Reclamă

Hailey Bieber a îmbrăcat o rochie neagră în timpul unei ieșiri în Los Angeles. Ținuta i-a pus din nou în evidență picioarele lungi

Hailey Bieber a îmbrăcat o rochie neagră în timpul unei ieșiri în Los Angeles. Ținuta i-a pus din nou în evidență picioarele lungi, chiar dacă era vorba doar despre o simplă ieșire. Modelul reușește mereu să atragă atenția cu silueta ei impecabilă.

Publicat: 2 octombrie 2022, 7:52

Tânăra de 25 de ani și-a strecurat trupul într-o rochie neagră, scurtă, care i-a accentuat picioarele subțiri, în timp ce își făcea drum printr-o parcare plină de mașini. Ea și-a completat ținuta cu o jachetă bomber din piele neagră și a purtat mocasini cu platformă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailey Bieber a îmbrăcat o rochie neagră în timpul unei ieșiri

Pentru ca ieșirea ei să treacă cât mai neobservată, Hailey și-a completat look-ul casual cu o șapcă neagră de la Chicago Bulls și o pereche de ochelari de soare cu rame subțiri. Ea a purtat și o geantă neagră care se potrivea perfect cu haina ei de piele.

Hailey avea telefonul mobil lipit de ureche în timp ce purta o conversație cu un prieten, scrie DailyMail.

Fiica lui Stephen Baldwin a ieșit singură vineri, la doar câteva săptămâni după ce soțul ei Justin Bieber a anulat mai multe turnee din cauza problemelor de sănătate.

Cântărețul și compozitorul în vârstă de 28 de ani a făcut anunțul despre turneul său prin intermediul rețelelor sociale la începutul acestei luni.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Hailey Bieber, într-o ținută complet neagră
Hailey Bieber a îmbrăcat o rochie neagră în timpul unei ieșiri în Los Angeles / Getty Images

Justin și-a suspendat turneul mondial după ce spune că s-a confruntat cu „epuizare”. Cântărețul a fost diagnosticat anterior cu sindromul Ramsay Hunt, o afecțiune neurologică rară . El a declarat pe Instagram: „La începutul acestui an am făcut publică lupta mea cu sindromul Ramsay-Hunt. Fața mea era parțial paralizată. Ca urmare a acestei boli, nu am reușit să finalizez etapa din America de Nord a Turneului Justice.

Reclamă

„După ce m-am odihnit și m-am consultat cu medicii, familia și echipa mea, am plecat în Europa în efortul de a continua turneul. Am susținut șase spectacole live, dar a plătit o taxă. În weekendul trecut, am cântat la Rock in Rio și le-am dat tot ce am oamenilor din Brazilia. După ce am coborât de pe scenă, epuizarea m-a cuprins și mi-am dat seama că trebuie să-mi pun sănătatea pe primul loc chiar acum. Așa că o să iau o pauză de la turnee pentru moment. O să fiu bine, dar am nevoie de timp să mă odihnesc și să mă fac bine.”

Hailey și Justin au sărbătorit 4 ani de la nuntă

Căsătoria lui Justin și Hailey pare să meargă mai bine ca niciodată. Săptămâna trecută, cei doi și-au sărbătorit aniversarea a patru ani de la nuntă.

Bieber și-a catalogat soția drept „cea mai bună prietenă” a lui la aniversare.

Starul pop și Hailey s-au căsătorit în secret. Justin a apelat la rețelele sociale pentru a-i transmite un mesaj emoționant soției sale.

Alături de o fotografie alb-negru cu ei, Justin a scris pe Instagram: „La mulți ani pentru cea mai bună prietenă și soție @haileybieber. Mulțumesc că m-ai făcut mai bun din toate punctele de vedere”.

Hailey a sărbătorit și ea aniversarea nunții pe Instagram. Modelul l-a descris pe Justin drept „cel mai frumos om” pe care l-a întâlnit vreodată.

Alături de o serie de fotografii din trecut, modelul a scris: „4 ani căsătorită cu tine. Cel mai frumos om pe care l-am cunoscut vreodată. Dragostea vieții mele. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×