Reclamă

Olivia Culpo a purtat o ținută sport. Cum a fost surprinsă actrița pe străzile din Los Angeles

Olivia Culpo a atras privirile tuturor atunci când a purtat o ținută sport pe străzile din Los Angeles. Fotografii au profitat de această ocazie și au surprins-o pe frumoasa actriță din toate unghiurile. Silueta sa perfectă a fost pusă în evidență de ținuta mulată.

Publicat: 24 august 2021, 7:26

Ceea ce a atras atenția fanilor cu adevărat a fost alegerea actriței cu privire la încălțămintea purtată. La o astfel de ținută, mulți s-au așteptat ca Olivia să aleagă o pereche de sneakersi. Cu toate acestea, actrița a purtat o pereche de mocasini albi, care i-au lăsat la vedere gleznele frumoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia Culpo a purtat o ținută sport

Actrița Olivia Culpo știe cu siguranță cum să se facă remarcată. Fosta câștigătoare a concursului Miss Univers ediția din anul 2012, a atras privirile tuturor pe străzile din Los Angeles. Olivia Culpo a purtat o ținută sport care i-a lăsat la vedere trupul bine lucrat la sală.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Olivia Culpo a purtat o ținută sport albastră și o geantă albă sub mână în timp ce s-a plimbat pe străzile din Los Angeles
Olivia Culpo a atras privirile tuturor cu cea mai recentă apariție a sa pe străzile din Los Angeles / Profimedia Images

Într-o nuanță superbă de baby blue, Olivia a optat pentru o pereche de colanți și un hanorac care i-a evidențiat abdomenul sculptat. La întreaga ținută, Olivia a asortat o geantă albă și o pereche de mocasini în aceeași nuanță. De altfel, încălțămintea aleasă a fost tocmai detaliul care i-a surprins pe fani.

Reclamă

Deși mulți ar fi completat ținuta cu o pereche de sneakersi, actrița a decis să abordeze un stil mai puțin întâlnit. Nu este singura vedeta care a ales să poarte o ținută sport cu o pereche nepotrivită de încălțăminte.

Lady Gaga a avut de curând o apariție surprinzătoare într-o ținută sport din două piese și o pereche de tocuri care specifică stilului său vestimentar nonconformist. De data aceasta, Olivia Culpo a purtat o ținută sport și a atras privirile tuturor.

Trend-ul pare să fie tot mai răspândit printre vedetele de la Hollywood. Dua Lipa. Heidi Klum și Vanessa Hudgens sunt doar câteva dintre numele mari care au fost surprinse în vestimentații asemănătoare.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Olivia Culpo

În cele mai recente fotografii, Olivia Culpo a purtat o ținută sport. Silueta sa perfectă a atras privirile tuturor. Puțini știu faptul că vedeta muncește extraordinar de mult pentru a se menține în formă. Olivia a devenit celebră după ce a reușit să câștige competiția de frumusețe Miss SUA și Miss Univers 2012.

La scurt timp după ce a devenit cunoscută, frumoasa vedetă și-a făcut debutul în lumea filmului. Culpo provine dintr-o familie extrem de talentată în domeniul muzical. Aceasta a început să studieze violoncelul încă din clasa a doua. De altfel,aceasta a cântat pentru o perioadă lungă de timp în mai multe orchestre.

După ce a câștigat primul concurs de frumusețe, Culpo a ajuns să reprezinte Statele Unite în competiția pentru Miss Univers 2012. Nu mare a fost surpriza fanilor atunci când aceasta a câștigat competiția de frumusețe. După obținerea titlului, Culpo s-a făcut remarcată în mediul online.

Aceasta a devenit o figură importantă atât pe Instagram, cât și pe Twitter și YouTube. Olivia a ajuns să joace în pelicule precum I Feel Pretty și Reprisal. În prezent, actrița trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de fotbalistul Christian McCaffrey. Cei doi sunt împreună din anul 2019 și nu ratează nicio ocazie pentru a-și arăta iubirea pe conturile personale de Instagram. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×