Reclamă

Bella Hadid a vorbit despre lupta ei cu sănătatea mintală. Cu ce se confruntă celebrul model

Bella Hadid a vorbit despre lupta ei cu sănătatea mintală. Aceasta a spus că ele sunt de vină pentru faptul că nu a mai avut de ceva timp un asistent personal. Modelul a acordat un interviu pentru WSJ Magazine și a dat toate detaliile despre starea sa.

Publicat: 18 ianuarie 2022, 12:43

Supermodelul de 25 de ani a vorbit pentru WSJ Magazine. A spus că se află într-o perioadă dificilă a vieții sale din punct de vedere al sănătății mintale. I-a fost greu să "iasă din casă și să-și pună o ținută, mai ales cu anxietatea cauzată de fotografii" care sunt mereu pe urmele ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bella Hadid a vorbit despre lupta ei cu sănătatea mintală

„În ultimul an a fost foarte important pentru mine să învăț că deși oamenii vorbesc despre stilul meu sau dacă le place sau dacă nu le place, nu contează. Pentru că este stilul meu. Când ies din casă dimineața, la ce mă gândesc este: asta mă face fericită? Mă simt bine în asta și mă simt confortabil.”

Modelul Victoria’s Secret a vorbit anterior despre sănătatea ei mintală prin intermediul contului de Instagram anul trecut. Ea a dezvăluit că „a suferit de depresie și anxietate extremă” în cea mai mare parte a vieții sale, scrie pagesix.

„Anxietatea mea socială a fost ceva care s-a strecurat încet asupra mea pe măsură ce am ajuns la douăzeci de ani. Mi-a devenit mai greu să ies fără să beau o băutură pentru a-mi calma nervii. Ceea ce m-a făcut să nu vreau deloc să ies afară. Hiberam atunci când nu aveam un loc de muncă.”

Ea a adăugat: „Cu o viață care te împinge constant către un regim social, împreună cu munca de 13 ore pe zi, în fiecare zi, am știut că aceasta nu este o viață durabilă pentru mine”.

Reclamă

Explicațiile modelului despre postările de pe Instagram

Hadid a explicat și pentru WSJ de ce a decis în noiembrie anul trecut să posteze o serie de selfie-uri cu ea plângând.

„Am episoade cu adevărat depresive. Mama sau medicul meu mă întreabă cum sunt și, în loc să răspund prin mesaj, le trimit doar o fotografie. A fost cel mai ușor lucru de făcut pentru mine în acel moment. Nu am putut niciodată să explic cum mă simțeam.”

Reclamă

Hadid a declarat pentru presă că speră că adepții ei știu că, deși lucrurile „par atât de frumoase” pe Instagram, „la sfârșitul zilei, suntem cu toții tăiați din aceeași cârpă”. „Am simțit că este bine pentru mine să pot spune adevărul. Și, la un moment dat, nu am mai putut să postez poze frumoase. Am trecut peste asta.”

Hadid a mărturisit că a avut zile bune și zile proaste. A spus că nu regretă ce a distribuit pe rețelele de socializare.

„Să merg afară, să îmi amintesc că sunt atât de mulți oameni care trec prin lucruri similare cu mine, mă face să mă simt mai bine. Nu știu dacă asta nu este ceea ce își doresc oamenii pe Instagram și este în regulă. Nu trebuie să fiu pe Instagram pentru totdeauna. Simt că realul este noul real și asta este important pentru mine.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×