Reclamă

Bella Hadid a vorbit despre problemele sale emoționale. Ce mesaj a împărtășit cu fanii de pe internet

Bella Hadid a vorbit despre problemele sale emoționale pe contul personal de Instagram. Modelul în vârstă de 25 de ani și-a deschis sufletul în fața a 47 de milioane de urmăritori. Imaginile cu vedeta plângând au făcut rapid înconjurul internetului.

Publicat: 11 noiembrie 2021, 8:07

Modelul celebru și-a început povestea cu o un scurt videoclip pentru a cita cuvintele artistei Willow Smith. Bella a vrut să explice impactul pe care mesajul lui Williow l-a avut asupra sa și cât de greu îi este să se acomodeze cu anumite părți din viața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bella Hadid a vorbit despre problemele sale emoționale

Bella Hadid a postat pe contul personal de Instagram o serie de imagini emoționante. Modelul apare în toate fotografiile cu părul dezordonat, în timp ce plânge. Bella și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a povestit ce părere are despre rețelele sociale și cum a evoluat viața sa în ultima vreme.

Dacă în primele fotografii apare plângând, în ultima, modelul stă în pad în timp ce are în mână o branulă. Fanii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii și i-au trimis modelului încurajări. În mesajul alăturat imaginilor, Bella începe prin a-i mulțumi artistei Willow Smith.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Aceasta spune că rezonează cu gândurile fiicei lui Will Smith și că se simte mai puțin singură atunci când vede că și alții trec prin stări emoționale asemănătoare. În videoclip, Willow vorbește despre problemele cu care se confruntă cei mai mulți artiști,

”Acel sentiment în care nu te consideri suficient de bun sau crezi că arta ta nu este bună, este un sentiment natural, dar asta nu înseamnă cu nu este și foarte dificil. Toți oamenii sunt diferiți, fiecare persoană are ceva unic și special. Însă oamenii uită că în același timp, toți trecem prin aceste stări în care se simțim pierduți, confuzi sau nu înțelegem care este scopul nostru precis. Acea anxietate pe care mai toți încercăm să o ascundem.”

Cuvintele artistei Willow Smith au avut un impact real asupra modelului. Bella Hadid a vorbit ulterior despre problemele sale emoționale ca răspuns la mesajul transmis de fiica lui Will Smith. 

Reclamă

Ce mesaj a împărășit Bella Hadid cu urmăritorii săi

Bella Hadid este recunoscută pentru imaginea sa perfectă pe care o menține pe rețelele sociale. De data aceasta, modelul a vrut să posteze un mesaj sincer pentru fanii săi. După ce a citat-o pe Willow Smith, Bella a continuat prin a-și exprima părerea cu privire la cuvintele pe care le-a spus artista.

Modelul a început prin a le aminti fanilor săi că rețelele sociale nu prezintă viața reală. Aceasta a încercat să-și încurajeze urmăritorii și le-a transmis multă căldură și iubire.

”Rețelele sociale nu sunt reale. Pentru oricine trece printr-un moment dificil, nu sunteți singuri, vă iubesc. Problemele emoționale sunt reale, iar obstacolele care ne apar în cale ne fac să avem impresia uneori că suntem într-un rollercoaster. Însă toate lucrurile ajung într-un punct la un moment dat. Este întotdeauna loc pentru a o lua de la capăt.”

Bella Hadid a vorbit despre problemele sale emoționale și și-a încurajat fanii să rămână pozitivi și optimiști. Modelul internațional i-a sfătuit pe admiratorii săi să caute întotdeauna ”luminița de la capătul tunelului”.

Bella a explicat că a avut nevoie de mult timp pentru a-și pune la punct gândirea, mai ales din cauza problemelor emoționale prin care a trecut. Modelul știe că nimic nu este imposibil așa că își încurajează fanii să fie puternici și încrezători în ei înșiși.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×