Reclamă

Hailey Bieber s-a pozat într-un costum de baie alb. Modelul se relaxează alături de soțul său, Justin Bieber

Hailey Bieber s-a pozat într-un costum de baie alb. Modelul internațional i-a trimis pe admiratori săi cu gândul la celebrul serial Baywatch. Diva se bucură de timpul liber pe care îl petrece alături de soțul său, Justin Bieber.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 iulie 2022, 12:05

Hailey a fost pozată tot mai des singură în ultima perioadă. Justin a avut mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care și-a anulat o parte din concerte și a declarat că își va petrece restul timpului pentru a se recupera. Soția artistului i-a fost tot timpul alături acestuia și a încercat să-l ajute să se însănătoșească mai repede. Se pare că Bieber a suferit de sindromul Ramsay Hunt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber s-a pozat într-un costum de baie alb

Soția cântărețului Justin Bieber pare mai fericită ca niciodată în brațele celui pe care îl iubește. Hailey se bucură de fiecare moment și încearcă să fie puternică pentru ea și iubitul său. Modelul a postat recent un carusel cu fotografii pe contul său personal de Instagram.

Vezi mai multe imagini cu Hailey Bieber în Galeria Foto!

În prima imagine Hailey Bieber s-a pozat într-un costum de baie alb. Aceasta se bucură de o înghețată în timp pozează pentru admiratorii săi din mediul online. În cea de-a doua fotografie, Hailey apare în brațele iubitului său.

Reclamă

Vedeta a declarat recent că momentele dificile prin care a trecut au apropiat-o și mai mult de Bieber. Modelul în vârstă de 25 de ani a suferit la rândul său o intervenție chirurgicală în urma unui accident vascular cerebral. De atunci aceasta este mult mai atentă la sănătatea sa și are grijă să ia lucrurile mult mai ușor.

Oboseala pare că și-a spus cuvântul celor doi soți Bieber. Pentru a depăși aceste clipe dificile ei au decis să meargă într-o vacanță pe o insulă privată în Bahamas. Ulterior s-au întors în Los Angeles unde au fost așteptați de fotografii curioși.

Bieber și-a ținut tot timpul fanii la curent cu privire la modul în care evoluează starea sa de sănătate. Acesta pare că se recuperează treptat și se gândește deja la reluarea concertelor pe care le amânat.

Reclamă

Ce spune Hailey Bieber despre schimbările care au avut loc în viața sa în ultima perioadă

Hailey Bieber a fost extrem de atentă și grijulie cu soțul său după ce acesta a trecut prin momente dificile Vedeta a luat parte la mai multe interviuri și emisiuni unde a vorbit despre modul în care evoluează starea de sănătate a artistului, dar și despre felul în care a evoluat relația dintre ei după această perioadă.

Plină de bucurie în suflet, Hailey le-a dezvăluit admiratorilor săi că Justin este pe drumul cel bun și se recuperează tot mai repede. Modelul în vârstă de 25 de ani a mai declarat că se simte mult mai apropiată de soțul său.

”Justin este mult mai bine, iar eu sunt recunoscătoare pentru acest lucru. Mă simt mult mai aproape de el după tot ceea ce s-a întâmplat. Cred că aceste probleme ne-au deschis noi subiecte de discuție, despre noi și viitorul nostru. Ne-am apropiat foarte mult în această perioadă dificilă.”

Hailey încearcă să rămână pozitivă și să vadă partea bună a lucrurilor. Vedeta are în continuare grijă de soțul său și încearcă să-i fie alături.

Justin și Hailey au fost surprinși recent de fotografii în timp ce se îndreptau împreună la biserică. În cele mai recente imagini postate pe rețelele sociale Hailey le arată fanilor săi cât de iubitoare este față de Bieber.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×