Reclamă

Leni Klum a purtat rochia mamei sale la Balul de Absolvire. Cum s-a fotografiat fiica modelului Heidi Klum

Leni Klum a decis de la început că vrea să urmeze pașii mamei sale și să aibă o carieră de succes ca model. Tânăra în vârstă de 18 ani a încheiat studiile liceale și s-a bucurat alături de colegii săi la Balul de Absolvire. Pentru evenimentul important din viața sa, Leni Klum a purtat rochia mamei sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 mai 2022, 7:07

Rochia aleasă de Leni i-a aparținut mamei sale. Heidi a fost fotografiată purtând rochia elegantă, fără bretele, în anul 1998. Deși au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, rochia s-a păstrat perfect și a putut fi folosită la un eveniment cu totul deosebit pentru adolescenta superbă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leni Klum a purtat rochia mamei sale la Balul de Absolvire

Heidi Klum a postat un carusel cu fotografii pe contul său personal de Instagram. Modelul în vârstă de 18 ani a vrut să împărtășească  cu admiratorii săi ultimele evenimente din viața sa. Adolescenta a participat la Balul de Absolvire într-o ținută cu totul deosebită.

Vezi mai multe imagini cu Leni și Heidi Klum în Galeria Foto!

Rochia neagră fără bretele, care i-a aparținut mamei sale, i-a pus perfect silueta în evidență. Heidi s-a bucurat să-i împrumute fiicei sale una din ținutele pe care le-a purtat pe covorul roșu în anul 1998.

Reclamă

Alături de imagini, Leni a postat și un mesaj prin care le explica fanilor de ce alegerea sa este atât de specială.

„Merg la Balul de Absolvire în rochia mamei mele!”

Adolescenta a încercat să recreeze look-ul mamei sale din 1998 și a accesorizat ținuta cu un colier delicat. Leni a ales să-și onduleze părul și să-l lase desprins pe spate. Machiajul a fost unul simplu pentru a nu atrage foarte mult atenția de la simplitatea și frumusețea ținutei alese.

Reclamă

Heidi a fost foarte mândră de fiica sa. Modelul internațional i-a lăsat acesteia un comentariu cu un emoji ”😍”. Leni a ales să meargă pe urmele mamei sale de la o vârstă foarte fragedă. Aceasta lucrează ca model de la vârsta de 11 ani.

Anul trecut, Leni a apărut pentru prima dată singură pe coperta revistei Glamour Germany, shootingul a avut loc la exact 20 de ani de când mama sa, Heidi, a pozat pentru prima dată pentru coperata aceleiași reviste.

Ce spune Heidi Klum despre cariera fiicei sale

Leni Klum a moștenit complet frumusețea mamei sale și a profitat de acest lucru pentru a se lansa în modeling. Prin eforturi proprii și cu ajutorul sfaturilor pe care le-a primit de la mama sa, Leni a reușit să-și urmeze visul și să defileze pe podiumuri pentru unele din cele mai celebre branduri de haine.

Mama sa a declarat în trecut faptul că Leni ”se descurcă fantastic”. Vedeta este foarte mândră de alegerea pe care fiica sa a făcut-o și de modul în care reușește să gestioneze cu succes fiecare situație.

Heidi Klum într-o rochie neagră fără bretele în anul 1998
Heidi a fost fotografiată purtând rochia elegantă, fără bretele, în anul 1998 / Profimedia Images

”Nu îi este frică de camere absolut deloc și a făcut deja o mulțime de sesiuni foto extraordinare. De multe ori când pozăm împreună are grijă să-mi atragă atenția că este și rândul său în fața camerei. A făcut atât de multe în ultimii ani. Adoră să facă asta!”

Luna trecută cele două au apărut pe coperta aceleiași reviste. Leni și Heidi au realizat o sesiune foto pentru revista Harper’s Bazaar Germany.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×