Reclamă

Cum arată Shania Twain la 55 de ani. Vedeta a publicat un video în care apare într-o ținută mulată, cu imprimeu leopard

Fanii artistei au putut vedea cum arată Shania Twain la 55 de ani. Vedeta a purtat o salopetă mulată, cu imprimeu de leopard, ce aduce aminte de celebra ei ținută din videoclipul That Don’t Impress Me Much. Shania Twain (nume real Eilleen Regina Edwards) e una dintre cele mai cunoscute cântărețe country din lume. Originară din Canada, vedeta și-a făcut un renume la nivel mondial în anii 1990.

Publicat: 18 august 2021, 7:22

Deși primul ei album a fost un eșec comercial, Shania a revenit în showbiz cu una dintre cel mai bine vândute discografii din industria muzicală, pentru care a câștigat și cinci Premii Grammy. Printre cele mai renumite melodii din cariera ei se numără You're Still the One, That Don't Impress Me Much, Man! I Feel Like a Woman! și I'm Gonna Getcha Good.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, vedeta pregătește o nouă surpriză pentru fani. Ea va avea o serie de concerte în Las Vegas, începând cu luna decembrie, scrie Hello Magazine.

Cum arată Shania Twain la 55 de ani

Vedeta a publicat recent o serie de video-uri în care cântă alături de Orville Peck, un artist country foarte cunoscut în Statele Unite ale Americii. 

În primul video publicat pe profilul personal de Instagram, unde Shania are peste 1.5 milioane de urmăritori, vedeta apare într-o salopetă mulată, cu model de leopard.

Salopeta are și mâneci lungi, ce se termină în mănuși, cu același model, și accesorizate cu franguri aurii. 

Reclamă

Shania a accesorizat salopeta cu o pălărie de cowboy aurie și bijuterii de aur. Ținuta amintește de celebra ei haină cu imprimeu de leopard din videoclipul That Don’t Impress Me Much, una dintre cele mai cunoscute melodii din discografia ei. 

Fanii au văzut cum arată Shania Twain la 55 de ani și într-o ținută mai simplă.

Reclamă

Artista a publicat și alte imagini cu Orville Peck, în care apare întro ținută mult mai relaxată, cu o bluză largă din flanel și pantaloni cu imprimeu camuflaj și pălărie de cowboy. Seria de înregistrări ar fi fost realizate în urmă cu un an. 

Seria de imagini a strâns peste 35 de mii de aprecieri în mai puțin de 24 de ore. Fanii vedetei nu s-au sfiit să îi lase numeroase numeroase complimente în comentarii. 

După o pauză de câțiva ani, Shania Twain va avea o serie de concerte în Las Vegas, începând cu luna decembrie. 

De ce s-a retras Shania Twain din showbiz 

După lansarea mai multor albume de succes, Shania Twain a stat departe de lumina reflectoarelor timp de mai mulți ani. Recent, ea a dezvăluit că pauza a fost cauzată de probleme medicale și personale.

Vedeta s-a luptat cu boala Lyme și disfonie, ce i-au afectat abilitatea de a cântă. Acum, vedeta s-a întors în showbiz și continuă să își încânte fanii.

Pe plan personal, Shania a fost căsătorită cu producătorul Robert John „Mutt” Lange, una dintre cele mai cunoscute relații de la Hollywood. Ea a divorțat de soțul ei în anul 2010, după ce acesta ar fi avut o aventura cu cea mai bună prietenă a artistei, Marie-Anne Thiébaud. În 2011, Shania s-a căsătorit cu Frédéric Thiébaud, fostul soț al lui Marie-Anne. Vedeta are un fiu, pe nume Eja, cu primul său soț. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Shania Tawin si Frederic Thiebaud, când Shania a primit cea de-a 2442-a stea pe Hollywood Walk of Fame, în 2011. Cei doi s-au îmbrățișat în fața camerelor
În 2011, Shania Twain s-a căsătorit cu Frederic Thiebaud, la un an după ce a divorțat de Robert John „Mutt” Lange / Getty Images

Shania Twain a vorbit și despre cum arată la peste 50 de ani și ce impact au avut asupra ei schimbările de-a lungul timpului. 

„Pentru mine personal, cred că e diferit pentru toată lumea, dar a început cu timpul. Să ies din lupte pe care nu le puteam câștiga. Vreau să zic, îmbătrânirea e o luptă pe care nu o poți câștiga,” a declarat Shania Twain. „O să fiu sănătoasă și acum accept mult mai bine modul în care arăt, cu sau fără haine.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×