Reclamă

Bianca Gascoigne și-a expus abdomenul. Cum a fost fotografiat modelul pe străzile din Roma

Bianca Gascoigne a atras privirile tuturor atunci când și-a expus abdomenul. Modelul britanic a ieșit la alergat pe străzile din Roma unde a reușit să obțină admirația celor din jur. În vârstă de 34 de ani, Bianca Gascoigne s-a făcut cunoscută pentru fizicul său de invidiat, dar și datorită părinților săi.

Publicat: 29 septembrie 2021, 7:48

Tatăl Biancăi este fostul fotbalist Paul Gascoigne, iar mama sa este Sheryl Gascoigne, autoare și personalitate de televiziune din Marea Britanie. Bianca a moștenit de la tatăl său o condiție fizică de invidiat, iar de la mama sa, frumusețea care o ajută să se pună în valoare. De-a lungul timpului, modelul britanic a fost surprins în ipostaze care i-au pus în evidență frumusețea și corpul fără cusur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Gascoigne și-a expus abdomenul

Modelul britanic Bianca Gascoigne se află în aceste zile în Italia pentru a lua parte la filmările unui show de televiziune în care urmează să apară. Show-ul îi va solicita fizicul vedetei, așa că Bianca încearcă să se mențină în formă cu ajutorul sportului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Gascoigne și-a expus abdomenul într-o costumație sport, cu o bustieră neagră și o pereche de panaloni scurți negri pe străzile din Roma
Modelul britanic a ieșit la alergat pe străzile din Roma unde a reușit să obțină admirația celor din jur / Profimedia Images

Modelul în vârstă de 34 de ani a fost surprins de fotografi în timp ce alerga pe străzile din Roma. Bianca a ales o ținută sport lejeră care să-i permită să se miște în voie. Fotografii nu au putut rata această ocazie și au pozat-o pe vedetă din toate unghiurile.

Reclamă

Trupul Biancăi nu a putut scpăa vigilenței acestora. În partea de sus, vedeta a ales o bustieră neagră pe care a asortat-o unei perechi negre de pantaloni scurți. Pe mână a avut tot timpul suportul pentru telefon, însă vedeta a fost surprinsă vorbind la acesta, semn că era preocupată de ceva în timpul antrenamentului.

Însă nu ținuta modelului a fost cea care a atras atenția tuturor. Camerele de fotografiat au reușit să-i surprindă trupul perfect. Bianca Gascoigne și-a expus abdomenul superb.

Se pare că Bianca muncește din greu pentru fizicul său. Fanii i-au apreciat pătrățelele vedetei de pe abdomen. Pentru a nu fi deranjată în timpul antrenamentului, Bianca și-a prins părul într-o coadă lejeră.

Reclamă

Frumoasa blondină a întors privirile tuturor pe străzile însorite din Roma. Nu este singura vedetă care adoptă ținutele care să-i lase abdomenul la vedere. Emily Ratajkowski adoră să poarte top-uri scurte care să-i evidențieze silueta de invidiat.

Cine este și cu ce se ocupă Bianca Gascoigne

Bianca Gascoigne și-a expus abdomenul de invidiat atunci când a ieșit la alergat pe străzile din Roma. Blondina în vârstă de 34 de ani a devenit cunoscută în urma apariției sale în diferite show-uri de televiziune. De-a lungul timpului, Bianca și-a format un nume în industria modelingului.

Bianca este fiica celebrului fotbalist Paul Gascoigne și a autoarei Sheryl Gascoigne. Aceasta a crescut alături de tatăl său, deoarece părinții săi au pus capăt relației lor printr-un divorț în anul 1998. De-a lungul timpului, fotomodelul a pozat pentru publicații celebre și a defilat purtând nenumărate ținute ce au aparținut brandurilor celebre.

Bianca a urmat cariera mamei sale și a intrat rapid în televiziune, participând la diferite reality show-uri. Asocierea pe care oamenii au făcut-o cu tatăl său, Paul Gascoigne, i-a adus vedetei și mai multă celebritate de-a lungul timpului. Fostul fotbalist a fost o adevărată legendă în lumea fotbalului din Marea Britanie.

Bianca a încercat să se desprindă de numele tatălui său pentru a-și face singură un nume. Nu a durat mult până ce vedeta a reușit să devină cunoscută datorită formelor sale perfecte și a fizicului de invidiat. Bianca se bucură de susținerea fanilor săi pe rețelele sociale, acolo unde a reușit să strângă un număr impresionant de persoane.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×