Reclamă

Heidi și Leni Klum au purtat ținute asemănătoare. Vedeta și fiica ei au fost pozate pe străzile din New York

Heidi și Leni Klum au purtat ținute asemănătoare. Vedeta și fiica sa au fost fotografiate de paparazzi pe străzile din New York. Acestea au luat parte împreună la un eveniment public. Oamenii au fost încântați să le vadă în ținutele extravagante.

Publicat: 16 septembrie 2022, 6:33

Fanii au făcut cu greu diferența între Heidi și fiica sa de doar 18 ani. Adolescentă seamănă foarte mult cu mama sa, iar pe fiecare zi ce trece este tot mai frumoasă și mai încrezătoare în cariera pe care o are. De data aceasta au fost invitate la o petrecere pe care nu au putut să o rateze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi și Leni Klum au purtat ținute asemănătoare

Heidi și Leni Kulm au început să aibă tot mai des apariții împreună. În ultimele săptămâni fotografii le-au surprins deseori una n compania celeilalte. Se pare că diva încearcă să profite de timpul liber și să se bucure de prezența fiicei sale.

Vezi mai multe imaigni cu Heidi și Leni Klum în Galeria Foto!

Heidi și Leni Klum au purtat ținute asemănătoare la o petrecere din New York
Heidi și Leni Klu au uimit fanii cu ținutele lor extravagante / Profimedia Images

Leni are la rândul său o carieră solicitantă. Adolescenta în vârstă de 18 ani a decis să-i calce pe urme mamei sale și să se lanseze în lumea modellingului. În prezent este una din cele mai apreciate tinere modele și pare că nimic nu o oprește din a ajunge acolo unde și-a propus.

Reclamă

Pentru cea mai recentă apariție, Heidi și Leni Klum au purtat ținute asemănătoare. Vedetele au ales două rochii scurte care le-au lăsat la vedere picioarele lungi.

Amândouă au strălucit la evenimentul exclusivist, iar mulți le-au confundat cu două surori.

Heidi nu pare că lasă trecerea timpului să se vadă peste imaginea sa. Diva este deseori confundată cu sora mai mare a fiicei sale. Cu fiecare apariție pe care o au împreună, cele două uimesc publicul din lumea întreagă.

Reclamă

Leni Klum îi calcă mamei sale pe urme

Leni Klum a moștenit frumusețea mamei sale și pare dispusă să-i urmeze pașii către succes. Adolescenta de doar 18 ani este deja un fotomodel de succes. Tânăra nu se sfiește să pozeze în fața camerelor și adoră să se afle în centrul atenției.

Heidi a declarat în repetate rânduri că este foarte mândră de fiica ei. De fapt, diva a mai spus că și-ar fi dorit să aibă la fel de multă încredere ca fiica sa la vârsta de 18 ani. Heidi o sprijină pe Leni în fiecare alegere pe care aceasta o face.

Vedeta are încredere în fiica sa și spune că știe să-și negocieze foarte bine contractele, în ciuda vârstei fragede. Leni a uimit recent la o sesiune foto. Fanii au avut impresia că o privesc pe mama sa. Cele două au pozat și împreună pentru coperta revistei Glamour Germany.

Shootingul foto a avut loc la 20 de ani de când Heidi a pozat pentru prima dată pentru coperta aceleiași reviste. Momentul a fost cu adevărat eoțioannt pentru vedetă, dar și pentru fiica sa. Heidi și Leni au o relație foarte strânsă, iar cele două adoră să-și petreacă timpul împreună.

Heidi încearcă să-i sprijine eforturile fiicei sale în ceea ce privește cariera de model. În fond, Leni are cel mai bune xemplu pe care îl poate urma în mama sa.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×