Reclamă

Heidi Klum a purtat o rochie argintie. Modelul și-a expus picioarele tonifiate la o ședință foto

Heidi Klum și-a expus picioarele tonifiate și a purtat o rochie scurtă argintie. Modelul internațional va găzdui emisiunea Next Top Model Germania. Aceasta a participat la o ședință foto unde și-a etalat talentul și a pozat din cele mai bune unghiuri. Cu toate acestea, fotografii au reușit să surprindă un detaliu pe care diva l-ar fi vrut ascuns.

Publicat: 21 februarie 2022, 6:00

Heidi Klum reușește să impresioneze cu un fizic de invidiat indiferent de vârstă. La 48 de ani aceasta arată impecabil. Este sigură pe sine și pozează cu multă încredere în fața camerelor de fotografiat. Fiica sa, Leni Klum pare să-i calce deja pe urme mamei sale. Tânăra se bucură de sfaturile pe care le primește de la Heidi pentru a avea o carieră de succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi Klum a purtat o rochie argintie

De data aceasta Heidi Klum a făcut senzație într-o rochie scurtă. Vedeta este fana ținutelor mulate care să-i pună în evidență fizicul sculptat cu multe antrenamente la sala de fitness. Fotografii s-au bucurat să lucreze cu o profesionistă. Diva a ales pentru ședința foto o rochie de-a dreptul strălucitoare.

Vezi mai multe imagini cu Heidi Klum în Galeria Foto!

Heidi Klum a purtat o rochie argintie la o ședință foto din Los Angeles
Modelul internațional va găzdui emisiunea Next Top Model Germania / Profimedia Images

În picioare a asortat o pereche de cizme lungi până la genunchi. Tocul ascuțit al acestora nu au împiedicat-o să se miște în voie și să urce într-o mașină care a transportat-o la locul shootingului. Modelul s-a ferit de blițul puternic al aparatelor de fotografiat cu ajutorul unei perechi de ochelari de soare. Părul a ales să-l lase desprins pe spate, iar accesoriile aproape că au lipsit din ținuta sa.

Reclamă

Paparazzi au fost și ei pe urmele vedetei scrie publicația Daily Mail. Aceștia au surprins-o în timp ce se urca în spatele unei mașini. Mișcarea modelului în vârstă de 48 de ani i-a lăsat la vedere lenjeria intimă. Heidi a încercat să-și ascundă părțile intime și să întindă rochia mult prea scurtă.

Totuși, eforturile sale au fost în zadar. Fotografii au fost foarte atenți și au reușit să captureze momentul.

În ciuda acestui incident, admiratorii s-au bucurat să o vadă pe divă în ținuta strălucitoare. Picioarele sale au putut trece cu greu neobservate. 

Reclamă

Heidi Klum este adepta rochiilor scurte

Heidi Klum a purtat din nou o rochie scurtă, de data aceasta una argintie. Vedeta este adepta unui astfel de stil și se mândrește cu fizicul ei. Recent a participat la o petrecere găzduită de publicația Rolling Stone alături de soțul său, Tom Kaulitz.

Cei doi s-au căsătorit încă din anul 2019. În ciuda diferenței de vârstă, aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Partenerul divei are în prezent 32 de ani. La petrecerea exclusivistă a ales să poarte o rochie cu șnururi. Pentru ținuta aceasta vedeta a fost nevoită să renunțe complet la lenjeria intimă.

Heidi Klum într-o rochie mulată și scurtă alături de soțul său Tom Kaulitz la petrecerea găzduită de Rolling Stone
Modelul în vârstă de 48 de ani a petrecut toată seara alături de soțul său, Tom Kaulitz / Profimedia Images

Cei prezenți și-au putut lăsa cu ușurință imaginația purtată de val atunci când diva a pășit pe covorul roșu. Heidi este o femeie asumată și se bucură de atenția pe care o primește din partea celorlalți. Peste ținuta sa a asortat și o haină călduroasă. Tom Kaulitz a fost tot timpul alături de iubita sa.

Heidi spune că muncește din greu pentru a se menține în formă. Ea este atentă la alimentația pe care o are și face sport ori de câte ori are ocazia. Pe contul personal de Instagram obișnuiește să-și țină la curent admiratorii cu viața sa, dar și cu rutina pe care o adoptă pentru a avea o imagine perfectă, fără cusur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×