Reclamă

Bella Hadid regretă operația estetică pe care și-a făcut-o: „Trebuia să-mi păstrez nasul de la strămoșii mei”

Bella Hadid regretă operația estetică pe care și-a făcut-o. Modelul a fost în lumina reflectoarelor după ce și-a început cariera pe podium în anul 2012. Recent, aceasta și-a deschis sufletul în fața fanilor și a dat mai multe detalii despre viața sa personală.

Publicat: 17 martie 2022, 11:47

Cu toate acestea, se pare că atenția exagerată din partea mass-media a avut un impact negativ asupra personaliții sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Vogue, Bella Hadid în vârstă de 25 de ani a spus că se luptă cu probleme mintale și încă se confruntă cu lipsa de încrederea în sine de fiecare dată atunci când se află în fața camerelor. Modelul a mai declarat că mereu a încercat să se facă plăcută de oamenii din jur. Aceasta a simțit mereu nevoia să-și demonstreze că este un om care poate să facă multe după ce s-a spus că a călcat pe urmele surorii sale mai mari, Gigi, scrie yahoo.com.

Bella Hadid: „Am fost mereu sora mai urâtă”

„Am fost mereu sora mai urâtă. Eram bruneta. Nu am fost niciodată la fel de cool ca Gigi”, a spus Bella în timp ce își amintea de cuvintele pe care le auzea în jurul ei.

„Asta chiar au spus oamenii despre mine. Și, din păcate, când ți se spun lucruri de atâtea ori, pur și simplu crezi asta. Întotdeauna mă întreb, cum a făcut o fată cu nesiguranțe incredibile, anxietate, depresie, probleme de imagine corporală, probleme de alimentație, care urăște să fie atinsă care are o anxietate socială intensă. Cum am reușit eu să duc o astfel de viață. Dar de-a lungul anilor am devenit o actriță foarte bună.”

Reclamă

Ce a făcut Bella pentru a trece peste eticheta pusă de societate

Bella a explicat că oamenii au o percepție greșită despre ea și o văd ca pe o „doamnă dragon rea, înfricoșătoare sau un fel de sexbot”, când, în realitate, comportamentul ei public este un fel de protecție pentru ea.

„Mi-am pus o față foarte zâmbitoare, sau o față foarte puternică. Întotdeauna am simțit că am ceva de dovedit. Oamenii pot spune orice despre cum arăt, despre cum vorbesc, despre cum mă comport. Dar în șapte ani nu am ratat niciodată un loc de muncă, nu am anulat un loc de muncă, nu am întârziat la un loc de muncă. Nimeni nu poate spune vreodată că nu o fac și că mă folosesc de posteriorul meu”.

Reclamă

Cuvintele Bellei vin în aceeași săptămână în care Kim Kardashian a fost criticată pentru că le-a sfătuit pe femei să „își ridice fundul și să lucreze”. Bella s-a asigurat că recunoaște de unde a început ca fiică a supermodelului Yolanda Hadid și a dezvoltatorului imobiliar Mohamed Hadid.

„Nu înseamnă că nu am avut o educație foarte privilegiată”, a recunoscut Bella. „Dar părinții mei sunt imigranți care au venit aici și au muncit pentru tot ce au. Am știut întotdeauna valoarea unui dolar”.

Munca este o prioritate pentru Bella Hadid

De fapt, a face din muncă o prioritate în viața ei este ceea ce a adus-o pe Bella la cea mai scăzută stare mentală.

„Trei ani cât lucram, mă trezeam în fiecare dimineață isterică, în lacrimi, singură”, a mărturisit ea. „Nu aș arăta nimănui asta. Mă duceam la serviciu, plângeam la prânz în camera mea mică, îmi terminam ziua, mergeam la orice hotel la întâmplare în care noaptea plângeam din nou, mă trezeam dimineața și făceam același lucru.”

Modelul s-a confruntat și cu probleme de sănătate, inclusiv boala Lyme, și a spus că a fost condusă la anorexie când i s-a prescris Adderall pentru simptome de oboseală suprarenală care au fost diagnosticate greșit ca ADHD. Efectul de suprimare a poftei de mâncare al medicamentului a condus-o pe o pantă alunecoasă.

„Am folosit o aplicație de numărare a caloriilor, care a fost ca diavolul pentru mine”, și-a amintit ea. „Aveam un mic prânz cu trei bucățele de zmeură și un baton de țelină. Încercam, îmi dau seama acum, să mă simt stăpână pe mine când simțeam că nimeni altcineva nu este cu mine”.

Ea a adăugat: „Abia mă pot uita în oglindă din cauza acelei perioade din viața mea”.

Bella s-a confruntat cu acuzații că și-a făcut mai multe proceduri cosmetice, pe care le-a negat în articol, ceea ce i-a afectat, de asemenea, sănătatea mintală și imaginea corporală.

Bella Hadid regretă operația estetică

„Oamenii cred că mi-am operat complet fața din cauza unei poze cu mine ca adolescentă, în care eram umflată. Sunt destul de sigură că nimeni nu arată la fel ca la 13 ani, nu? N-am folosit niciodată operații estetice. Să punem capăt la asta. Nu am nicio problemă cu asta, dar nu este pentru mine. Cine crede că mi-am ridicat ochii sau cum se spune, este doar o bandă adezivă! Cel mai vechi truc din carte”, a mai spus ea.

Modelul are o singură operație estetică pe care acum o regretă

O operație de nas la 14 ani este tot ceea ce Bella a spus că a făcut. „Mi-aș fi dorit să fi păstrat nasul strămoșilor mei. Cred că aș fi putut trăi cu asta”. Bella Hadid regretă operația estetică și faptul că a apelat la medicii plasticieni.

Dihotomia dintre cum este Bella percepută de către public și cum este ea cu adevărat a provocat sentimente neliniştitoare.

„Am avut acest sindrom de impostor. Oamenii m-au făcut să simt că nu merit nimic din tot ce mi se întâmplă. Oamenii au întotdeauna ceva de spus. Ceea ce trebuie să spun este că întotdeauna am fost înțeleasă greșit în industria mea. De către oamenii din jurul meu.”

Deschizându-se în legătură cu lupta pe care o duce pe interior, modelul spune că luptă pentru a depăși aceste stări. Dar cel mai important lucru este că ea a început să se pună pe ea acum pe primul loc.

„A trebui să mă trezesc în fiecare dimineață cu aceste lucruri în minte. Nu este drăguț. Deci, acum, tot ceea ce fac în viața mea personală este să mă asigur că starea mea mentală rămâne pe linia de plutire. Moda te poate face să fii în top sau pe ultimul loc. Și dacă ești în top, trebuie să faci un efort conștient în fiecare zi pentru a rămâne acolo. Întotdeauna există un pic de durere.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă extrem de intensă pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024 vine cu situații cheie în viața zodiilor. Realitatea se va îmbina cu fantezia pe plan personal,...
3
Porție de Pilaf cu urzici în farfurie cu furculiță, două felii de pâine, roșii și usturoi
Rețete
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
Pentru că piețele sunt pline cu urzici, este momentul să le incluzi în alimentația ta zilnică. Una dintre rețetele simple și rapide cu urzici, pe care ți-o recomandăm pentru masa de prânz, este rețeta...
4
O femeie care aleargă și ilustrează una dintre zodiile care iubesc sportul
Horoscop
Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ
Există unele zodii care iubesc sportul. Acești nativi sunt adepții unui stil de viață activ. Ei sunt nativii care vor să aibă un stil de viață sănătos, să se bucure de natură și de...
5
Kate Middleton fotografiată la costum la un eveniment public din Marea Britanie
Divertisment
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial. Ce informații au oferit experții regali despre Prințesa de Wales
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial de Palatul Kensington. Experții regali au oferit informații noi despre starea de sănătate a Prințesei de Wales. Aceștia sunt de...
PARTENERI
×