Reclamă

Heidi Klum a purtat o rochie scurtă la petrecerea găzduită de publicația Rolling Stone. Modelul s-a distrat alături de Tom Kaulitz

Heidi Klum a reușit să atragă atenția tuturor atunci când a purtat o rochie scurtă la petrecerea găzduită de publicația Rolling Stone. Modelul în vârstă de 48 de ani a petrecut toată seara alături de soțul său, Tom Kaulitz. Fotografii i-au urmărit la fiecare pas și au încercat să o surprindă pe vedetă din cele mai bune unghiuri ale sale.

Publicat: 16 februarie 2022, 7:30

Publicația Rolling Stone a susținut una din cele mai așteptate petreceri ale anului Big Game Experience, la scurt timp după încheierea evenimentelor de la Super Bowl 2022. Pe lista de invitați s-au aflat nume celebre printre care Tinashe, Lil Jon, dar și frumosa Heidi Klum alături de soțul său. Celebritățile internaționale și-au etalat ținutele extravagante în fața celor prezenți la evenimentul exclusivist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heidi Klum a purtat o rochie scurtă la petrecerea găzduită de publicația Rolling Stone

Heidi Klum continuă să impresioneze cu o siluetă de invidiat la 48 de ani. Vedeta nu se sfiește să poarte ținute sexy care să încingă imaginația celor din jur. Deși a venit însoțită de soțul său, chitaristul Tom Kaulitz, Klum a stârnit reacțiile celor din jur cu rochia scurtă pe care a ales-o.

Vezi mai multe imagini cu modelul Heidi Klum în Galeria Foto!

Heidi Klum într-o rochie mulată și scurtă alături de soțul său Tom Kaulitz la petrecerea găzduită de Rolling Stone
Modelul în vârstă de 48 de ani a petrecut toată seara alături de soțul său, Tom Kaulitz / Profimedia Images

Modelul a optat pentru o nuanță de mov, însă nu acest detaliu a atras atenția asupra sa. Rochia prevăzută cu mai multe șnururi i-a lăsat la vedere fizicul de invidiat. Nu este prima dată când vedeta internațională optează pentru o astfel de ținută. Aceasta s-a pozat recent într-o rochie galbenă realizată într-un stil asemănător. Modelul a trebuit să renunțe la lenjeria intimă pentru a putea purta o astfel de rochie.

Reclamă

Peste ținuta superbă a ales să poarte o haină, iar în picioare a optat pentru o pereche de tocuri transparente. Machiajul ales a fost unul de seră, iar părul a fost stilizat cu bucle discrete. Heidi Klum a purtat o rochie scurtă și a demonstrat că poate să fie sexy indiferent de vârstă.

Tom Kaulitz s-a bucurat să-și admire soția în lumina reflectoarelor. Acesta i-a stat tot timpul alături și a încercat să o susțină. În mod cert, Klum a fost vedeta serii dintre cei doi. În timp ce Tom a ales o ținută casual, soția lui și-a dorit o apariție de neuitat.

În ciuda programului aglomerat pe care îl are în ultima perioadă, aceasta nu a ratat ocazia de a se distra la petrecerea susținută de Rolling Stone.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Heidi Klum și Tom Kaulitz

Heidi Klum și Tom Kaulitz trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit încă din anul 2019, iar iubirea pe care și-o poartă continuă să crească. Modelul în vârstă de 48 de ani și chitaristul trupei Tokio Hotel în vârstă de 32 de ani au au mai fost căsătoriți în trecut.

Heidi a mai fost căsătorită cu Ric Pipino între anii 1997-2002 și cu artistul Seal între 2004 și 2015. Tom a fost căsătorit anterior cu Ria Sommerfeld din anul 2015 până în 2018, deși cei doi erau deja despărțiți încă din 2016. Între Heidi și Tom a fost dragoste la prima vedere.

Ce doi și-au dat seama rapid că au multe lucruri în comun și au profitat de acest lucru. Relația lor a devenit oficială la începutul anului 2018 și au avut prima apariție împreună la o petrecere găzduită de designerul Lorraine Schwartz. Klum nu s-a sfiit niciodată să-și arate afecțiunea în public față de cel care avea să-i devină soț. Într-un interviu din trecut aceasta și-a exprimat sentimentele sincere față de Tom.

”Este cel mai bun și dulce om pe care l-am cunoscut. Este foarte iubitor, iar eu sunt extrem de norocoasă. Nu-mi amintesc ultimul moment din viața mea în care am fost atât de fericită cum sunt acum. Este absolut minunat.”

După aproape opt luni de relație, Tom a cerut-o în căsătorie pe Heidi, iar aceasta a fost fericită să accepte. Conform surselor externe, Tom a cerut anterior aprobarea copiilor lui Heidi. Modelul are două fete, Leni (17)  și Lou (12) , dar și doi băieți Henry (16) și Johan (15).

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×