Reclamă

Heidi Klum și Tom Kaulitz au mers în vacanță în Florida. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre pe o plajă din Miami

Heidi Klum și Tom Kaulitz au mers în vacanță în Florida. Cei doi îndrăgostiți nu au putut sta departe unul de celălalt. Fotografii i-au surprins în ipostaze tandre pe una din plajele din Miami. Modelul de 49 de ani și muzicianul de 32 de ani au petrecut o zi relaxantă unul în brațele celuilalt.

Publicat: 20 iulie 2022, 7:04

Heidi Klum nu și-a ascuns niciodată sentimentele puternice față de partenerul său. De-a lungul timpului vedeta a fost surprinsă alături de Tom la diferite evenimente publice. Iubitul său este un adevărat susținător și are grijă să o însoțească în momentele importante. De data aceasta Heidi a renunțat la programul aglomerat și a ales să se destindă în vacanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi Klum și Tom Kaulitz au mers în vacanță în Florida

Heidi Klum a ales să-și petreacă timpul liber în vacanță. Vedeta internațională nu a ales orice destinați, ci una preferată de divele din întreaga lume. Modelul de 49 de ani i-a expus silueta într-un costum de baie colorat pe una din plajele din Miami.

Vezi mai multe imagini cu Heidi Klum și Tom Kaulitz în Galeria Foto!

Heidi Klum și Tom Kaulitz au mers în vacanță în Florida și s-au ținut de mână
Heidi Klum și Tom Kaulitz au mers în vacanță în Florida / Profimedia Images

Alături de soțul său, Tom Kaulitz, a închiriat un șezlong și s-a bucurat de soarele puternic. Fotografii i-au remarcat imediat pe cei doi îndrăgostiți. Heidi nu a putut sta departe pentru foarte mult timp de Tom.

Reclamă

Vedeta l-a copleșit pe acesta cu sărutări dulci și nenumărate îmbrățișări. Imaginile cu cei doi fac acum înconjurul internetului. În ciuda diferenței de vârstă, Heidi și Tom par mai fericiți ca niciodată. Aceștia muncesc constant la relația lor, iar acest lucru se poate observa cu fiecare apariție pe care o au împreună.

Paparazzi iau urmărit peste tot și au încercat să-i surprindă unul în brațele celuilalt Se pare că Heidi și soțul său petrec tot mai mult timp împreună.

Modelul de 49 de ani a distribuit mai multe imagini pe contul său personal de Instagram în care apare alături de soțul său. Tom are grijă să o însoțească mereu pe Heidi Klum la evenimentele importante din cariera sa.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Heidi Klum și Tom Kaulitz

Heidi Klum și chitaristul trupei Tokio Hotel au început să se întâlnească în luna martie a anului 2018. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei emisiuni televizate. Prima lor apariție oficială a avut loc în cadrul Cannes amfAR Gala, la doar câteva luni după ce s-au cunoscut.

Încă din primele momente au fost extrem de apropiați unul de celălalt. Momentele tandre sunt deseori împărtășite de cuplul de îndrăgostiți. Deși există o diferență de vârstă între cei doi, Heidi spune că nu a sesizat niciodată o problemă în acest aspect.

”Chiar dacă iubitu meu este mult mai tânăr ca mine, personal nu simt acest lucru un impediment. Nu mă gândesc deloc la acest lucru, doar oamenii din jur continuă să ne amintească acest lucru. Trebuie doar să trăiești frumos fără să te îngrijorezi prea mult cu privire la părerea celorlalți”.

Relația lor a evoluat tot mai frumos, iar în luna decembrie a anului 2018, chitaristul a cerut-o pe vedetă în căsătorie. Heidi a fost mai mult decât fericită să confirme zvonurile privind logodna celor doi.

În anul 2019, publicația People a confirmat faptul că cei doi s-au căsătorit în secret. Ceremonia ar fia vut loc doar cu apropiații celor doi îndrăgostiți. De-a lungul timpului Heidi și Tom au demonstrat faptul că dragostea este mai presus de orice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×