Reclamă

Emily Ratajkowski a adoptat un trend nou. Ce a purtat modelul pe străzile din Milano

Emily Ratajkowski a atras privirile tuturor după ce a adoptat un trend nou. Fotomodelul în vârstă de 30 de ani se află în Italia pentru a lua parte la Săptămâna Modei din Milano. Aceasta se va desfășura între 21 septembrie și 27 septembrie. Fotografii au fost cu ochii pe Emily și au surprins-o când a ieșit la o plimbare relaxantă.

Publicat: 26 septembrie 2021, 6:38

Emily Ratajkowski știe cum să se facă remarcată. Vedeta a ales o ținută care i-a lăsat la vedere silueta perfectă. De când a devenit mămică, pare mai fericită ca niciodată. Modelul în vârstă de 30 de ani pare că se mândrește cu fizicul său și alege să poarte ținute care să-i lase abdomenul la vedere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emily Ratajkowski a adoptat un trend nou

Săptămâna Modei la Milano a început, iar zeci de vedete se află în această perioadă în Italia. Printre acestea se numără și frumoasa Emily Ratajkowski. Fotomodelul a ieșit la o plimbare relaxantă pe străzile din Italia, iar fotografii nu au scăpat-o din ochi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emily Ratajkowski a adoptat un trend nou și a purtat un top scurt negru și o pereche de pantaloni cargo împreună cu o pereche de cizme maro din piele
Emily Ratajkowski a atras privirile tuturor la Săptămâna Modei din Milano / Profimedia Images

Vedeta a ales să poarte o ținută care să-i evidențieze abdomenul bine lucrat. Nu este prima dată când Emily își lasă la vedere abdomenul. La Săptămâna Modei de la New York, Ratajkowski a purtat un crop top gri. În ciuda vremii ploioase din Statele Unite ale Americii, vedeta nu s-a temut să se afișeze într-o ținută care a lăsat totul la vedere.

Reclamă

De data aceasta, Emily Ratajkowski se află în Italia și pare că a adoptat un trend nou. Tânăra a purtat un top negru, fără bretele, care i-a lăsat o parte din abdomen la vedere. În partea de jos a optat pentru o pereche de pantaloni negri stilați.

Ținuta fotomodelului a fost una all black. Ceea ce a atras atenția fanilor săi a fost tocmai perechea de ghete. Ratajkowski pare să aducă în atenția publicului un nou trend. Aceasta a purtat o pereche de ghete care să-i treacă peste gleznă din piele maro.

Talpa masivă a ghetelor a adus un plus ținutei sale care a părut extrem de impunătoare. Plină de încredere, Emily a pășit pe străzile din Italia bucurându-se de vreme. Vedeta a respectat și restricțiile impuse din cauza pandemiei de COVID-19 și a purtat tot timpul o mască neagră. 

Reclamă

Emily Ratajkowski s-a întors pe podium

Emily Ratajkowski a adoptat un trend nou în cea mai recentă apariție a sa. De când s-a întors în lumina reflectoarelor, fotomodelul poartă ținute îndrăznețe care să-i lase la vedere silueta impecabilă. Vedeta în vârstă de 30 de ani a devenit recent mamă.

La șase luni de când a adus pe lume un bebeluș superb, aceasta a defilat pe stradă pentru a prezenta noua colecție de costume de baie a cântăreței Rihanna.

Silueta sa este perfectă, iar fanii sesizează cu greu o schimbare pe trupul fotomodelului. În cadrul lansării costumelor de baie, Emily a defilat alături de mai mulți bărbați pe străzile din Los Angeles. Acolo a purtat un costum de baie minuscul și a pășit plină de încredere.

Tânăra a reușit să scape rapid de kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. Își dedică în totalitate timpul meseriei pe care o are și nu lasă nimic să-i stea în cale.

Dovada este chiar prezența acesteia la ultimele evenimente care au avut loc. Pe covorul roșu, Emily a știut cum să strălucească alături de celelalte vedete.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×