Reclamă

Bella Hadid a renunțat la alcool după ce și-a dat seama că nu își mai poate controla corpul

Bella Hadid a renunțat la alcool. Modelul a declarat recent că sentimentul că nu se poate „stăpâni” este ceea ce a determinat-o să scape de băuturile alcoolice. Totul s-a întâmplat în urmă cu șase luni. Vedeta se luptă de ceva timp și cu probleme de sănătate mintală. Acest lucru l-a dezvăluit chiar pe rețelele sociale.

Publicat: 29 ianuarie 2022, 7:28

"Mi-am făcut mendrele cu alcoolul. Mi-a plăcut alcoolul. Am ajuns în punctul în care chiar și eu am început să-mi anulez întâlnirile seara. Simțeam că nu mă voi putea controla", a spus modelul, în vârstă de 25 de ani, pentru InStyle.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bella Hadid a renunțat la alcool

Hadid a mai spus că a devenit, de asemenea, mult mai greu să consume alcool după niște argumente. Un medic i-a arătat care sunt efectele pe care le are alcoolul asupra creierului. Ea a spus pentru presă că plănuiește să nu mai consume băuturi alcoolice în viitor, scrie pagesix.com.

Vezi mai multe imagini cu Bella Hadid în GALERIA FOTO!

Bella Hadid a mai dezvăluit că nu mai simte nevoia să bea din cauza faptului că știe că acest lucru o va afecta după câteva ore. De regulă, după ce consuma alcool, aceasta spune că se trezea la 3 dimineața cu o anxietate îngrozitoare. Ea se gândea la singurul lucru pe care și l-a pus în minte cu 5 ani în urmă, când a terminat liceul.

Reclamă

Modelul a afirmat că există un efect nesfârșit de durere și stres din cauza consumului excesiv de alcool.

La începutul acestei luni, Hadid a abordat, de asemenea, luptele „chinuitoare” de sănătate mintală într-un interviu cu revista WSJ.

Modelul Victoria’s Secret a recunoscut că se afla „într-un punct atât de ciudat din punct de vedere mental”, încât a fost o provocare pentru ea „să iasă din casă și să-și pună o ținută”. Mai ales cu anxietatea că are mereu fotografi pe urmele ei.

Reclamă

Anxietatea socială, o problemă a celebrului model

„În ultimul an, a fost foarte important pentru mine să învăț că, deși oamenii vorbesc despre stilul meu și le place sau nu, nu contează. Este stilul meu”, a adăugat ea. Acum, modelul are o altă abordare: „Când ies din casă dimineața, la ce mă gândesc este: asta mă face fericită? Mă simt bine în asta și mă simt confortabil?”

Hadid a dezvăluit anterior că „a suferit de depresie și anxietate extremă” într-o postare distribuită pe Instagram anul trecut.

„Anxietatea mea socială a fost ceva care s-a strecurat încet asupra mea. Totul s-a întâmplat pe măsură ce am ajuns la douăzeci de ani”, a explicat ea. „A fost din ce în ce mai greu să ies din casă fără să beau o băutură pentru a-mi calma nervii. M-a făcut să nu vreau deloc să ies afară. Hiberam pur și simplu atunci când nu aveam de lucru”.

Ea a continuat: „Cu o viață care mă împinge constant către un regim social, împreună cu munca de 13 ore pe zi, în fiecare zi, am știut că aceasta nu este o viață de durată pentru mine”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×