Reclamă

Heidi Klum s-a pozat într-un costum de baie minuscul. Vedeta a făcut furori pe internet cu imaginile postate în mediul online

Heidi Klum s-a pozat într-un costum de baie minuscul. Vedeta are 49 de ani și nu se sfiește să lase la vedere formele corpului. Aceasta are o siluetă de invidiat pe care multe femei și-a doresc cu orice preț. De această dată, modelul a lăsat la vedere mai mult decât o face de obicei.

Publicat: 3 august 2022, 7:33

Modelul a distribuit recent un videoclip atrăgător pe Instagram în timp ce stătea sub palmieri într-un bikini de culoarea curcubeului. În materialul video scurt, filmat de aproape, Klum stă la soare, în costumul ei de baie ombré cu nuanțe de portocaliu și roz, scrie PageSix.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi Klum s-a pozat într-un costum de baie minuscul

Catwalkerul stă întinsă pe spate pe tot parcursul filmării, ținându-și fața în afara cadrului. Vedeta se află într-o vacanță tropicală în St. Barts. Mama a patru copii nu este timidă când vine vorba de a-și etala fizicul pe rețelele de socializare. În weekend, Klum a împărtășit o imagine sexy, purtând nimic altceva decât un bikini alb cu șnururi.

„Fata mea fierbinte din vara anului 2022”, a subtitrat Klum fotografia realizată la apus.

Fotografia topless seamănă izbitor cu una postată de Klum luna trecută în timp ce se afla în vacanță cu soțul ei, Tom Kaulitz. În fotografia anterioară, modelul și-a abordat în mod similar partea de sus a costumului de baie. Atunci a optat pentru unul roșu, din două piese și și-a acoperit bustul cu părul ei lung și blond.

Reclamă

Klum și Kaulitz s-au căsătorit în secret în februarie 2019. Ulterior, cei doi au spus „Da” pentru a doua oară în fața familiilor și prietenilor lor șase luni mai târziu.

Fostul îngeraș Victoria’s Secret îi are pe copiii Henry, 16 ani, Johan, 15 ani și Lou, 12 ani, cu fostul soț Seal.

De asemenea, o mai are pe fiica Leni, în vârstă de 18 ani, cu fostul iubit Flavio Briatore. Seal a adoptat-o pe Leni în 2009.

Reclamă

Heidi Klum și Tom Kaulitz se iubesc ca în filme

Chiar dacă între ei este o diferență de 17 ani, Heidi și Tom nu țin cont de acest lucru și își trăiesc povestea de dragoste așa cum știu ei mai bine. De când și-au asumat relația în mod public, cei doi au fost văzuți peste tot împreună. Pare că relația lor merge extraordinar de bine și sunt fericiți împreună.

Chiar dacă amândoi sunt implicați într-o serie de proiecte și au un program foarte aglomerat, nu ezită să se relaxeze ori de câte ori au ocazia. Recent, așa cum am spus mai sus, au fost împreună într-o vacanță în Florida, iar fotografii i-au pozat foarte apropiați. Heidi nu a stat nici măcar un minut departe de actualul ei soț, pe care l-a copleșit cu sărutări dulci și multe îmbrățișări.

Heidi Klum și chitaristul trupei Tokio Hotel au început să se întâlnească în luna martie a anului 2018. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei emisiuni televizate. Prima lor apariție oficială a avut loc în cadrul Cannes amfAR Gala, la doar câteva luni după ce s-au cunoscut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×