Reclamă

Kendall Jenner și Hailey Bieber fac antrenament împreună. Cum au fost fotografiate cele două la o sesiune de Pilates în Los Angeles

Kendall Jenner și Hailey Bieber fac antrenament împreună. Kendall, în vârstă de 26 de ani, și-a arătat sprijinul pentru Hailey, în vârstă de 25 de ani. Fostul ei cumnat, Kanye West, în vârstă de 45 de ani, a publicat un mesaj bizar împotriva lui Hailey.

Publicat: 16 octombrie 2022, 8:32

Soțul lui Hailey, Justin Bieber, crede că rapperul a "mers mult prea departe", alegând "să pună capăt prieteniei lor". Fostul soț al lui Kim a atacat-o public pe Instagramul său, potrivit TMZ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kendall Jenner și Hailey Bieber fac antrenament împreună

Kendall și-a prezentat abdomenul într-un sutien sport alb, cu un tricou foarte decupat, adăugând colanți negri și adidași asortați. Hailey și-a etalat și ea abdomenul în hainele de antrenament, alegând colanți și un sutien sport asortat.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Hailey Bieber, pe stradă, în timp ce iese din sala de sport
Kendall, în vârstă de 26 de ani, și-a arătat sprijinul pentru Hailey, în vârstă de 25 de ani / Profimedia Images

Hailey și-a completat ținuta cu o jachetă și cu papuci Prada. Aceasta a purtat de asemenea și o geantă de mână neagră. Cele două au fost văzute împreună pentru prima dată de când Justin și-a încheiat prietenia cu Kanye după tweeturile bizare ale rapperului, potrivit TMZ.

Reclamă
Kendall Jenner, în haine sport, în timp ce iese din sala de sport
Kendall și-a prezentat abdomenul într-un sutien sport alb, cu un tricou foarte decupat, adăugând colanți negri și adidași asortați / Profimedia Images

TMZ a susținut că Justin și Hailey sunt „afectați” de cuvintele lui. Cei doi au călătorit la ferma sa din Wyoming în 2020, când trecea printr-o perioadă dificilă. În timp ce Justin l-a susținut întotdeauna pe prietenul său Kanye, insultele la adresa lui Hailey au dus la decizia de a pune capăt prieteniei lor, potrivit publicației, scrie DailyMail.

Recent, Kanye a dezlănțuit o tiradă furioasă pe contul său de Instagram, în care i-a târât pe rapperul Drake și pe fosta lui iubită Hailey Bieber.

Reclamă

Ce spune Kanye despre Hailey

În timp ce supermodelul, în vârstă de 25 de ani, este căsătorit cu starul pop Justin Bieber din 2018, rapperul celebru în vârstă de 45 de ani a numit-o aparent „fata” lui Drake.

„Ia-ți fata înainte să mă enervez”, a subtitrat el un articol din Entertainment Tonight, publicat în 2016, intitulat: „Devine serios? Drake poartă colierul cu inițiala „H” al lui Hailey Baldwin, după întâlnire”.

Hailey și-a sprijinul pentru editorul de modă Vogue, după ce West a agresat-o online. Modelul nu l-a menționat niciodată pe Kanye în postările ei, doar și-a arătat sprijinul pentru Grabriella.

„Respectul meu pentru tine este profund! Să te cunos înseamnă să te ador și să lucrez cu tine este o onoare. Cel mai amabil, cel mai talentat, cel mai distractiv, cel mai șic”, a scris Hailey pe Instagram Stories.

În 2020, Hailey a negat că a suferit vreodată o intervenție chirurgicală plastică, ca răspuns, după ce un cont de Instagram a încercat să sugereze asta. Contul a postat o fotografie cu Hailey în adolescență, alături de una recentă, cu legenda „Ce transformare”.

Hailey a spus ca răspuns pe Instagram: „Nu mai folosiți fotografii care sunt editate de artiștii de machiaj! Această fotografie din dreapta NU este așa cum arăt eu. Nu mi-am atins niciodată fața. Așa că, dacă o să stai și să mă compari la 13 ani și apoi la 23 de ani, folosește măcar o fotografie naturală care nu a fost editată atât de mult”.

De la ce a pornit totul

Tatăl a patru copii, care a fost căsătorit cu Kim Kardashian din 2014 până în 2021, a continuat: „Tu ar fi trebuit să fii prietenul meu. Nu erai acolo când Kardashians mi-au răpit copiii”.

Secțiunea de comentarii a fost inundată de fani, mulți dintre ei au scris că Justin Bieber, care se luptă cu sindromul Ramsay Hunt, „nu merită asta”. Înainte de postarea lui Drake, Kanye a căutat-o ​​și pe Hailey, susținând că și-a făcut o operație la nas.

Rapper-ul Kanye și-a spus supărarea pe Instagram pentru a se lua de Hailey după ce a apărat-o pe editorul colaborator la Vogue, Gabriella Karefa-Johnson, pentru că i-a criticat tricourile White Lives Matter.

West a vorbit direct cu Justin, în vârstă de 28 de ani, și a scris: „Justin, ia-ți fata înainte să mă enervez” într-o postare în care l-a menționat și pe cântărețul John Legend și pe editorul Vogue.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×