Reclamă

Bella Hadid și Kendall Jenner au făcut o greșeală vestimentară celebră. Cum au fost pozate cele două modele după ce au plecat de la sală

Bella Hadid și Kendall Jenner au făcut o greșeală vestimentară celebră. Cele două modele au fost surprinse de fotografi în timp ce părăseau o sală de fitness. Conform publicației Daily Mail, vedetele au luat parte la o clasă privată de pilates.

Publicat: 6 ianuarie 2022, 7:45

Bella Hadid și Kendall Jenner au ales să-și petreacă o zi împreună. De-a lungul timpului, acestea au devenit foarte apropiate datorită domeniului în care activează. Lumea modelingului le-a unit, iar fotografiile surprind deseori în oraș împreună cu alte modele celebre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bella Hadid și Kendall Jenner au făcut o greșeală vestimentară celebră

Bella Hadid și Kendall Jenner au decis să meargă împreună la o clasă privată de pilates. Cele două modele au grijă să-și mențină silueta perfectă. Recent, Hadid și-a deschis sufletul în fața admiratorilor de pe internet și a vorbit despre problemele pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului. Viața în lumea modelingului nu este cea mai ușoară. Imaginea pe care trebuie să o mențină a adus-o de multe ori pe Hadid în lacrimi.

Vezi mai multe imagini cu Bella Hadid și Kendall Jenner în Galeria Foto!

Bella Hadid într-o geacă de piele neagră și o pereche de colanți după ce a ieșit e la sală cu Kendall Jenner
Cele două modele au fost surprinse de fotografi în timp ce părăseau o sală de fitness / Profimedia Images

Cu toate acestea, vedeta a declarat că este fericită cu ceea ce face și se bucură că poate împărtăși din experiența sa cu admiratorii din mediul online. Spre deosebire de momentele în care apar pe covorul roșu, de data aceasta cele două vedete au fost surprinde ieșind de la sală.

Reclamă

Hadid a optat pentru o pereche de colanți negri la care a asortat o jachetă din piele de aceeași culoare. Prietena sa, Kendal, a ales o pereche de colanți negri și o haină de blană maro. Fotografii le-au surprins din toate unghiurile și nu au ratat nicio ocazie de a le poza.

Fanii au remarcat rapid că Bella Hadid și Kendall Jenner au făcut o greșeală vestimentară celebră. Cele două au renunțat la tocurile înalte și au ales să poarte șosete albe cu papuci. Imaginile au devenit virale pe internet, iar admiratorii au reacționat la vederea lor.

Ce spune Bella Hadid despre profesia de model

Reclamă

Bella Hadid și Kendall Jenner au o prietenie strânsă care s-a format de-a lungul timpului datorită profesiei pe care o practică. Cele două modele au o vârstă apropiată și sunt văzute deseori împreună. În ciuda imaginii perfecte pe care încearcă să o mențină, viața lor nu este întotdeauna cea mai ușoară.

Hadid a fost cea care a preluat inițiativa și a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale. Aceasta a izbucnit în lacrimi pe rețelele sociale. Acolo le-a mărturisit fanilor cât de greu i-a fost în ultima perioadă să se simtă bine în pielea sa. Bella a declarat atunci că are multe momente în care devine anxioasă din cauza imaginilor pe care le vede pe internet.

”Rețelele sociale nu sunt ceea ce par. Problemele emoționale sunt cât se poate de reale, iar obstacolele care apar în cale ne clădesc în timp. Dacă treci printr-un moment dificil, să știi că te înțeleg. Indiferent ce ceea ce se întâmplă este întotdeauna loc pentru a o lua de la capăt.”

Mesajul modelului a încercat să încurajeze comunitatea sa de pe Instagram Vedeta internațională și-a sfătuit fanii să rămână mereu pozitivi și să nu renunțe la ceea ce-și doresc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×