 25 de ani și-a luat prin surprindere admiratorii din lumea întreagă cu noul său look. Aceasta și-a decolorat sprâncenele, iar chipul său este de nerecunoscut.

Publicat: 25 iulie 2022, 7:00

Fanii s-au îngrijorat atunci când au văzut-o pe Hadid în cea mai recentă apariție. Diva pare mai slabă ca niciodată, iar pe chipul său s-au putut observa semnele oboselii. Sora mai mică a lui Gigi Hadid a încercat să se ferească de camerele de fotografiat a celor prezenți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bella Hadid a fost surprinsă pe străzile din New York

Bella Hadid și-a făcut apariția într-o ținută all black. Aceasta a părăsit un studio foto din New York unde a fost invitată pentru o ședință. Vedeta a fost surprinsă de fotografi purtând un top fără bretele și o pereche de pantaloni largi. Diva părea desprinsă dintr-o fotografie de la începutul anilor 2000.

Vezi mai multe imagini cu Bella Hadid în Galeria Foto!

Bella Hadid a fost surprinsă pe străzile din New York în timp ce se urca într-o mașină după ce a participat la un shooting photo
Bella Hadid și-a luat prin surprindere admiratorii cu noul său look / Profimedia Images

Se pare că aceasta este mai fericită ca niciodată de faptul că moda anilor 2000 revine în atenția publicului. Modelul de 25 de ani a renunțat la sutien și a pășit plină de încredere în top-ul său semitransparent. Pe cap a purtat o bentiță neagră, iar părul l-a avut prins în spate într-o coadă împletită.

Reclamă

Aceasta a fost însoțită tot timpul de o femeie însărcinată. Programul modelului este tot mai aglomerat în ultima vreme, iar Bella nu pare că are timp să se gândească a vacanțe. La o zi distanță după ce Bella Hadid a fost surprinsă pe străzile din New York, paparazzi au reușit să obțină mai multe poze cu ea defilând pentru o altă campanie foto.

În imaginile surprinse de fotografi Bella apare într-o pereche de pantaloni scurți în timp ce pozează plină de încredere.

Recent, diva a participat alături de sora sa la un show semnat de Marc Jacobs. Cele două au atras privirile tuturor cu look-ul pe care l-au abordat.

Reclamă

Bella Hadid a declarat în trecut că are o singură operație estetică

Bella Hadid s-a dedicat întotdeauna carierei sale de model, iar vedeta a suferit mult din cauza faptului că oamenii o comparu cu sora sa mai mare, Gigi Hadid. Vedeta a declarat într-un interviu din trecut faptul că ”a fost întotdeauna sora mai mică și urâtă”.

De-a lungul timpului aceasta a ajuns să sufere de nenumărate probleme de sănătate din cauza sacrificiilor pe care le-a făcut pentru a avea o carieră de succes. Hadid spune că aproape a ajuns anorexică după ce un medic i-a prescris medicamente pentru oboseală.

Diva spune că se confruntă cu probleme de imagine și că este în continuare nesigură pe imaginea sa. Chiar dacă fanii cred despre ea că este o femeie puternică, Hadid spune că nu se vede deloc așa. Când vine vorba de meseria pe care o practică, vedet depune tot efortul necesar pentru a fi întotdeauna o profesionistă.

Aceasta a declarat în trecut că nu a întârziat niciodată la un shooting photo și a încercat mereu să demonstreze că este cea mai bună.

Vedetă are un singur regret, o operație estetică pe care a făcut-o la vârsta de 14 ani. Aceasta spune că și-a modificat forma nasului, însă acum regretă cel mai mult acest lucru drindu-și să-și fi păstrat imaginea de altă dată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×